2008 Ekim Anneleri

elifcim sen ankaranın neresinde oturuon?çok öğrenemedim gerçi ama hamile olmasaydım eğitime gittiğimde altını üstüne getirirdim emme gezemedim çokkaydirigubbakcemile3

olm tmm işte doktora götürdün antibiyotiğini neyim vermiş şimdi ne demeye gidion ki sen doktora ilaçlarını kullan hele bitsin sonra kontrole gidersinn

doktoru deiştircm olm, bu doktoru çok methettiler, bi de dün acile gittiğimizde dr bunu bi göz doktoruna götürün dedi, hemi onu sorcam hemi yeniden muayene ettircem, ötekisini telle aradık karı 38,5 olunca getir dedi, havale geçiirince mi götürcem çocuğu, töbe yarappim, zaten acildeki karı da salı gün gelin yeniden dediydi, üniversiteye gidmicem yaa, orda adamın cıcığını çıkartıyolar, beklerkene enfeksiyon kaptırcaz çocuğu, bu dediğim yer tıp merkezi, lüks bi yer, personeli kraliçeler gibi ağırlıyo insanı, dr bi başladımı muayeneye yarım saat muayene ediyomuş çocuğu, oynaşıyomuş çocukla, bizimle sohbet ediyomuş, herşeyi ince detayına kadar soruyomuş, len olm bugün misafirliğe gelenler anlatıyo, onların da bi akrabaları varmış, ikiz çocukları olmuş, bizimle aynı zamanda doğmuşlar hatta, ikizlerden kız olanı oğlana göre daha büyükmüş halbusem, çocukta öksürük var diye götürmüşler, sadece bi öksürük ilacı yazar yollar diye düşünmüşler, hiç hasta gibi değilmiş çocuk, dr ben bunu yatırcam hastaneye hasta bu çocuk acil tedavi etmemiz lazım demiş, hastaneye yattıktan 3 gün sonra çocuk ölmüş, ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayım da, zaten öteki karıyı sevmemeyye başladım, sankim baştan savıyo gibi

evet canım emzik alıyor benim ki uyumaya yakın ağzında olsun istiyor düşünce mızırdıyor ama eliyle ittirio eğer ulaşamıyorsa vazgeçiyor elini emip uyuyor :ecrin_bebek: leylacım birde şunu dene önce altını değiştir mutlaka sonra karnını doyur gazını çıkar at yatağa daha sonra baktın mızırdıyor yine kucağına al dik tut sırtıını pışpışla yanağını yanağına koy sıcaklığını hissettir sonrada yatağına koy başını okşa yatağının başında durma uzaklaş...10 dak.mızırdanmaktan bişe olmaz sonra mızırdanmayı bırakıp uyur belki...dene bunları bana söyle tekrar işe yarayıp yaramağını emii yerimseniben

ben emzik vermiyom len çocuğa, emzirirken memede uyuklamaya başlıyo benimki, sonra popişine minik minik vuruyom pışpışlıyom uyuyo kucağımda, sonra yatağına koyyom, bazen de ellemiyom yatğında mızırdanırken uyuyup kalıyo, yanına varmıom hiç, eğer uykusunda da mıkırdanmaya başlayınca yine poposuna pışpış yapıyom yeniden dalıyo, uykusuunda ellerini emmeye kalkarsa alıyom kucağıma yeniden emzirmeye başlıyom, emme duygusunu tatmin ediyom, zaten acıktığı için emiyo, çünkü uykusunda baya bi emiyo beni, emmeyi bırakınca geri yatağına yatırıyom uyumaya devam ediyo, öyle alıştırdım gayet memnunuz, ama istemezse yapmıyo tabi o ayrı :delphin:

Tamam denicem hacer aslinda cok zor uyuyan bi bebek degil ama ayagimda sallanmak istiyo isteklerini yerine getirirsem hemn uyur ama bana zor oluyo iste isim oluyo gucum oluyo du bi dedigini deneyim

benimki bi ara banyoda bi korktu, ondan beri çarşaftan ödü kopuyo, ayağımda sallanmayı da pek sevmiyo, kucağımda hafif hafif sallayacam yada pışpışlayacam, öyle seviyo, bazen uyuttuktan sonra yaatak o dasına götürürken sarsıntıdan uyanıyo, kucağımda halbusem, yolda giderken çocuk korkuyo, ellerini yumruk yapıyo böcük böcük bakıyo, ıh ıh demeye başlıyo, çarşafla veya ayakta sallama olayı bize uymuyo yani :delphin:

