2008 Ekim Anneleri

Kizlar adim orda uaziyo ama kendim yokum kizi uyuttum anam oh cektim hemen islerimi yapim diye giristim byra hep aklimda ama sizi cok seviyom herkese yeni yilde saglik huzur mutluluk diliyorum

eh şimdi koşuyodur o zaman dimi :roflol::roflol:

yok ama iki elinden tutunca uzun bi süre ayakta kalabilio.bi gün ööleyken resmini cekip göndericem sizehihoyyyt
hem nereye gidion kızıııım beni halilen yanlız bırakamassınkaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:

ben o resmi ööe hareketli bi şekilde nasıl mail atabülürüm.kaydet diince donup kaydedio:uhm:

bilemem söylesem mi sölemesem mi :1closedeyes:

len manyak karı pc ye girsen nolcek.cd de bu angutlülülülülülü

pcde resimlerin yokmu olm laelaelaelaelae

günaydın hanımlar anca okuyup geldim gece kuşları hiçmi uykunuz gelmiyo beee

bişi sorcam bebeğiniz yakalma hareketi yapıyormu bu ayda yapması gerekiyomuş ama benim pamuğumda hala bir hareketlenme yok aslında aşırı hareketli ama oyuncak falan gördüğünde uzanmıyo sadece heyecanlanıyo sizde durum nasıl

yakalama derken nasıl yakalama, banyo yaparken tırsıyo benim böcük, o zaman korkudan elimi bi hamlede kapıo, böle bişimi, bunun dışında hi ç yakalama hareketi görmedim

Nabersiniz ya ben dun gece zivanadan ciktim kizima biseyler oldu ya cok huysuzlandi susturamak imkansiz ya durup durup agliyo canimi skintisindan.burnum kanadi ne babasinda ne bende hal kaldi sabah doktora goturelim dedik.memede emmiyo emzigini emiyo memeyi almiyi emzigi yavasca cikarip memeyi sokuyom hemen bi iki cekiyo anliyo basliyo zirlamaya sutun tadini degistirecek bisey yemedim sut az geliyo desem degil emmedigi ici goguslerim oldu bi tas gece de akmis islanmis camasirim felan zor bele uyuttuk sbah oldu neseli guluyo dedim bunun biseyi yok bide sogukta cikarmayalim dr gidecez diye hasta ederiz simdide iturma gezdir beni diyo kucagimda oturunca agliyo sastim kaldim

anacım bir iki gün önce de benimki kudurduydu hatırlıyosan, hatta dün sabahtan da kudurukluğu devam etti, uyutana kadar dötüm çktı, nasıl olduysa akşama uysallaştı, şimcik yine mzlıyo ama önceki gibi kuduruk diil, yavru göğüslerinin dolmaya başladığını hissedersen sağ dondurucuya at, diyom diyom söz dinlemiyonuz, ilerde lazım olur yaa, medikallerde anne sütü saklamk için kap satılıyo, sölerseniz verirler zate, anam pompayla sağ üzerine de tarihini at koy dondurucuya, kötü günler için sakla, ben hep öyle yapıyom 5 tane filan kabım dolu, bi de sen bu durumu sağlık ocağınızın ebesine bi sorsana bakem, tatmin olmazsan drunuzu ara sor, hayırdır inşallah bu dönem çocukların kudurma mevsimi midir nedir

günlük celen- iboş ayışması başlamış anam iyiki yakın değilsiniz ikiniz yanyana gelseniz kesin olay çıkarırsanız be

yok lem sevişüyok biz, demi lem celen :mymeka:

canım yeni yapıyo benim ben öncesinde elini değdirme çalışmaları yaptırmıştım sende yaptır yapar 1,2 güne kadar
ya kızlar benimki yüzüstü yatırtığımda kafayı kaldırıyo dik tutuyo ama gögüsünü tam kaldırmıyo gerçi ben yaptırmadım bu hareketi sizinkiler yapıyomu
lennnnnnnnnn bu arada hepize iyi yıkllar dedim tabi benim msjda yeni anneninki gibi manzara yok kimse takıpta iyi yıllar demedi:oklava:

lem bu ekim karıları da amma nazlı oluy he, sağol lem, sende ha, sankim gıcığına yapıyoz, seviyom lan sizi deli karılar, cilvenizi yerim sizin :jeyyar: anam ben hergün enaz bi defa karnnn üstüne yatırıyom, benimki gıcık oluyo, azcık ellerile gövdesini kaldırmaya çalışıo, kafayı da k aldırıyo tabi, sonra yoruluyo herhal, gıcık olmaya başlıyo, kafayı yatırıyo yana, sonra elini emiyo, araada yine ıh mıh yapıyo, ellemiyom masus iyice yorulsun uğraşsındie, sonra bi çığırık koparıyo, ondan sonra yatıramıyom zaten öle, benimki iki gündür bi eliyle kendini yana doğru itiyo, bakmasam yuvarlancak :1shok: bunu sıksık yapmak lazımmış, hergün bol bol yatırın bebelerniizi karnıının üstüne, aslında bebeler karnının üstünde uyumayı severmiş ama benim sıpa sevmiyo, çok denedim uyutamadım, eğer sizinkiler uyursa sürekli takip edin burnunn üstüne kapanıp nefsssiz kalabilir allah korusun :Saruboceq:

