2008 Ekim Anneleri

Ben doguma giderken 85 kiloydum dogumdan 5gun sonra 75 kilo olmusum hala tartilmadim kac olduysam evde tarti yok merak ediyom yaa ama verdim baya pantolonlarimdan biliyom

Ozel bi catlak kremi kullanmadim badem yagi surdum surekli nemlendirici krem ve banyodan sonra bebe yagi surdum ama son ay fazla yirtildi bas gelemedim bide ben cok zayiftim hayatimda hic kilo aldigimi bilmem dunyayi yesem hic kilo almazdim hamile olunca 25 kilo alinca vucut afalladi tabi birden bide odem sislik anlayacagin mahfetti vucudumu ama dedigin gibi ana olduk napalim benim arkadaslarimin kide yirtilmisti gecmiyo ya sadace kirmizisi gidiyo normal teninin rengini aliyo

Ne diyosun 25 kilo mu??? Canım ya aslında öyle dedim ama bende şeker çıkt yoksa bende 30 kiloyla bitirirdim heralde hafada 750 gr almaya başlamıştım eğer öyle devam etseydi 30 kg garantisi vardı valla şeker çıkınca diyetisyene gönderdi doktorum beni diyet sadece kilo almamı durdurdu kızlar bilirler hep yazardım şekerim hep sınırlardaydı şimdide öyle bebek emiyo diye ilaç vermediler ama diyet ve egzersize devam dedi ama ben diyette egzersizde yapmıyorum valla şimdi CELEN yalannnnnnnnn diyodur ama yapamıyorum yediklerimede dikkat edemiyorum aaaaaaaaa acaba şekerden dolayımı zayıflıyorum ben ya şeker kimini yer bitirir kimini şişirir bakşimdi takacak bişey daha çıktı amannnnnnnn neyse ne boşverrrrrrrrr sende dert etme napalım deminde dediğim gb anayız biz artıkınnnnnnnnn....Bu arada ne kadar kilo verdin???

ahh ah keşkem bende yırtılsaydım iyice şişseydimde tombik bir oğlan doğursaydım doğuma giderkken bile kimse hamile olduğumu anlamıyodu tek bir çatlağım yok ama mutlu değülüm

Ne diyosun 25 kilo mu??? Canım ya aslında öyle dedim ama bende şeker çıkt yoksa bende 30 kiloyla bitirirdim heralde hafada 750 gr almaya başlamıştım eğer öyle devam etseydi 30 kg garantisi vardı valla şeker çıkınca diyetisyene gönderdi doktorum beni diyet sadece kilo almamı durdurdu kızlar bilirler hep yazardım şekerim hep sınırlardaydı şimdide öyle bebek emiyo diye ilaç vermediler ama diyet ve egzersize devam dedi ama ben diyette egzersizde yapmıyorum valla şimdi CELEN yalannnnnnnnn diyodur ama yapamıyorum yediklerimede dikkat edemiyorum aaaaaaaaa acaba şekerden dolayımı zayıflıyorum ben ya şeker kimini yer bitirir kimini şişirir bakşimdi takacak bişey daha çıktı amannnnnnnn neyse ne boşverrrrrrrrr sende dert etme napalım deminde dediğim gb anayız biz artıkınnnnnnnnn....Bu arada ne kadar kilo verdin???

yalaaann kuyruklu yalaaannn:1no2: hem bende de cıktıydı seker ama bende 20 kilo yaptım hamişlikte.doğumdan sonrada 10 kiloyu 3 ayda anca verdim.hala 10 kilom var dşn:mymeka:

Canim ya gecmis olsun dikkat et napalim oyle boyle iste idare edecez ben az once yazdim ya 60 kiloydum 85le doguma girdim bes gun sonra 75 olmustum hala tartilmadim ama yedigim seyleri hic kismiyom her sey yiyom yoksa sut olmuyo yaa

ahh ah keşkem bende yırtılsaydım iyice şişseydimde tombik bir oğlan doğursaydım doğuma giderkken bile kimse hamile olduğumu anlamıyodu tek bir çatlağım yok ama mutlu değülüm

Terkencim takma bu kadar kafana daha oncede soyledikya saglikli ya sen ona bak buyur o gor bak seni utandirir

ben de kocişe dedim sen eylüle bakıver ben arabaylan çıkayım hem hava alırım değişiklik olur ne zamandır evdeyim hemi alacak şeyler var.. yok hayatım sen yorulma ben gider alır getiririm ne istiyosan aliiim dedi kaydirigubbakcemile3 koskoca herüfü bile korkutuyo benim kızzz :roflol: eee ben yokken eli ayağına dolanıyo bacak kadar bebeye bakamıyo yaa herşeyi yapmaya razı :roflol:

gece beşik mi salladı da uyyo ben olsam asla uyutmam verirm çocuğu kucağına baksın:oklava:

dün benm ağrıodu ama ben ağrı mağrı dinlemedim yinede bakamadığı kızına baktım.2 tane ilaç içtim anca kesti.bugunde onun ağrıo.göz zıplıomus:mymeka:

Bugun market alisverisi yapacakti heruf dedimki bu hacisakir kotu kokuyo baska bi marka al dedim simdi belki buralarda yoktur diye roxy markasi ni al demedim oda almis getirdi baktim roxy almis kirk yilin basi ise yaradi kilitli agzi daha acmadan mis gibi koku yayildi eve

Bugun market alisverisi yapacakti heruf dedimki bu hacisakir kotu kokuyo baska bi marka al dedim simdi belki buralarda yoktur diye roxy markasi ni al demedim oda almis getirdi baktim roxy almis kirk yilin basi ise yaradi kilitli agzi daha acmadan mis gibi koku yayildi eve

hee misss gibi kokuyo valla ben çok memnunum roxy den
hem toz şeklinde granül değil, hem de çok güzel temizliyo :lepi:

olcayım kız cocuklarında bu cizgi daha belirgin olur derdi ananem angutu:mymeka: doktora gösterdim ben hayatımda hiç bukadar koyu cizgi görmedim dedi.bu zamana kadar azalması gerekşrdş bunun gecmezse cildiyeye git dedi.ama benm şikayetim yok.valla göbşm inse yazın o cizgimle bikini bilenem giyerüm ben:dance: o benm bi nevi annelik simgem:asigim:

sorma celen' im ya geçmesse gideceğiz artık cildiyeye ne yapalım

Back
X