Su ninni ilk baslarda ise yariyodu burdan duydum indirdim gerci hacer adi yoktu soyadimizi indirdim minik ceylan uyanmis felen hosuna gidiyodu agladiginda sakinlesiyodu simdi varya acip yanina koyunca nasil agliyo nasil agliyo bas bas bagiriyo niye acaba

la ben çok önceleri indirdim o ninniyi ama benimki için pek bişey ifade etmiyo o ninni yav kaydirigubbakcemile3

selam millet napıonuz bakalım
biz biraz dolaştık geldik babası pek çıkmak istemiodu ağlıycak kerem die ama dışarda hiç ağlamadı bakındı etrafına şaşırdı babamız da büyümüş benim oğlum dio dışarda gezdikten sonra alışveriş merkezine girdik biraz da orda dolandık uyudu arabada eve geldik yatırdık 5dk sonra uyandı emzirdim elma suyumuzu içtik uyyoz şimdi iyi geldi çocuğua açık hava kaydirigubbakcemile artık çıkarız babamızın da hoşusuna gittikaydirigubbakcemile5

çocuk anasına yardımcı olmuş leyn, artık senin herif itiraz edemez bu konuda kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ben bayağı koptum yaa. Dün gezmedeydik bugün de bebişime araba aldık çok sevindim yaa ona bişeyler almak çok hoşuma gidiyor onlar herseyin en iyisine layıklar. şimdi koltuğunda uyuyorr. Kocayla da kavga ettim beni bıktırıyor bazen kırmak konusunda elinden geleni yapıyor tartışma anında laflarını hiç esirgemiyorr. Oturdum bi güzel ağladım çok zoruma gidiyor yaa . Valla hiç istemezdim ama bir tane de sigara içtim moralim çok bozukkkk

tipik bi öküz ekim babası işte :mymeka: sıkma yavrum canını onlardan bizde de var kaydirigubbakcemile3

elifcim sen ankaranın neresinde oturuon?çok öğrenemedim gerçi ama hamile olmasaydım eğitime gittiğimde altını üstüne getirirdim emme gezemedim çokkaydirigubbakcemile3

söğütözünde oturuyom benn biliyosundur armada alışveriş merkezi varrr ona yakınız

söğütözünde oturuyom benn biliyosundur armada alışveriş merkezi varrr ona yakınız

hımm evet duydum ama geldik mi oraya tam hatırlamıom bikaç alışveriş merkezine gitmiştik ancamall bide odtü nün ordakine gitmiştik ii gezdim yine karnım burnumda ya kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kızlar ben kaçıom..:a015::a015:hiç keyfim yok..:delphin::delphin:size iyi muhabbetler.........
anlayışsız bir kocam war.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::a015:

çıldercem haa benimki kızımla parka gitti ordan annesine uğrayacaktı....tel.i kapalı adamın gelince :oklava: haketti...kızımın yemek saati geçtii ooof offf Çok üzgünüm çoook

haayırdır inşallaaaaaahhh, seninki hiç hödüklük yapmazdı, bizimkilierdenmi bulaştı acep kaydirigubbakcemile3

ne güzel herkes gezmiş...stresini atmış...
bende benimkine dedim çıkalım die...
bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..:bbo::bbo:
wwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde..:1shok::1shok::1shok:

ben olsam eve gelince üstüne çıkar çiğnerdim domatis gibi , çğnemeye kiloların müsait dimi len kaydirigubbakcemile3

ibolyam çok geçmiş olsun bacım Allah yardımcımız olsun çok zor annelik benide bugün annem babam dışarı çıkardı sahilde bir gezinti yaptık ne varsa insanın kendi ailesinde var eve hiç dönmek istemiyorum ama bu akşam eşim alacak beni
celen senin kız daha uslu ben bu oğlanla dışarı tek çıkamıyom bacım sen gel

