2008 Ekim Anneleri

bizde de olmustu capak.. bi kac haftalikken.. bizim orda bebek dogduktan sonra 2 ay boyunca eve ebe geliyo. hem cocuga hem anneye bakmak icin. doktora goturmedik de ona sormustuk biz de. bi damla tavsiye etti. hemen gecti. bi daha da tekrarlamadi. bi doktora gotur istersen. sana da verir damla.. bazilari da anne sütü damlat gozlerine diyor. ama iyi gelir mi bilmem..

e olm bizim hemşire gentagut diye bi damla verdiydi, perşembe gün dra kontrole gittiğimizde angut karı damla bi işe yaramaz masac yapcan dedi yav :mymeka:

senden hiç beklemezdim meran gı

neyi beklemzdin olm benden anlamadım :delphin:
celencim çıtırım nerdesiniz yaaww :uhm:

la çıtırla siz kocalarınıza aşı k deelmisiniz, yerlere göklere sığdıramıyonuz ya, şimdik herüfüne kızmana şaşırdım, senden hiç beklemezdim yane :dance:

bizde de olmustu capak.. bi kac haftalikken.. bizim orda bebek dogduktan sonra 2 ay boyunca eve ebe geliyo. hem cocuga hem anneye bakmak icin. doktora goturmedik de ona sormustuk biz de. bi damla tavsiye etti. hemen gecti. bi daha da tekrarlamadi. bi doktora gotur istersen. sana da verir damla.. bazilari da anne sütü damlat gozlerine diyor. ama iyi gelir mi bilmem..

göz doktoru değil de çocuk doktorumuz damla vermişti ilkinde geçmişti hemen ama tekrarladı yine damla verdik geçmeyince göz dr na götürürn dediydi daha gitmedik ama gidenler de 1yaşına kadar geçmezse açarız demişler bişey yapılmıo yine damla vercek die ağırdan aldık yani

olcaycım roxy 2.5ytl

yorgan mı :1shok: ayo ben sadece polar battaniyesini örtüyom başka bişi örtmüyom ne edion len sen yün terletir :mymeka:

Terlemiyo len terlese ortermiyim zaten ince oyle agir degil ben uyku setinin elyaf yorganinda yatiracadim babannesi usur dedi hem yun daha saglikli dedi ne biliim ama terlemiyo gece kontrol ediyom ama benim bu kiz hic terlemiyodu kat kat giydirdigim halde simdi az giydiriyom terlemeye gunduzleri basladi bebede bi sekil anacim

bizim adam 1kilo almış mıçımı kaldıramıom spora başlamam lazım dio halbuki kilosu yok bana gıcıklık yaptığını düşünüyorum.sen verme kilo ben senin yerine de veririm dedim sen kilo falan veremessin böyle devammmmmm artık yerleşti kilolar iyice dedi ayyyyyyyyyyyyy nasıl bozuldum anlatamam ona inat zayıflamam lazım ama süt olsun die tıkınmaya da devam ediom oofffffkötükedihüso

adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:

bizim adam 1kilo almış mıçımı kaldıramıom spora başlamam lazım dio halbuki kilosu yok bana gıcıklık yaptığını düşünüyorum.sen verme kilo ben senin yerine de veririm dedim sen kilo falan veremessin böyle devammmmmm artık yerleşti kilolar iyice dedi ayyyyyyyyyyyyy nasıl bozuldum anlatamam ona inat zayıflamam lazım ama süt olsun die tıkınmaya da devam ediom oofffffkötükedihüso

zayiflarsin guzelim takma kafana.. bu adamlar da bizi bazen en canalici noktamizdan yakaliyo.. ama benimki ben hamileyken sistigi icin bana pek bisi soyleyemiyo sositososito

bu kilo her türlü dert olmaya başladı haa..bebiişlerin ki ayrı der bizim ki ayrı dertt... :delphin:

adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:[/QUOT

hehe.. walla hödük diyemiyciim ama arada ben de kizmiyor degilim.. benimki hayat müsterektir felsefesini benimsemis.. beni pek yormuyo :CüvCüv: ev islerine de yardim ediyo, efendime soyleyim cok guzel yemek pisirdigi icin yemekleri de o yapiyo.. arada cocuga bakiyo ben arkadaslarimla bulusuyorum falan.. e daha ne isteyim.. pek sikayetim yok yani..

al benden de o kadar ya.. siyah giyemiyorum o yuzden.. her tarafimiz kepek oluyor. ben bi hafta beklicem. hem deterjan degistircem hem de burasi deniz kenari hava biraz nemli ya, oglanin cildine iyi gelebilir diye. yoksa bi dermatologa goturcem. krem falan verir de ise yararsa sana da yazarim.. insallah biran once gecer ya.. senin bebisin sadece yuzunde mi kuruluk?

Evet canim sadece yuzunde onceden anlinda kulaklrinin kenrlarinda burun kenarlarinda kaslarinda vardi simdi sadece kasinin ortasinda kaldi ama surtunurse anli yine pul pul oluyo

he len bizde kocacımla kilo aldık sğlsun o konudada beni yalnız bırakmadıı :CüvCüv: kızııma hamileyken eşimde 10 kilo aldı oğlumdada 5 kilo aldıı...veririm dio ama veremior..atletik yapusu var ona güvenioda kilodan o atletik yapıı belli olmuykii bende ona diorum yaw senin bu kiloların ne zaman gitck deyii. o baa demez sağolsun zamanla verirsin 2 yıl kilo kelimesi duymak istemiyorum diyor...ii tmm yüzüne vurmam dioom bendee kaydirigubbakcemile3

LEYLA ' cım bişey değil anacım inşallah iyi gelir de önerimiz düzelir bebişimiz
ÖZLEM' cim teşkür ederim anacım ana ne kadar ucuzmuş yav 2.5 YTL anam heçbişey değilmiş durun bi deneyeyim yavvvvvv

Back
X