2008 Ekim Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz hödükler işe gitmiştir heralde gelin len özledim sizi
iş bitirici bıçaklı ibolyam mesaj için sağol anam bi ra fırsatını buldummu iziliycem
kızlar be bizim bu ay aşımız yok demi bizimki 16 şubatta
edhak yürüteç alma canım çok zararlı çocuğun backlarını etkiliyo
cinsel organına sürekli baskı yapıp çocuğu uyarıyo çocuğun aklına olmadık şeyleri sokarsın erkenden benden demesi ben asla almıycam

Kizlar bisey soracam ya dunden beri benim kizim dilini cigniyo agzinda bisey varmis gibi sapur supur yapiyo ya neden acaba disleri kasiniyo desem erken gerci 2 aylikkende dis cikaran bebek var ama anlamadim gitti
leylacım buayın beyin gelişimi özellimiymiş bu bende şüpheleniyom dişmi çıkyo diye bide benimki biberonu diş etlerine sürdürüyo

hepinize güüünnaayyydııınnn!!!!!!!!!!!
biraz geç oldu ama neyse...........
ay hawa 2 gündür açık ya benimde keyfim yerinde...:sm_cool:
kendimi çok mutlu hissediom....:sm_cool:
bide azcık dışarı çıkabilsem...delikafadulden
aaaahhhh aahhhhh.................

künaydın anacımmirmirmirmir uykusuz bir geceden sonra bu günü ayakta gecirmeye calısıcammirmirmirmir uykusuzluğun sebebi minik prenses deel.izmirde bişiler olmus ailede ona taktum kafayıÇok üzgünüm çoook ya bak gene ösledim ismir deeeeiiiinnnnncceeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

amaannn bu nasıl iş yaww gene kimsecikler yokkk.hava burda da çok güzel emme dışarı çıkmak bizim neyimizeeee.neyse bugün üst komşuda gün var oraya gidecem inş. huzursuzluk yapmaz benim yavruuu.

kızlar yaa size bişey soracam benim zilli 5 dakikadan fazla emmiyorr. korkarım aç kalıyor bu bebe. zayıflayacak diye korkuyorumm. neden emmiyo kii.
bi de benim memeler felaket çatlamış çok acıyor emerken. var mı önerisi olan.ne kullanabiilirimmm acilllll cevapppp bekliyorummm

kızlar yaa size bişey soracam benim zilli 5 dakikadan fazla emmiyorr. korkarım aç kalıyor bu bebe. zayıflayacak diye korkuyorumm. neden emmiyo kii.
bi de benim memeler felaket çatlamış çok acıyor emerken. var mı önerisi olan.ne kullanabiilirimmm acilllll cevapppp bekliyorummm

suara nerdeyse bütün bebişlerde aynı sorun var..ama gecici..benm gecen hafta nerdeyse günde 2 defa emdi.bende telaslandım senn gibi.dedim heralde bırakıo beni.e emmeyince sütte azalır.ama cok şükür bu hafta düzeldi.seninkide düzelicek.ama sakın baska bişi verme.ac kalınca zaten mecbur cekiolar yaramazlar:1hug:
prensescim catlaklar için ben lansinoh kullanıorum.hala ufak ufak var yaralarım.bi arkadasımda ayva cekirdeklerini bi tabağa koymus stüne gül suyu dökmüş.bir gece beklettim dedi.ertesi gün jel oluomus o.onu sürdüm gecti hiç bişi kalmadı dedi.hem bu dediğim kremde hemde dediğim jelde yıkama yok.sürünce emzirebiliosun.bide emzirmen bittikten sonra sütnden sık ve göğsne sür.acaip işe yarıo.

yavrum yazıon 2 dk sonra cıkıon.sonrada kimse yok dion.bi dur bakam bekle??

alooo celennnnnnnnn burdayım kızzz. bi site buldum ona bakıyordummmm. lansioh kremi devlet ödüyor mueşime aldırayım gelirken getirsinnn.göğsüm mahvoldu yaaawwwwwwwwwww.

Prensescim benim kizimda oyle cok az emiyoen fazla 10 dk doymasa birakmaz diye dusunuyorum ben buyuduya iyi cekiyo demekki hemen bosaltiyo gogsumu catlak sorunu bendede oldu garmastan ve bepantan diye krem kullandim l.
Fayda etmedi ayva cekirdegi jelini bende duymustum onu dene bi bakiim

alooo celennnnnnnnn burdayım kızzz. bi site buldum ona bakıyordummmm. lansioh kremi devlet ödüyor mueşime aldırayım gelirken getirsinnn.göğsüm mahvoldu yaaawwwwwwwwwww.

yok ödemii kendin alıon.biraz pahalı.doğal olanı dene bence sen.o dediğim ayvayı yap.ha ben bide emzirmeden önce karbonatlı suya pamuğu basıodum sonra göğsüme sıkıodum.yaraya tuz basmak gibi bişi ama nasırlastırıo yarayı..bu su aynı zamanda bebeğin ağzında pamukcuk olusmasınıda engellio:lepi:

ooooo mevcut artıyo ama kimseden ses çıkmıyorr herkes geçmişi mi okuyokine . neyini okuyonuz kendizinz yazdınız kendiniz oynadınız. kızlar bebişin yatağının duvarına renkli resimler astım onları izliyor dikkatli dikkatli siz çıngırak kullanıyor musunuz.ya da oyuncak olarak ne kullanıyonuz

hadi yaw ödüyomuymuş o kremi ben 19ytl bayılmıştım benneyaptımki

günaydın hatunlar sabah sabah epilasyona gittim geldim ütümü bitirdim bugün temizlik yapcam misafir gelcek yarın kayınvalidemin kankileri bebek görmeye gelcekmiş allahım yarabbim neyse işe başlamadan çıksınlar aradan gelsinler dedim.bugün bizde kayınvalidem keremle ilgilencek bende işleri yapcam inş kaydirigubbakcemile4

Back
X