len dondurucuda hiç sütün yokmuydu :
yok daha yarım torba.işte o torbaarı aldığım günden beri acaip bi azalma oldu sütümde:sm_confused:
bizim doktor el yordamıyla muane etti gayet iyi kalçası ailede var mı kalça çıkığı falan dedi yok dedim gerek yok usg ye dedi bacaklarını ileri geri ettirerek muane etti ama
pişik kremi tavsiyeleriniz için teşekürler merancım pahalıymış gııı mustela
bide bizim oğlanın poposunun en arka kısmında sivilce gibi 2tane şey çıkmış pişik mi oluo o::
ben bübchen kullanıorum.cok cok memnunum.ilk doğduğunda basladım.bitince dalin aliim dedim aman yarabbi pişti cocuğumun dötüsenağlama yarım bıraktım hemen bübchen a geri döndüm.şimdi bembeyaz cok şükür.zaten bi daha dalinin ürününü kullanan celeni öpsünler:mymeka:
off kızlarrrr.. allah sağlık sıhhat versin de ben evde oturmaktan çok sıkıldım ve de eşimin gece11 de gelmesindennnbenneyaptımkibenneyaptımki
sennkide mi özel ders verii

klava:
.......celennnnn yavrum pekmez iç.üzerine de ılık süt iç.işe yarıyo süt için.bi de ısırgan,rezene,malta çayları çok işe yarıyomuş.ben rezene alıp içecem valla.tv de doktor sütü çok artırır.annelere duyuru olsun dedi.
......ibolyam valla kız daha tam 6 kğ değil.5800.ama resimde yüzü tombul çıkıyo.bu arada celen ceren bebek kaç kğ?bebişlerimizin kilosu en son aynıydı.
anacım benmkide resimlerde tontiş.aslında yanak ve gıdık var ama vücut minikkaydirigubbakcemile3 en son 12 sinde tartıldı cıbıl.bez bile yoktu.5940 geldi.
ÇITIRım bizimki ultrasonmuş...film değilmiş...hatta baba-oğul gitmişlerdi hastaneye şimdi tekrar eşime sordum film mi ultrason mu ultrasonmuş...doktor muayene ettikten sonra film mi dedi...birde film yada ultrason pek bişe farketmez herhalde...
işitme testi yaptırdınız mı millet...biz 2 aylıkkken yaptırmıştık çok şükür bişey çıkmamıştı...ama ben doktora dedim işte sese irkilio diye oda dedi öyle anlaşılmaz...sinyal gönderiyorlar tepki verip vermediğini anlıyorlar falan filan...aman ne çok şey var biz hiçbirini olmadık diyesim gelio babam gibii :
ya bize o işitme zımbırtısından yapılmadı?16sında randevumuz var söölesem yaparmı ki??
bizde kocişler market turu yaptık geldik bişeyler aldık kerem uyurken babane dedeyi çağırdık onlar baktılar...gelene kadar uyanmış ağlamış...emzirirken bi söylenio sanki beni nie bıraktın gittin der gibi söylenmekten ememedi doğru dürüst ya ben bu çocuğu bırakıp nasıl işe başlarım müdürle konuşcam ücretsiz izin işini
ya metroda bi bez vardu sleepy diye 54tanesi 5ytl eşim aldı ucuz deneyelim die primanın 3de 1i fiatına açtık baktık uyu oynaya benzio şimdi koyduk altına gece uyanınca bakcam nasıl emio mu diye
nasıldı bez?bide istanbulda metro nerde?
bu fıkra değil ha gerçek bire bir yaşanmış olaydan alıntıdır

yaw celenle ibolya cadısı

nerdeler ya gelselerdi onlarda gülerdii puhaha hatta zuhaha gülüşüynen
he gldüüm haaakaydirigubbakcemile3
celen naber süt durumları nasıl?
geldi gibim:sm_confused: ben çözdüm olayı uykusuz ve yorgunsam cekiliveriyo.dinlenmek yarıo.