ya ben dru deiştircem nası farkedemiyo ya, çocuğum kaç gündür ukusundan uyanıodu,s ize de dedim ya, ben korkutuyolar sandım, daha perşembe gün kontrolden geldik, a.q karı nasıl anlamaz yaa, havadan hop diyemi geldi 2 gün oldu daha o zamanda da huysuzluk yapıodu çocuğum, taş gibi taş diyo manyak, bi dr tavsiye etti karşı koşmu ona götürcem pazartesi gün, millet saygsız yaa,s ıra benim olduğu halde birisi bizden önce girdi, hadi nalet olsun dedim ses etmedim a rkasından başkası, içeri daldım sıra bizim pat pat başkaları giriyo bu ne ya diye, benim herif elindeki dosyayı masaya çarptı, güvenlikçi çağırdılar, cinlerim hoplayıevrmiş, ne sanıyosunuz kendinizi ya dedim, biz hayvanmıyız burda hop başkası giriyo hop başkası giriyo, onlarınki hastaysa bizimki de hasta herkesin çocuğu kıymetli dedim, güvenlikçi geldi, ordaki hemşire koşmaca çağırdı geli zaten, dedim ya biz dağdanmı geldik nerde nasıl davranılacağını biliriz, saygı göstermiyosunuz ki saygı bekliyosunu z bu nedir ya bi de korkunuzdan güevenlikçimi çağırdınız dedim, işyerinde sizin gibilerden akşama kadar yüz tanesini görüydoum ben kim nasıldır nerde ne söylenir bilirim dedim, böle bi bağırmışım, sonra bizim önüümüzden içeri dalan herif de kapının ağzındaydı benim heriifin üzerine yürüo, la sen kimsin dedim, saygısızlık yaptığın yetmiyo bi de ortalık yerde adammı dövecen dedim, e bak kocan ne diyo diyo, yanlışmı diyo doğru diyo dedim, sıra bizimdi hop önümüze geçtiniz ayıp deilmi dedim, bi de utanmaadan dikleniyosun dedim, tamam kes diyo bana, kesmiyom lan napcan dedim, kucamda çocuk olmasa orda girişirdim ben ona ya çocua dua etsin, valla neler dediğimi hatırlamıyorum bi adamı dövmediğim kaldı, cıyk cıyk bağırdım hastanede, hemi suçlu hemi güçlü hayvan herif, bi de hödüğümün üzerine yürüyo, hödük benim hödüğüm anca ben yürüyebilirim üzerine, başkasına mı ezdirecem kocamı, ordan da hayvanın karısı çıkmış ben karışıyomuyum sen niye karışıyon dio, e buyur karış sende elinden alanmı var hakkımızı yiyosunuz suscakmıydım dedim, kocan kocamın üzerine yürüyo ben de seyir mi ediyim dedim onun ağzını da öyle kapattım, ya hatırlamıyom çok söylendim, saygısızlar ya başka bişi demiyorum

klava: