- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.392
- 773
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntısı yoksa bişey olmaz canım merak etme...1 haftaya kadar bile normal...fitil falan kullanma bencede...eğer kabızlık gibi bişe olsa ateşi çıkar huzursuz olur sen öyle birşey yok diyorsun..biraz bekle bakalım nasıl olsa yapar...bir yerde okumuştum anne sütünden geriye nerdeyse atık kalmazmış...ne kadar doğru bilmiyorum...çişini takip et yapıyorsa 4-5 bez ıslatıyorsa sorun yok... yerimsenibenbisey sorcam ya Meran sen bilirsin simdi hacer 4 gundur kakasini yapmadi sikintisi yoktu hic bisy yapmadim 4.gun yapti 3 gun oldu hala yapmadi doktorumuzu aradik sorduk gliseril fitil alin demis babasi aldi getirdi ustunde kabiz olan kucuk cocuklar icin yaziyo kabiz oldugunub bilmiyoruz ki hem sikintisida yok bide recetesinde surekli verince aliskanlik yapar yaziyodu killandim simdi alisir fitilsiz kaka yapmaz bui defa vermedi ne yapmam gerek yaa hic bisey yaayip keyfini mi beklesem
sıkıntısı yoksa bişey olmaz canım merak etme...1 haftaya kadar bile normal...fitil falan kullanma bencede...eğer kabızlık gibi bişe olsa ateşi çıkar huzursuz olur sen öyle birşey yok diyorsun..biraz bekle bakalım nasıl olsa yapar...bir yerde okumuştum anne sütünden geriye nerdeyse atık kalmazmış...ne kadar doğru bilmiyorum...çişini takip et yapıyorsa 4-5 bez ıslatıyorsa sorun yok... yerimseniben
merancım ya doktorun solediği baa cok mantıklı geldı...
bende vermek ıstıyorum cevız fılan..
sımdı cevizi neyle karıştırıp verım ben ??
bıde baska neler vereblırz?
su an verebıleceklerımızi anlatıver bi zahmet bız cahüllere![]()
takvim harika çıtır...işte düşünceli bir ekim babası tebrikler:hooray:
yavrus şimdi olmass ceviz toz olacağı için tehlikeli...ama ek gıdaya geçince toz halinde verirsin daha iyi olur..birazcık daha beklemek lazım...ama şimdi sen ye annesiii sütünden ona geçer günde 3-4 tane ceviz iyidir... cokacimcoook
cahüllük ne demek leynn :mymeka: hepimiz birbirimizden birşeyler öğreneceğiz işte :1hug:
takvimi çok güzel iklimciminher günü mutlu huzurlu güzel hatırlayacağınız günler olarak geçirirsiniz umarım.. a.s.
kızımında anaokulunda yapmışlar...bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum.... hihoyyyt
canım nisacım hoşgeldin ama ben görmedim sorunu bazen arada kaybolup gidior bizimde yazdıklarımız....kendi adıma afedersin diyorum :çok üzgünüm:bi soru sordum ama kimse cvp vermedi.leyla yorum yaptı teşekkür ederim.ama benim cidden yarrdıma ihtiyacım var.neyse sanırım uyku konusunda özellikle bişey yapan yok.:sm_confused:
takvim fikri süper sanırım ekim babalarına yanlışlıkla karışmış çünkü genelde hödükler de..
ya kızlar bişey sorcam şevval sena gündüz uyuyo geceleri sabaha kadar ayakta dün gece 5 te uyuduk.gündüz uyutmayayım diyorum ama o zamanda sürekli uyumak için ağlıyo.gece loş ışıkta uyuytmaya çalışıyorum gündüz tv açık öyle uyutuyom gece gündüz kavramını ayırsın diye.ama yok yok 2.dönem okula başlayacam 7 10 ders başlıyo düşünün 5 te uyudu hiç yatmasam anca.tecrübeli anneler ya da gce uykusunu oturtanlar yardım edin şuan uyuyo ben tabi yorgunluktan bitik vaziyetteyimmirmirmirmir
leylacım çok geçmiş olun rabbim şifa versin bu defa evlatlarını bağışlasın inşallahhh.kızların da dediği gibi tedavisi var inşallahhhh iyileşecek dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
Erkek bebis anneleri az once biyerde bisey okudum erkek bebislerin pipisinin sunnet derisinin temizlenmesi gerekiyomus sonrda sislege felan yol acabiliyomus gibi biseyler yaziyodu doktorunuza bi sorun bence
tesekuurrrlerr
tabı merancım oyle ama tecrubelısın sonucta dimi ama,oyuzden bu tarz konularda bıze daha fazla yardımın dokunacak emınım..Şeniz
amin inşallahh canım benım..nısanımızında emınım ck guzel olmuştur.:CüvCüv:
hee takvimi bende beğendim:lepi: bu nasıl bi ekim babası o ayrı bi konu tabi:uhm:
hee takvimi bende beğendim:lepi: bu nasıl bi ekim babası o ayrı bi konu tabi:uhm:
biss geldiikkhihoyyyt dısarı cıktık bugun kızımlan:sm_cool: istanbul gözmü ööle bi korkutmus ki gezerken tırstım resmenÇok üzgünüm çoook arkamdan gelen herkes şpheliydi benm için:1ninca: yanlız kanguru belimi kopardı ikiye ayrıldı sırtım.acaba yanlısmı tasıyorum cocuğu.belime kadar su olmusum:sm_confused:
buarada istanbulda oturan varmı şimdi aramızda bişi sorucam:mymeka: