2008 Ekim Anneleri

yok len ben öğle bi tur geldim dünkü fotografları attım bilgisayara sizede bi baktım çıktım :bbo:

he öyle diyon yani, anam bizim de herifin yiğeni vardı malum, ben de onunyüzünden yeni düştüm buralara :delphin:

bizim sıpa bugün yarım saatte bi uyandı benim de üsütmden tır geçmiş gibi

kız iboş senin veletle benim sıpa aynı günlermi kuduruyo ne

yok len benimki o günden beri iyi, dün sabahtan akşama kaadar uyudu maşallah, bi de gece uyudu, şimdi de uyuyo, :nazar::nazar::nazar: o gün bi moklar vardıydı bu çocuklarda ya çzemedim nedenini :uhm:

off ya bissürü işim var sahile yürüyüşe gideyim diorum azcık açılırım belkim,sonrada gelip yemek yapayım kayınvalidemleri çağırayım diorum eşim mutlu olsun :dance: canım benim o beni mutlu ederde ben onu etmezmiyimm yerim ben onu yerimm Şeniz

off ya bissürü işim var sahile yürüyüşe gideyim diorum azcık açılırım belkim,sonrada gelip yemek yapayım kayınvalidemleri çağırayım diorum eşim mutlu olsun :dance: canım benim o beni mutlu ederde ben onu etmezmiyimm yerim ben onu yerimm Şeniz

anam ne güzel valla hanım sahile inecekmiş.:dilcikar:ben mutfağa gitmeye vakit bulamıyorum sen nasıl vakit ayırıyorsun bacım bide hele:uhm:

lem içtinmiydi kokar :mymeka:
hı:uhm: anlamadım:uhm:
Kacta yattiniz gece kup gibi oldunuz karilar
1 bucukta yatttım.hatta kızımda o saatte yattı.telef etti bizi.uyumadı.yemek yedirtmedi.oturtmadı.öölesine bi geceydi:dilcikar:
emzirirken ilaç,kahve,alkol,sigara ve uyuşturucuyla ilgili...
Doktorunuz size emzirme dönemi içerisinde ilaç yazacak
olursa, etken madde sindirim sistemi üzerinden kanınıza ve oradan
da süt bezlerine ulaşabileceğinden, ilacın emzirme döneminde
kullanılıp kullanılmayacağını sorun.
Alkol, anne sütüne geçer ve onun tadını değiştirir. Ancak zaman
zaman özel vesilelerle küçük bir bardak şarap ya da bira, emzirmeye
engel değildir.
Emzirilen çocukların çoğu, annenin ölçülü kahve tüketimini
kaldırır. Ancak bol kahve içilmesi halinde bazı çocuklar aşırı
uyarılma ve uzun süre uyanık kalma şeklinde tepki gösterir.
Sigara Nikotin, süt oluşumu hormonunu olumsuz etkiler. Emzirilen
çocuklarda huzursuzluğa, kusmaya, ishale ya da solunum yollarında
daha sık hastalıklar görülmesine neden olabilir. Alerjik hastalıkların
riski daha yüksektir. Çocuğunuzun dumansız bir ortamda
büyüdüğüne dikkat edin. Siz ya da eşiniz sigara içiyorsanız, bunu
çocuğun yakınında yapmaktan kaçının. Ev içinde sigara içmeyin.
Uyuşturucu maddeler çocuk için çifte risk demektir: bunlar anne
sütü yoluyla çocuğun vücuduna geçer ve zararlıdır. Ayrıca uyuşturucu
maddelerin etkisi, çocuğun bakımını olumsuz etkileyebilir

ben light bira içdim.su gibi bişeydi zaten.heralde etkilemedi sütü.

sıkıntıdan patliiiim patllim patliiim patliim:çok üzgünüm:

merancım sen sahili gez bizde burda dağ bayır gezerik nolmuş yanim ne farkederki hiiiç kıskanmıyom hıh :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

günaydınlar kızlar bizim kız dün hep mıkırdandı tam 12de karkoca kızımıza sarılıp girdik rabbimize şükrettik bu güzel duyguyu bize yaşattığı için siz naptınız

alakasız ama bişi sorcem bizim mynet 1 haftadır açılıyo ama email sayfası açılmıyo sizinkilerde bozuk mu yosam bi bizde mi bu cinslik bir hal çaresine bakalım yani hele bi deyin bozuk olmayan varmı

ya nasıl yaptıysam oyle oldu silecem de nereye kaydettım bulamadı geri telefondn girince kasıştırıyom

o isimlerin arasında alt çizgi bitanemi iki tanemi??ben seni ekledim.acıkmı kapalımı msnin??
yağmurcum özele msj attım bitanem adresi.

Back
X