2008 Ekim Anneleri

yerim ben onun BENliğinii cokacimcoook aa size ben ile ilgili bişey anlatıyım sositososito
bi arkadaşın kızı annesinin kolundaki benleri sormuş anne bu ne? anneside ben demiş...hepsini sormuş hepsinede ben demiş annesi...misafirler gelince ufaklık kendindeki beni gösteriyormuş baakk bu AYŞEEE diormuş..annesi ben dediya annesininde adı AYŞEdee :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tıcker shack angel dan yaptımm fakatt lakınn emmeee olmuoo yıne de ya verdiği hangı lınkı yapıstıriicmm??:mymeka:

bu fıkra değil ha gerçek bire bir yaşanmış olaydan alıntıdır :delphin:
yaw celenle ibolya cadısı kaydirigubbakcemile4 nerdeler ya gelselerdi onlarda gülerdii puhaha hatta zuhaha gülüşüynen kaydirigubbakcemile3

deff hadi deff bende gıdıyomm:mymeka::mymeka::mymeka:
hafta sonu uğaramam pek buralara zati kocişim varken :dilcikar:

Kıslar bakıyorum yine heiciğiniz uykudasınız bi de utanmadan gece 3-5 nöbetleri olduğunu söylersiniz nerdesiniz leynnnnnnnn bakın ben uyuyormuyum sizi gidi uykucular beni merak etmişinizdir yine bilg ve de int gümledi artık oldu demiyeceğim size oldu diyorum artık sizinleyim diyorum kociş gümletiyo sağolsun artıkın inşalah olmuştur gördüğünüz üzere hizmete açmış bulunmaktayız haber vereyim dedim:nazar:değmesse tabiii ösledim hepicünüzü:sm_cool:Şenizneysem görüşürük inşallah

Gunaydiiin umarim hepiniz raahat bi uyku cekmissinizdir ben uyuyamadim gece uyanip uyanip sinir etti beni cadi ya

günaydınlarrrrrrr
hava o kadar kapalı ki burda ev kapkaranlık oldu içim daraldı tam uyuma havası ama kerem uyancak diye yatmıom bile
herkese ii hafta sonları bizim tatilimiz yarın başlıo bugün de çalışıo babamız :oklava:

Kizlar ben yatmaya gidiyom cok yorgununm ya bugun kayinvaldem bakmis halime uzuldu birsuru kizim diyo cok bitkin gozukuyon diyo yuzun solmus diyo bebek olunca iste boyle oluyo kendini unutturuyo yoksa sen onceden hic esofmanla (esofmanda kusmuklu degismeye firsatim omadiydi) makyajsiz kapi acmazdin kocana diyo bende dedim cok zorlaniyorum hem ev ( evde 5 odali anasini satiim bi salonu var ortada 3 tane kocaman taban halisi serili temizle temizle bitmiyo) hem bebek cok yoruyo yetisemiyorum hacer surekli kucakta gezmek istiyo oturdugumu anliyo yoruyo cok yiprandim sanki kendimi unuttum diye dertlendim ben de acik uzuldu kadincazz heceri aldi uyuttu sen git uzan dedi ama utu vardi hazir firsat banyi yaptim is bitmiyoki

ahhh ahhh bu evlilik, çocuk ne hale getirdi bizi ama düzelcek tabiki bebek bakmak kolay mı...allahtan kayınvaliden var da arada sırada yardımcı oluo sana nefes aldırıo...burda biçok kişinin hem annesi hem kayınvalidesi uzak halimize şükredelim yine de....
kocalar da bakımlı görmek istio ama napcan valla bizde isteriz evde bi bakıcı bide hizmetçi olsa kendimize bakarız ulen wc ye gitmeye vakit olmuo bazen altıma kaçırıom keremin bezlerinden bağlasam mı bi dene:roflol:

Bizde benim bocugu banyo yaptirdik geldim yaww bu bebe kuvete sigmiyo artik sastik kaldik fileden bacaklar sarkiyo normal legene kirli kiyafetlerini serdik bi kere oye deneyelim dedik onada sagmadi boyu sigmiyo gecen de kuvetin filesini takmadan yatirdik icine bu defada kuvet derin kulagina su kaciyodu az kalsin tek care file dedik bugun fileye taktik yine cokuyo icine kirli suya giriyo yaw bi otursaydi cok zor oluyo

aynen sığmıo artık fileye bide attırıo kendini öne doğru elimden düşcek diye korkuom bide dikilio ayağa sırtını yıkarken hop hop yapıo velet artık küvetin içine koycaz galiba

yaa merancım ıcımı rahatlattın bırazda olsa...
sızın ultrasonlamı bakıldı kalcalara??bizimkı fılm cekıldı yaf:uhm:
bıde burası ızmırın en ıyı an buyuk cocuk hastanesi.doktorlarda hepsı bırbırınden ıyı sankım,neblıyılm doğrudur gıbın geldı bana...CADIARZU

çıtır sen ist.un neresinde oturuon?hangi hastaneye götürüon iklimi

selam kızlaar ne var ne yok valla hızınıza yetişemiyom len başka işiniz yok mu sizin ben aşure yaptım(enfes olmuş) dağıttım 15 katlı apartman valla başım döndü dolanmaktan. hiç kalmadı ama bi daha mı yapsam neee.bu sefer sadece kendime yapacam kimseye vermicemmm

ya 2gün aşure yedim oğlan zar zar ossurdu gaz yaptı herhal sizde de oldu mu?

goodd morniiinng ekim analarııııhihoyyytkaydirigubbakcemile2 napıosunuz bakem:mymeka: akıllı durdunuz mu ben yokken:mymeka:

celenim bissürü özel hastane var özel muayenehaneye götürmesin tmm biraz pahalı haklı olabilir ama özel hastanelerdeki doktorlarda çok ilgililer sana tel.numarasını verirler yine arayıp sorarsın..üstelik orlarda muayene 10-15 gibi bişe alıyorlar...tahlil fln isterlerse yine dışarıda yaptırısın..ne zamana kadar profesör beklicende 6 ay sonrasına randevu alcan..hadi çok ihtiyacın oldu şimdi sorcenn nerde prof...ikna et canım özel hastaneleri bi araştır sor soruştur bi doktor bull
ah merancım noldu bu herife bilmiorum cok cocuk istiodu ama bu abisinin evlilik durumu ve ekonomilk durumu cok deiştirdi herifi:çok üzgünüm: sinir oluyorum..hiçpara konusu yapıcaanı düşnmezdim kızına.bide biz askeri personeliz özeller bize o kadar ucuz deil..
benim bildiğim bütün doktorlar çektirmek gerektiğini söylüyorlar....bak eskiden ne kadar çok varmış kalça çıkığı biz şimdi bilioz ki bunun erken tanıyle tedavisi var nie yapmayalım...şimdi öyle kalça çıkığı olan çocuklar görebiliyormusunuz? heveslenip yapılacak bişe değilki bu .... yaptırmak lazım...
hee bende varmıs bebişken.hatta 1 sene kadar celik korse takmıslar.hala annemin evinde durii.ayıcıklı bebeklli bişiyerimseniben ama şimdi bişiciğim yok.yanlız bunun genetik olması ne alaka?demiş ya özleme ailede varmıydı die:uhm:
len dondurucuda hiç sütün yokmuydu :
yok daha yarım torba.işte o torbaarı aldığım günden beri acaip bi azalma oldu sütümde:sm_confused:
bizim doktor el yordamıyla muane etti gayet iyi kalçası ailede var mı kalça çıkığı falan dedi yok dedim gerek yok usg ye dedi bacaklarını ileri geri ettirerek muane etti ama

pişik kremi tavsiyeleriniz için teşekürler merancım pahalıymış gııı mustela
bide bizim oğlanın poposunun en arka kısmında sivilce gibi 2tane şey çıkmış pişik mi oluo o::
ben bübchen kullanıorum.cok cok memnunum.ilk doğduğunda basladım.bitince dalin aliim dedim aman yarabbi pişti cocuğumun dötüsenağlama yarım bıraktım hemen bübchen a geri döndüm.şimdi bembeyaz cok şükür.zaten bi daha dalinin ürününü kullanan celeni öpsünler:mymeka:

off kızlarrrr.. allah sağlık sıhhat versin de ben evde oturmaktan çok sıkıldım ve de eşimin gece11 de gelmesindennnbenneyaptımkibenneyaptımki
sennkide mi özel ders verii:oklava:

.......celennnnn yavrum pekmez iç.üzerine de ılık süt iç.işe yarıyo süt için.bi de ısırgan,rezene,malta çayları çok işe yarıyomuş.ben rezene alıp içecem valla.tv de doktor sütü çok artırır.annelere duyuru olsun dedi.

......ibolyam valla kız daha tam 6 kğ değil.5800.ama resimde yüzü tombul çıkıyo.bu arada celen ceren bebek kaç kğ?bebişlerimizin kilosu en son aynıydı.
anacım benmkide resimlerde tontiş.aslında yanak ve gıdık var ama vücut minikkaydirigubbakcemile3 en son 12 sinde tartıldı cıbıl.bez bile yoktu.5940 geldi.

ÇITIRım bizimki ultrasonmuş...film değilmiş...hatta baba-oğul gitmişlerdi hastaneye şimdi tekrar eşime sordum film mi ultrason mu ultrasonmuş...doktor muayene ettikten sonra film mi dedi...birde film yada ultrason pek bişe farketmez herhalde...
işitme testi yaptırdınız mı millet...biz 2 aylıkkken yaptırmıştık çok şükür bişey çıkmamıştı...ama ben doktora dedim işte sese irkilio diye oda dedi öyle anlaşılmaz...sinyal gönderiyorlar tepki verip vermediğini anlıyorlar falan filan...aman ne çok şey var biz hiçbirini olmadık diyesim gelio babam gibii :

ya bize o işitme zımbırtısından yapılmadı?16sında randevumuz var söölesem yaparmı ki??
bizde kocişler market turu yaptık geldik bişeyler aldık kerem uyurken babane dedeyi çağırdık onlar baktılar...gelene kadar uyanmış ağlamış...emzirirken bi söylenio sanki beni nie bıraktın gittin der gibi söylenmekten ememedi doğru dürüst ya ben bu çocuğu bırakıp nasıl işe başlarım müdürle konuşcam ücretsiz izin işini
ya metroda bi bez vardu sleepy diye 54tanesi 5ytl eşim aldı ucuz deneyelim die primanın 3de 1i fiatına açtık baktık uyu oynaya benzio şimdi koyduk altına gece uyanınca bakcam nasıl emio mu diye
nasıldı bez?bide istanbulda metro nerde?
bu fıkra değil ha gerçek bire bir yaşanmış olaydan alıntıdır :delphin:
yaw celenle ibolya cadısı kaydirigubbakcemile4 nerdeler ya gelselerdi onlarda gülerdii puhaha hatta zuhaha gülüşüynen
he gldüüm haaakaydirigubbakcemile3

celen naber süt durumları nasıl?

geldi gibim:sm_confused: ben çözdüm olayı uykusuz ve yorgunsam cekiliveriyo.dinlenmek yarıo.

kıslar ya dünden beri giremedim siteye kızım dün ortalığı yıktı öğleye kadar idare edrdi öğlen aşağı kata babasına bıraktım kızcemi bankaya gittim sadece 15 dakika tabi geldim ki ortalığı yıkmış bütün iş arkadaşları yenge bu çocuğa nasıl bakıyon sen bravo sana diyolar kimi görse ağlamış susuturamamışlar halbuki kalabalığı ve yabancıları çok seviyo akşamda misafir geldi yine yıktı heryeri sabah da ilk defa çığlık çığlığa uyandı gülerek uyanırdı oyunlar oynardık yine çok kötü şimdi uyudu şükür ne olmuş olabilir ya hasta değil gibi ateşi yok arasıra yine gülüyo hiçbişey anlamadım bu işten

