2008 Ekim Anneleri

aşkolsun yaaaa
ibolya celen cıtır a gösterdin ama bize neden göstermiyosunnnn dediya bunu bana dedi dbest delüü karuu -tatlicadiarzu- ne üstüne alınıp cevap veriyon bide verdiğin cevaba bakk :oklava:
ibolya karısı hemen şu kumral resmini gönder bakceemm şakkıdı
brüksele brüksel lahanası yemeye gittik kaydirigubbakcemile4 mülayimm kaydirigubbakcemile3

aşkolsun yaaaa
ibolya celen cıtır a gösterdin ama bize neden göstermiyosunnnn dediya bunu bana dedi dbest delüü karuu -tatlicadiarzu- ne üstüne alınıp cevap veriyon bide verdiğin cevaba bakk :oklava:
ibolya karısı hemen şu kumral resmini gönder bakceemm şakkıdı
brüksele brüksel lahanası yemeye gittik kaydirigubbakcemile4 mülayimm kaydirigubbakcemile3

tık tık ordamısınız, ordaysanız öle koycem, ayrıcana çıbık olun yatcem çok pis uykum var mirmirmirmir

Kızlar muhabbetinizi bölecem ama acil yardım istiyorum. Soğuk algınlığı var ilaç alsam bebek etkilenir mi ya da hangi ilacı almalıyım acil yardım lütfennn

kıss leyla senü geberdücem :mymeka: haa kır dizini otur pc başındaa haaa :oklava:
ama dur ben sana özel show yapıceyim :jeyyar: .haber veririm sana fot.koycam zaman tamam mı kaydirigubbakcemile5

Ya valla haklisin ah bide oturabilsem valla artik aglicam meran bi akil ver ya kafayi yrdim cok agliyo susturamiyom ne oldu bu bebelere ya simdi daldi ayagimda salliyom azicik uyur ins. Memede emmiyo asidan sonra kizim baska bi kiz oldu

Kızlar muhabbetinizi bölecem ama acil yardım istiyorum. Soğuk algınlığı var ilaç alsam bebek etkilenir mi ya da hangi ilacı almalıyım acil yardım lütfennn

anacım her aklına gelen ilacı kullanamıon bilion, bana kalırsa ot çöplerle idare et, nane limon çayı neyin iç, bi de böcüğünü emzirirken ağzına tülbent bağla öle emzir, nefesin deymesin bebeğe

Ya valla haklisin ah bide oturabilsem valla artik aglicam meran bi akil ver ya kafayi yrdim cok agliyo susturamiyom ne oldu bu bebelere ya simdi daldi ayagimda salliyom azicik uyur ins. Memede emmiyo asidan sonra kizim baska bi kiz oldu
yavruss hemen soy kuzunu bebek yağıyla masaj yap güzel güzel azcık sakinkleşir hadi bakeem

aneeeeeeee bu artiz karı senmin leyn, len anasını satim karılar dğouruyo dğuruyo hiç doğurmamış gbi poz veriyo, lem ben niye öle görünmüyom yaaaaaa :çok üzgünüm:

teşekkürler bacım iltifat ediysina.s.
anam çoluğa çocuğa karıştık biz artıkın artizliğim mi kaldı
hadi bide seni görem çıkıcam ben kociş polim yapıyooooooo

prensesim hoşgeldin canım...bencede ilaç almasan iyi olur...ıhlamur neyim idare et...kafana görede ilaç almaa sakın haa

Ibolyacım ilgin için çok tskkür ederim canım benim. Senin dışındakiler de sağolsunlar valla. Neyse ben hasta bir karıyım biraz sinirli ve de alınganım.

Back
X