Kizlar adim orda uaziyo ama kendim yokum kizi uyuttum anam oh cektim hemen islerimi yapim diye giristim byra hep aklimda ama sizi cok seviyom herkese yeni yilde saglik huzur mutluluk diliyorum

bilemem söylesem mi sölemesem mi :1closedeyes:

pcde resimlerin yokmu olm laelaelaelaelae

yakalama derken nasıl yakalama, banyo yaparken tırsıyo benim böcük, o zaman korkudan elimi bi hamlede kapıo, böle bişimi, bunun dışında hi ç yakalama hareketi görmedim

anacım bir iki gün önce de benimki kudurduydu hatırlıyosan, hatta dün sabahtan da kudurukluğu devam etti, uyutana kadar dötüm çktı, nasıl olduysa akşama uysallaştı, şimcik yine mzlıyo ama önceki gibi kuduruk diil, yavru göğüslerinin dolmaya başladığını hissedersen sağ dondurucuya at, diyom diyom söz dinlemiyonuz, ilerde lazım olur yaa, medikallerde anne sütü saklamk için kap satılıyo, sölerseniz verirler zate, anam pompayla sağ üzerine de tarihini at koy dondurucuya, kötü günler için sakla, ben hep öyle yapıyom 5 tane filan kabım dolu, bi de sen bu durumu sağlık ocağınızın ebesine bi sorsana bakem, tatmin olmazsan drunuzu ara sor, hayırdır inşallah bu dönem çocukların kudurma mevsimi midir nedir

yok lem sevişüyok biz, demi lem celen :mymeka:

lem bu ekim karıları da amma nazlı oluy he, sağol lem, sende ha, sankim gıcığına yapıyoz, seviyom lan sizi deli karılar, cilvenizi yerim sizin :jeyyar: anam ben hergün enaz bi defa karnnn üstüne yatırıyom, benimki gıcık oluyo, azcık ellerile gövdesini kaldırmaya çalışıo, kafayı da k aldırıyo tabi, sonra yoruluyo herhal, gıcık olmaya başlıyo, kafayı yatırıyo yana, sonra elini emiyo, araada yine ıh mıh yapıyo, ellemiyom masus iyice yorulsun uğraşsındie, sonra bi çığırık koparıyo, ondan sonra yatıramıyom zaten öle, benimki iki gündür bi eliyle kendini yana doğru itiyo, bakmasam yuvarlancak :1shok: bunu sıksık yapmak lazımmış, hergün bol bol yatırın bebelerniizi karnıının üstüne, aslında bebeler karnının üstünde uyumayı severmiş ama benim sıpa sevmiyo, çok denedim uyutamadım, eğer sizinkiler uyursa sürekli takip edin burnunn üstüne kapanıp nefsssiz kalabilir allah korusun :Saruboceq:

lennnnnnnnnnn bende sizi seviyom be şu gurbette arkadaş oldunuz bize:a015::1hug:

Benim kizim oyuncaklara seviniyo heycanlaniyo ama tutmaya calismiyo yuz ustu yatirinca sadace kapasini kaldiri ya ama ben sirt ustu yatip onuda omzuma yuz ustu yatirina ellerinden destek alip gogsunu kaldiriyo bunu bi aylikende yapiyodu babasi gelince onunla resmen konusuyo gibi agular yapiyo garip sesler cikarip guluyo aylarinin ustune basabiliyo

olm sen bu resmi kaydederkene sağ tık resmi farklı kaydet demiyonmu, açarkene resim ve faks görüntüleyicisilen birlikte aççen, mail gönderceksen de ekle deyip bu dosyayı eklicen göndercen, neresini anlamadınki sen :uhm:

olm sen bu resmi kaydederkene sağ tık resmi farklı kaydet demiyonmu, açarkene resim ve faks görüntüleyicisilen birlikte aççen, mail gönderceksen de ekle deyip bu dosyayı eklicen göndercen, neresini anlamadınki sen :uhm:

ya kaydettim.acılırken bise denetimine iznni ver dii ona izin verince hareketli olii.azönce deneme yaptım mail attım.altta cıkmıs resim ama hareketsiz.ac dersen hareketli acılıo:bbo:

ule edhak biz tedaviiyi bıraktıydık, tüpbebeğe gidcekdik, paramız nein bitti diye birkaç ay para biriktirelim dedik, ahan o arada kalıvermiş benim sıpa, anam işte herife anlatamadımki o kadar ilacı verdirtti vücuduma, kendi haline bıraksaymışız kendi kendine olcekmiş, hala daha aklıma gelince depesine çöküom herifin :roflol:

anam bizde de tam tersi olduydu bu hap neyim bi işe yaramıcak biran evvel tüp yapalım dedim kaç kere ama dr a dinletemedim napıyım ilk aylar hapla bilem yumurtlamayınca birden yıkılmıştım
allahtan dr paragöz deilmiş de sözümü dinlemedi
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama:çok üzgünüm:

oyyy arkamdan ağlarmış kıyamam ben sanaaaaa:1hug:

Back
X