bu arada çok da mutluyum yarın sabah erkenden annem gelecek 12 saat yolculuktan sonra canım annem geliyoooooooooooooooooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kıslar ya dünden beri giremedim siteye kızım dün ortalığı yıktı öğleye kadar idare edrdi öğlen aşağı kata babasına bıraktım kızcemi bankaya gittim sadece 15 dakika tabi geldim ki ortalığı yıkmış bütün iş arkadaşları yenge bu çocuğa nasıl bakıyon sen bravo sana diyolar kimi görse ağlamış susuturamamışlar halbuki kalabalığı ve yabancıları çok seviyo akşamda misafir geldi yine yıktı heryeri sabah da ilk defa çığlık çığlığa uyandı gülerek uyanırdı oyunlar oynardık yine çok kötü şimdi uyudu şükür ne olmuş olabilir ya hasta değil gibi ateşi yok arasıra yine gülüyo hiçbişey anlamadım bu işten

bu arada çok da mutluyum yarın sabah erkenden annem gelecek 12 saat yolculuktan sonra canım annem geliyoooooooooooooooooooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

anam huy deiştirio sıpalar:mymeka: ama her halleri süpppeerr:sm_cool:
annen nerden gelii:delphin: benmde haftaya bugun teyzemler gelicek:dance: evin içi şenlenecek.ama gidincede cok kötü koyucaksenağlama

hee bende varmıs bebişken.hatta 1 sene kadar celik korse takmıslar.hala annemin evinde durii.ayıcıklı bebeklli bişiyerimseniben ama şimdi bişiciğim yok.yanlız bunun genetik olması ne alaka?demiş ya özleme ailede varmıydı die:uhm:
yok daha yarım torba.işte o torbaarı aldığım günden beri acaip bi azalma oldu sütümde:sm_confused:

starda anne bebek programında doktor konuşuodu hatta bi spikerin çocuğunda varmış kalça çıkığı onu gösteriolardı ailede varsa kontrol ettirmek gerekiomuş o gün bizim kontrol vardı bizim doktora sorduydum o da elle muane etti işte gayet ii ailede var mı böyle bi durum die sordu yok dedim tamam gerek yok usg ye dedi okadar

ben bübchen kullanıorum.cok cok memnunum.ilk doğduğunda basladım.bitince dalin aliim dedim aman yarabbi pişti cocuğumun dötüsenağlama yarım bıraktım hemen bübchen a geri döndüm.şimdi bembeyaz cok şükür.zaten bi daha dalinin ürününü kullanan celeni öpsünler:mymeka:

sağğol canım johson bitince onu deneyem bide bakalım

anacım benmkide resimlerde tontiş.aslında yanak ve gıdık var ama vücut minikkaydirigubbakcemile3 en son 12 sinde tartıldı cıbıl.bez bile yoktu.5940 geldi.

bizimki ek gıdaya başlayalı pek yemedi ama son bikaç gündür iyi maşallah hem emio hem muhallebi yiyo yanakları toplandı muhallebiyede ne bulsam katıom bi meyve püresi bi pekmez bi çeyrek yumurta eziom sabahları meran söylediydi bunu valla yiynce okadar hoşuma giidioki hihoyyyt

ya bize o işitme zımbırtısından yapılmadı?16sında randevumuz var söölesem yaparmı ki??

nasıldı bez?bide istanbulda metro nerde?

gece kontrol ettim pek yapmamıştı sabah da baktım çiş vardı sadece kaka yapmamıştı kuru gibiydi sabah tekrar prima koydum ama pişik olmasından korkuom ama bez primanın uyu oynası gibi ince iyi gibi yani

metro ist.da bi güneşlide var bide ümraniyede siz anadoludasınız ümraniye yakın size canım.ama metro kart gerekio alışveriş için kartınız yoksa ve bulamazsanız bizim şirketin adını söyleyim günlük kart veriolar girişten

Back
X