he anam sağolasın, allah kimsenin bebeciklerinie göstertmesin bi daha, dilleri yok ki dertlerini anlatsınlar, bilemiyoz biz de işte senağlama bu arada celenin kızı mı uslu, ule celenle yarış yapıyo o ay, bence sen git ona, seninki onun yanında bal börek kalır :roflol:

sorma canım huysuzluğunu geçtim gazı olduğu için emmiyor benii çok hızlı emip boğazına kaçırıyor hava yutuyor sonrada doymadan bırakıyor bende sütümü sağıp biberonla vermeye karar verdim napiyim açmıkalsın zaten minik seninki nasıl oldu düzelme varmı seninkide gazlı olunca emme problemi yaşıyormu

saçmalama :mymeka: bebeğini senin teninin sıcaklığından mahrum mu etcen kızım, ten teması önemli sakın bibernla veriym deme :mymeka:

bizim gaz azaldı gibi ama şimdi de kaka problemi başladı. yazık bebeğimin bütün ömrü ıkınmakla geçiyo ve kaka yapmaklakafamçokkarıştı. günde 10 bez kullanıyom diyom da dalga geçiyo millet.
benimki emmek istemezse ayakta emziriyorum ya da kucakta sallayarak:ecrin_bebek:. valla fena alıştırdım, belim ağrımaya başladı şimdiden. biraz büyüyünce napcam bilmiyom.:uhm::uhm:

perşembe gün kontrole gittiğimizde dra nurse hayvers bi halta yarammaadı dediydim o da başka bişi verdi, böle damla şeklindeymiş, günde 3 defa 8er damla yapcan dediydi, biraz pahalıymış sanırsam, eczanede yoktu, sipariş verdik getircekler, işe yararsa ismini verim sana, ama hatırlat bana emi unuturum ben

oğlan yarım saatten fazla emdi ya pc de açık kalmış ben gelene kadar gittiniz mi lennnn
annemlerle msnden kameradan görüşüoduk o da yarım kaldı
belim ağrıdı be nie uzun emmeye başladı bu oğlan hem uyyo hem emio tam keyif yapıo ama anasının beli kopuo haberi yok bea

eeeeeeeee keyfine düşkün sıpa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

aynen :roflol::roflol::roflol:

ya bişey sorcam bugün oğlanın bezinde çişinin olduğu kısımda pembemsi bişey vardı idrarına bişey karışmış gibi 2bezinde de görünce dr u aradık olabilir bazen bebeklerde yarın bi idrar testi yaptırın getirin isterseniz dedi bizim doktor çok rahat da herşeye geçerrrr geçerrrr dio kıllandım ben enfeksiyon falan mı acaba bilginiz var mı

len ihmal etme anasını satim, ben güvenmiyom artık drlara, onlara kalsak bebe ölüm döşeine düşünce götürcez töbe yarappim yaaa, git göstert kızım tahlil neyin ettir, için raha t etsin

ibolyaaaaaaaaaa
ne ettin bacım yusufumuz nasıl olduuuuu

eyi yavrum çok şükür, şimdik uyuyo böcüğüm, neydi o beee, şimdi klavye tıkırtısını bilem umursamıyo, önceden tık dedimmi uyanıyodu

şuan için normal her zamanki gibi birazdan ağlama saatimiz başlar netten baktım idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olurmuş ama doktorumuz isterseniz yaptırırn test deyince şaşırdım netten baktığım kadarıyla önemli bi konu :uhm::uhm:

bak yaa istersenizmi diyo bi de, ne demek isterseniz :mymeka:

kızlar ben kaçıom..:a015::a015:hiç keyfim yok..:delphin::delphin:size iyi muhabbetler.........
anlayışsız bir kocam war.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::a015:

heeeee bizimki çok anlayışlı sankim, gel len bura :mymeka:

şuan itibariyle ağlama saatimiz başlamış olmakla birlikte ne zaman biteceği meçhul olup özlem anne mama yedirme çalışmalarına başlayıp bitince harap bitap düşmüş olmazsa gelecek sizinle çene çalacaktır
görüşürük gelene kadar fazla konuşmayın ha

