2008 Ekim Anneleri

kız ibolyaa bu hiç önceki koyduğun resme benzemiiiii kaydirigubbakcemile3 hani ikbal gürpınar resmin vardı yaaa onu deyom

anam orda bakımlıydık, burda doğumdan hemen sonra çıkmış gelmişim eve zaten, uykusuzluk bi yandan sezeryan acısı bi yandan, zoraki gülümsüyom görmüyonmu, yıprandık olm kolaymı, benim böcük de ne kadar komikmiş yav o zaman kaydirigubbakcemile3

kııızzz menekşe sen aynı bnm eltime benzion....

eltin iyimi baridelikafadulden:delphin:

ahandaaa menekseeeeeee zorlu karıymışşın haaaaaaaaaaa

üleyimdir anam övünmek gibin olmasın, tuttuğumu kopartırım, bana bu alemde kafa kopartan ibolya derler :roflol:

bu arada resmi siliyom lem

yuuuuuuuuuuuuuuuh nıye buyuk olduuuu bu yaaaaaaaaaaa

resmin çapını büyük işareklemişin anam sen ordan, 21 inç mi işaretledin ney, artiz karısın vesselam, aah ah bi zamanlar bende büle artizdim ya neyyyyyyse, çocuk doğurduk olcek o kadar, yakında görceniz siz beni, ahan da bu ibolya o ibolya mı dedirtmessem noluym:lepi:

Celencimmmm..erdinmi anammkafamçokkarıştı evet Allah'a şükür iyiyiz ama oğlumun bi ameliyatlık durumu var açıkcası:çok üzgünüm: yani aslında durum şöyle bunu daha önce burada paylaşmamıştım..oğlum 20-25 günlükken boğazında(çenesinin altında)minik bi sivilce gibi bişey çıktı.sonra oğlum üst solunun yolu enfeksiyonu oldu.ve bu şişlik büyüdü.aile büyükleri bunun kan çıbanı olduğunu söyledi.mercimek tanesi gibi bişeydi..(ben hiç kan çıbanı görmedim.bilenler nasıl göründüğünü tahmin edebilir)tabi biz eşimle hemen hastaneye gittik.çocuk cerrahı bunun tiroglossal kist olduğunu söyledi.bebek 5 kilo olduğunda ameliyatla almamız gerek dedi.kendi dr.umuz ameliyatlık bişey değil bu bekleyin dedi.hergün tentürdüyot benzeri bi antisptikle temizledik.çok üzüldük ailece.sonra bi gün bi baktım bu şey patlamış.aynı sivilce gibi.içinden sarımsı pembe bi sıvı çıktı.tekrar götürdük dr.a.adam dediki bu tekrar çıkacak.özellikle grip falan olursa çıkacak o zaman ameliyat ederiz.oğluş bugün 94 günlük Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bişey çıkmadı.grip olmasın diye uğraşıyoruz tabi:çok üzgünüm:hani kendi kendime düşündüğümde kist patlarmı diye düşünüyorum.ve aile büyüklerine inanmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
belki rüyan tersine çıkar canımın içi yaa

canmm öncelikle çok geçmiş olsun.. ultrason yapıldı mı acaba merak ettim.. yoksa sadece görerek mi tanı koydu doktorunuz..

Back
X