2008 Ekim Anneleri

yahu bi foto göremedim anasını satiim:oklava:
hep ben yokkene koyuyosunuz:mymeka:
merak ettim şimdi herkesi..off bi gün sözleşelim de aynı saatte koyalım ard arda.hepimiz birbirimizi görüp öyle silerizdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim oğlan yırtıyo ortalığı.annemler bizde oyalamaya çalışıyolar.bi bakayım dedim ama yok olmıcak.kaçtım ben..çocuklu garının internet neyine zaten..ne yediğim yemek,ne içtiğim su..nede girdiğim internet.sırnaşık şeyheç bişeyin zevkini çıkarmama izin vermiyo bu çocuk
hadi öptüm byeeee
sakın başka foto koymayın haaşakkıdı

yahu bi foto göremedim anasını satiim:oklava:
hep ben yokkene koyuyosunuz:mymeka:
merak ettim şimdi herkesi..off bi gün sözleşelim de aynı saatte koyalım ard arda.hepimiz birbirimizi görüp öyle silerizdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim oğlan yırtıyo ortalığı.annemler bizde oyalamaya çalışıyolar.bi bakayım dedim ama yok olmıcak.kaçtım ben..çocuklu garının internet neyine zaten..ne yediğim yemek,ne içtiğim su..nede girdiğim internet.sırnaşık şeyheç bişeyin zevkini çıkarmama izin vermiyo bu çocuk
hadi öptüm byeeee
sakın başka foto koymayın haaşakkıdı

phatosh ben seni de göremedim yaaaa

girelim anam bekliyom ben sen bak burdayım de şakkadanak seni resim manyağı yapıcam:roflol::roflol:

göremedim ben de istiyoomdelikafadulden

ya olmas ki bi misafirliğe gittik herkes resim atmışşşşş

ya banane küsücem işte kimseyi göremedim bi daha koyun lütfennnnn:Saruboceq:

nereye gittin oğlummmmmmmmmmmm, misafirleri kovaladım ben leynnnn, başbaşa kaldık hade gel anam öpüym seni :jeyyar:

eylül de iki gündür ekstra huzursuz valla dayanamadım dr a götürdüm
şimdi de çişini alıp tahlile götürcez ama uyuyo poşeti bağlayamadım henüz

anaaaaa kız bebeklerde pek bi zor oluyomuş o leynnnnnn, anam zırt pırt kayıyomuş o şey yav, allah kolaylık versin be aanacım işalla çabucak hallediverirsiniz, idrarında da bi mok çıkmaz da bi oh dersiniz yav :Saruboceq:

anaa misafir varrrr hadi bakın len kaldırıom gördüyseniz ses verinkaydirigubbakcemile4

ben görmedim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşallah bacım çok güzelsinnn :nazar:
ama ben ibolyalara gösterdiğin çoraplı resmü istiyoommm :dance:
çok teşekkü ederim güzel bakan güzel görürmüş...o fotoğraf geçen sene brükselde çekilmişti...
zeksü fotları gece 12 den sonra koyalım sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

ayy ben bi de hiç diyet yapmadım hayatımda çok zor olecekkkk cokacimcoook
yaşasın yemek yemekkkkk

ömrüm diyet yapmaklan geçti anasını satim, yiyip yiyip kilo almayan karılara sinir oluyorum :kızgın:

aşkolsun yaaaa
ibolya celen cıtır a gösterdin ama bize neden göstermiyosunnnn

hankısını göstertim, artiz olanı mı pörsük olanı mı laelaelaelaelae

git uleyynnn kşşştttt

ne kovuyon olm herifi benim aşkımdan yanıp tuuşuyo dayanamayıp beni grmeye geliyo, görmüyüm bi daha kovaladığınızı :mymeka: :roflol:

neyse yavruslar ne haber bebişler nasııll :ecrin_bebek:

benim sıpanın huysuzluğu geçti gibin, eeee dün sabahtan gece yarılarına kadar uuyumadı, bugün istemese de uyumak zorunda, elinde olmayan nedenlerden dolayı :dance:

meran,elif ve ibolyayı gördüm ben maşallah hepiniz birbirinizden güselsiniz
meran sen bide 2doğum yapmş bayan olaraktan gayet formda görünüosun:nazar:

yalan söleme len pörsük gibiyim işte :mymeka::dilcikar:

yine misafir gelmiş sildim ama gördün mü ki aceba

olabülü de olmayabülü de, sanırsam görmemiştir, ama görmüş de olabilir, görmüşse görmüştür görmemişse görmemiştir :roflol:

maşallah bacım çok güzelsinnn :nazar:
ama ben ibolyalara gösterdiğin çoraplı resmü istiyoommm :dance:

isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci, iste anam iste çok zekzü görünüyo bu karı orda naniknaniklaelaelaelaelae

çok teşekkü ederim güzel bakan güzel görürmüş...o fotoğraf geçen sene brükselde çekilmişti...
zeksü fotları gece 12 den sonra koyalım sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

vışşşşşş bürüksel ha, bürüksele bürüksel lahanası yimee mi gittiydiniz acabola delikafadulden

Back
X