Len kimin herifi helikopter pilotuydu benim babasi bebisimizi ucuracak ney dediydi unuttum ben siz sandiydim
celeninkisi kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Len kimin herifi helikopter pilotuydu benim babasi bebisimizi ucuracak ney dediydi unuttum ben siz sandiydim
kuşum dozaj önemli tabikide 2-3damlaki sodyum miktarının hesaplatma baa şimdii haaa...ben doktorumun dediğini yapıom olm .burnuda hep açık kuzumun sadece 2-3 kere kullandım serum fizyolojiği bile...hadi benim doktor yanlış söyledi desem o gün hastaneye acile gittiğimizde doktor yanımda verdi yarım birine yarım birine...tabi herkesin yavrusu farklıı
hesaplaruum leynn :mymeka: ben işletme 1.sınıfı 3 yıl okudumm leynn sindire sindiree :dilcikar: sonra baktım diğer saınıflar sinmio bıraktımmhesaplasanaaa kaydirigubbakcemile3 hadi be hacı beeee
bende giffer kullanıom.ne farkı var onun dığerlerınden:uhm:
MERAN' cım hoşbulduk anacım iyi misin??? İBOLYA ben burun aspiratörundan hiç memnun kalmadım benim huysuz oğlum debeleniyodu onu yaparken dr.söyledim oda OTRİ BEBE diye bir burun aspiratörü önerdi süper valla acayip memnun kaldım gerçi biraz pahalı ama rahat dettik valla oğluşla doktorculuk oynuyos bir küçük hortum ucunda bir mekanizma nefesi sn içine çekiyosun ucu bebişin burnunda içindekiler sen çekince içine geliyo oyunla hallediyos memnunuz 15 ytl alet birde yedekleri var 10 tane çıkıyor ucları satılıyor içinde 10 tane var 7.90 ytl ama süper bide oğluşum ilk doğduğundan beri biz bu tıkanıklığı yaşıyoruz zaten o zaman serum fizyoloji değil ama gıffer diye bişey vermişti küçük tek kullanımlık ama onada acıyodum boşa gidiyor diye sonra sordum 1 gün kullanılıyordu 24 saat içinde ancak 4 kez damlatılıyodu kutudan 10 tane çıkıyor gerisi boşa o da 16 ytl sonra dr a sordum ağzına folyo kapatın bitene kadar kullanın dedi şimdi 3-4 gün kullanıyorum bu doktorlar sopalık sormasak söylemiyo parayı çöpten topluyos ya sopalık anacım bunlarklava:İsteren bi sor dr.na biz rahat ediyos giffer burun temizleyici (bir nevi serum fizyoloji) ve otri bebe burun nazal aspiratörü bu arada oğluşum iyi mi???
hesaplaruum leynn :mymeka: ben işletme 1.sınıfı 3 yıl okudumm leynn sindire sindiree :dilcikar: sonra baktım diğer saınıflar sinmio bıraktımm![]()
he sabahın köründe görüşürük beklioz biz seni hadi git uyuu :mymeka:kızlr ben böcüğümü emzirip nöbeti herife devretmeye gidorum, nöbeti devralnca yine buraya bi uğrarım, hayde öpüldünüz mcuk mucuk :)
hesaplaruum leynn :mymeka: ben işletme 1.sınıfı 3 yıl okudumm leynn sindire sindiree :dilcikar: sonra baktım diğer saınıflar sinmio bıraktımm![]()
bu arada cok pis mıdem bulanıo benim..bi halt yemiş olmyakkCADIARZU:Saruboceq:Çok üzgünüm çoook
hihhihhihhiihihkaydirigubbakcemile3
iyiyim olcaycım çoluk çocuk uğraşıoz işte birde burdaki muhabbet zaman gelip geçio wallalaptop un hayırlı olsuun kıss güle gülee kullan Şeniz
hihihihii demek hea çok mu hoşuna gitti leyyn ne gülüoon öylee :mymeka:
oğlum üniv.işletme kazandım sonrada evlendim hemen çocuk ilk sene hamileydim girmedim sınavlara ben zaten işletme istemedim ikinci sene kızım doğdu onun problemlerini çözmek soru çözmekten mantıklı geldi 3.sene eşim çok ısrar etti o yüzden sildiremedim kaydımı...sonra gittim bigün sildircem kaydımı ordaki kadın kızdı sen delümüsün die sildiriorsun kaydını die...neyse en sonunda sildirdim kaydımııı rahatladım ... yaw ben işletme istemioom ben başka şeyler istioom :çok üzgünüm:
CANIMMMMMMMM çok tşk ederim kociş aldı valla bozdu bilem sonra da gitti değiştirdi bunada bişey olmassa şimdilik sizlerleyim işte söyleniyodum kıslara yazamıyom diye çok söylendim herhal çenemi kapatmayı tercih etti sanırsam sonrada o programı yapcam bunu yapcam dedi gümletti neyseki kamerası bozukmuşta iade ettik yenisi gelsin diye bekledik geldi de sizlerleyim dua ediyom bunada bişey olmasın diye şimdilik kullanıyos bakalım
gazinin sanat tarihini istiodum... ama şimdi rallici olmak isteyoom kaydirigubbakcemile3hakket ne sıldırdın yav..gercı ınsanın sevmedığ bolumu okumassı kotu..sen ne ıstın bakim öle![]()