2008 Ekim Anneleri

kızz sürtük zambak nere gidiyodun len bu soğukta karda kışda.bu arada ben gördüm ohh canıma değsin nihan kızzzz ağlama yavrum.ahanda ben bi tek celenlen zambağı gördüm.diğerleri atlı geliyomuş gibim silmiş fotoları:roflol:

atlı gelmio olm halil gelio :roflol:

neyse ben kaçar hepücünüzü öpüyorum tekrardan yeni yılınızı kutluyorum ...bende alışverişe gitcektim ama benümkü arabayla gitmişş işe bugün :oklava: alışveriş mağazaları yakın ama deli gibi rüzgar var gelince çıkarız e bende hazır bişeler alırım artık...aslında işimede gelmedi değil hani : bende kendümü hazırlayım : barii saçlarımı sarayım en kırmızısından ojelerimi süreyim.en parlağından çorabumu giyeyüüm

zillüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3

özenme kuşuuumm :1hug: bak sende gece yaparsınn 12 den sonra anladın sen onuu sengözlerimebaksanab güzelce süslenn misler gibi parfümünü sıkk makyajını yap kırmızılarını giyy sonra al adamı odayaa sabaha kadar yalnızsınız sabahlar olmasıınn kaydirigubbakcemile3

aneeeeeeee zapuk garı :roflol:

merhaba kızlarrr
herkes hazırlık yapıyor sanırım
sizlere kolay gelsinnn mutlu yıllaarrrr a.s.

anam ben burdayım da başım çatlıyyo yaaa :bbo:

olm ben kanunlarla neyin ilgili bi işte çalışıyom, hiç duymadım böle bişi, edhak avukatmı acep, profilde öle yaziy, edhak lem varmı öle bişi

avukatız dedik ya yalan mı yazacaz loooo:oklava:
bak ben hiiiiiç öle bişey okumadım amma her lohusa karı biraz psikolojik vakkadır hani akıl ve ruh sağlığı cinayet anında kıt diyem kanıtlarsak ozaman olur kanımcaaaCADIARZU
geçtiii borun pazarı artıkım b dahaki lohusalığa:roflol:
lan msnleri gönderin bakam bekliim haa.kocacım gelii.birazdan mutfağa girecem zor gelürüm artuk

bu msn işi bana da uyar kim kime gönderiyyo bana da gönderin bakeem

hadi ben çıkar kızlar yavaş yavaş sofra hazırlıcam
arada girer yazaruk iki satır
hepiciğinizi öpüyorum
giremezsem şşimdiden bebişlerimizle kocişlerimizle birlikte nice mutlu seneler diliyorum 2009 hepimize hayırlı olsun inşş

bak ben hiiiiiç öle bişey okumadım amma her lohusa karı biraz psikolojik vakkadır hani akıl ve ruh sağlığı cinayet anında kıt diyem kanıtlarsak ozaman olur kanımcaaaCADIARZU

edhak cım özel mesaj alamıyorsun kapatmışsın
açarsan eğer özelden gönderelim msn lerimizi a.s

S lm kızlar
acısıyla tatlısıyla bir koca yılı daha geride bırakıyoruz ama 2008 bizler için son derece mutlu bir yıldı hepimiz minik kuzularımıza kavuştuk,dilerim 2009 da herşey herkesin gönlüne göre olsun hepimize miniklerimizle MUTLU YILLAR:))
fıstıklı çikolata Giraydan teyzelerine sevgilerrrrrrrr

S lm kızlar
acısıyla tatlısıyla bir koca yılı daha geride bırakıyoruz ama 2008 bizler için son derece mutlu bir yıldı hepimiz minik kuzularımıza kavuştuk,dilerim 2009 da herşey herkesin gönlüne göre olsun hepimize miniklerimizle MUTLU YILLAR:))
fıstıklı çikolata Giraydan teyzelerine sevgilerrrrrrrr

size de mutlu yıllarrrr herşey gönlünüzce olsunnn a.s.

Eliff bu ozel masaj nasil atiliyo ya kusura bakma ben daha hic gondermedim bilmiyom baktim bi yerlere ama bulamadim

du ben sana atam msni eklersin hemhihoyyyt
mesaj yazmak istiosan kişinin isminin üstüne tıkla orda seceneklere bak

lem olm uzun iş o yaaa, şincik misal ben lohusaykene kocayı boğazladım, nasıl ispatlayacam lohusaykene deli olduğumu, her ne kadar bu aralar hakkında olmadık şeyler çıksa da atk yutarmı lem :roflol:

oy oy oy bayıldım kızına, allah nazarlardan saklasın, gelin olduğu günleri de görün inşallah, bu arada şşş piraye hira güzel gızım yavrum böcüğüm ben pek beyendüm senü, benim oğlana varcenmi he, bak beşi bi yerdeler altısı ayrı yerdeler yedisi ah nerdeler takcem :roflol:

şşşş ibolya bastım seni kaydirigubbakcemile3 olmuyo amaaa sen de her gördüğün kızı oğluna istiyonnn :oklava: :roflol:

NOEL BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUUUNNNa.s.a.s.

yeniylaz3.jpg

:asigim:

Back
X