hoşgeldin gülgibiyimMerhaba ekim anneleri bende 17+1 günlük hamileğim ekim 5 gösteriyor doğum :))muhtemelen cinsiyetimiz erkek dr. pipisini tam göremedim ama ben erkek diyorum dedi hayırlısı bakalım iki oğlan anası olacağım nasip olursa 5 yaşında da bir oğlum var:)
destina şu son listeyi bir göndersene beni de oraya yazmışmıydın?hoş geldin aramıza senide listemize ekledimmm...Şeniz
Slmm Bende üçüzlere Hamileyim Ama Tam Doğumum Belli Değil Dr 28 Ekim Dedi Ama Inşallah O Güne Kadar Kalirda Pek Zannetmiyoorum Ben Bebişlerimi Ekim Başi Ya Da Eylül Sonu Gibi Bekliyorumm ..
Ben şimdilik Ekim De Doğum Yapicak Gibi Buraydimm Arkadaşlar Hepimiize Kolay Gelsin ....
ilkimcim liste ekim anneleri yoklamaya buyrun başlığında seni ekledim tabiki canım ama tam tarih bimediğimden tarihi boş bıraktım..destina şu son listeyi bir göndersene beni de oraya yazmışmıydın?
kızlar napısınız bakım iyimisiniz aman iyi olun hep bizde iyiyiz
kızlar park yatak alcam kraftmı chiccomu bilen varsa bi tavsiye şekerler öptüm hepinizi
sağol canımcım teşekkürler ciddi masraf bekliyo bizi sağlıkla gelsinlerde demikraftın yatağı chiccodan biraz daha ucuz ama benim gördüğüm kadarıyla ikisininde konforu aynı..kraft al hayatım zaten bir sürü masraff yapıcan ne gerek var boşuna para harcamaya..ayrıca park yatağın içine alacağın şilte önemli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?