şuan itibariyle ağlama saatimiz başlamış olmakla birlikte ne zaman biteceği meçhul olup özlem anne mama yedirme çalışmalarına başlayıp bitince harap bitap düşmüş olmazsa gelecek sizinle çene çalacaktır
görüşürük gelene kadar fazla konuşmayın ha

allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya bu benim kizin yanaklari aksam olunca kirmizi kirmiz dokuyo anlamiyom valla neden oluyo acep sen bilirsin kiz ibos soyle bakem

aman ya bi tutturduklarında devam ettiriyolar kardeşim ne etcez biz bu veletlerle

Bende geldim gibi misafirim vardi gittiler

gel anacım gel hoşgeldin

haayırdır inşallaaaaaahhh, seninki hiç hödüklük yapmazdı, bizimkilierdenmi bulaştı acep

hel len yapmazdıda işte ne olduysaa :sm_confused: bende kayınvalidemlerin evi aramak istemiom çünkü kayınvalidem benide çağırmıştı ben gitmek istemedim...şimdi ararsam nie gelmedin gelseydin dicek bende yalan söyleyeceğim zaman kitlenip kalırım beceremem die konuşmayım dedim ama tabi kızım orda olunca dayanamadım evi aradım kayınvalidem çıktı işte nasılsıın iyimisin fln dedi tam nie gelmedin die soruyordu kii akıllı kuzum nisan telefonuu aldıı annemle konuşmak istiyorum dedi :lepi: kızım babanın tel.i kapalı söylermisin dedim tmm dedi...yemek yemiş onu anlattı...tmm kızım slm söyle dedim kapattım telefonu...bu kız acaip ha hep kurtarır benii Şeniz yesin onu annesii cokacimcoook
ben eşime çok güvenirim çok dikkatlidir...ama bugün şaşırdım bana sormadan 1 bardak su bile vermezdi kuzuma babanesinde dolma yedirmişler hemde bana sormadann Çok üzgünüm çoook neyse babanesi az çok öğrenmiş neyin yanında ne yedirceğimi 5 yıl olduu bunada şükür... şakkıdı

evet ankaradayım canım ablanda ne kadar kalacaksın bize de buyur gel
inşallah ablan sever burayı ben 10 yıldır burdayım daha da bu sene sevmeye başladım bu soğuk şehri... :delphin:

kuzum gelirsem görüşmeyi bende çok isterim Şeniz önceden ablamlar gölbaşında kalmışlardı o zaman oraya gitmiştim..küçük sevimli bi yerdi şimdi çok değişmiş diyorlar... bu sefer etimesgutta oturcaklar nasıl biryer bilmiyorum ama nasıl olursa olsuun farketmez benim derdim başkaa ikiz yeğenlerim var 9 aylıklar 6 aydır görmedim nasıl özledim kuzuları yaa :çok üzgünüm: gidebilirsem onları sevcem mıncıklıcam derdim ooo :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Bende boyle yuzu puruzsuz olsun temiz olsun mis gibi olsun diyom koklayim opùyüm diyom ama yok yanaklari kirmizi kirmizi sivilce gibi anli kaslarinin ortasi pul pul kavliyo gozleri capaklaniyo zaten kusmasi omre bedel sinir oluyom yaa

kuzum gelirsem görüşmeyi bende çok isterim Şeniz önceden ablamlar gölbaşında kalmışlardı o zaman oraya gitmiştim..küçük sevimli bi yerdi şimdi çok değişmiş diyorlar... bu sefer etimesgutta oturcaklar nasıl biryer bilmiyorum ama nasıl olursa olsuun farketmez benim derdim başkaa ikiz yeğenlerim var 9 aylıklar 6 aydır görmedim nasıl özledim kuzuları yaa :çok üzgünüm: gidebilirsem onları sevcem mıncıklıcam derdim ooo :ecrin_bebek: :emir_bebek:

geçende açık kalp ameliyatı olacak dediydin yoksa onlar mı :çok üzgünüm: sorunu ne yavrunun neden ameliyat olacak ya geçmiş olsun allah şifa versin

Back
X