2008 Ekim Anneleri

anam vallam bakınca sinirlerim hopladı, lem cildim ne kötü görünüyo, cilli çilli aneeeeeeeeeeeeeee öğğğğkkkkkk, acilen olayı toparlamamlazım, ya bu ek gıdalara ne zaman başlıcez ya hüffffffffff

Delu ben cildin felan hakkinda degismissin demedim ilk resimde boyle daha ucuk kacik ikincide boyle fedakar anne daha olgun anlamda dedim kendine niye oyle ogggk diyon anam zorlu karisin valla

Delu ben cildin felan hakkinda degismissin demedim ilk resimde boyle daha ucuk kacik ikincide boyle fedakar anne daha olgun anlamda dedim kendine niye oyle ogggk diyon anam zorlu karisin valla

yok olm siz diyonuz diye deel, anam bakıp kıyaslayınca çok kötü olmuşum ben beee, eh 29 olmama da 2,5 ay var, kocuyomuyum ne :uhm:

ahanda 2007 yazında dal gibi ben şimdi bi popo var dağlara taşlara çatır çatır çatladııııııı

Son düzenleme:
leem manyaq karuuu delüü karuuu doğumdan sonra koycam sana bi fotumu görcenn haa 80 kiloo şiş miş moralin neyin yerine gelir haaa...
anne olmak kolay mı yaa hiiiç canını falan sıkma inan anne olunca insanın yüzüne bi güzellik gelio...2 çocuk dourdum eskiden 48 kiloydum şimdi 72 kiloyum kimseye bakmıyorum çocuklarıma bakıorum güzelleştikçe güzelleştigimi hissediyorum...istersem 100 kilo olayım yine de güzelim diyorum sende öyle deee...öylesin zatennn gamzelerin neyinde warmış görmedim sanma haa...şimdi söle bakalım bana yusuf olmasaydı sen o kiloları almıcaktın demi...yusuf paşanmı kilo mu lenn

o benim erkekim, ohhhhhhhhh iyi etmişim de doğurmuşum, herif ne halt ederse etsin :roflol: dimi lem meran :lepi:

kıss sende mi tedaviyle hamile kaldınn
bizim eray da ilaç bebeği benim yumurtlama sorunum vardı ama allahtan çok uzun sürmedi 1 yıl kadar aşılamaya geçecekken tam hapla hamile kalmıştımm

o benim erkekim, ohhhhhhhhh iyi etmişim de doğurmuşum, herif ne halt ederse etsin :roflol: dimi lem meran :lepi:
he yavrusss öle walla...ne idi ettükde doğurduk lenn Allahın gücüne gider len ne o öle kilo milo dert yok...bak geçen ne diordun terkenin komşularına tek bi tırnağını yaratabilirmiyiz lenn haa...o kadar da olsun ...

kıss sende mi tedaviyle hamile kaldınn
bizim eray da ilaç bebeği benim yumurtlama sorunum vardı ama allahtan çok uzun sürmedi 1 yıl kadar aşılamaya geçecekken tam hapla hamile kalmıştımm

lennnn benim herifin dangalaklığı yaaaa, ya ben oldum olası zaten hep kiloluydum hiç senin kadar zayıf olduğumu hatırlamıyorum, ama bi aralar ahan o gösterttğim fotolardaki kadar zayıf ve artiz bi karı olmuştum, e ardınden deprasoyna girdim, kortizonlu ilaç kullandım kilo aldım ardından herif çocuk olmuyo dedi dayandı tedaviye başladık, 3 defa aşılama üçünde de gonal f kullandım, anam tiksinç bişiy, karnından iğne vuruyon kendi kendine, sadistler giibi midem bulanıyodu kendi kendime iğne batırınca, sadistmiyim ben diyodum, ruhlarım daralıyodu, halbukse ben 2006 yılında düşük yaptıydım, diyomya benim herifin angutluğu, işte ne çekiosa karı çekio, adamlara ne var, ahan benimki ilk evlendiğimiz günkü gibi kilosunu kıçını başını muhafaza ediyo, offfff of varya sinir oluom bak aklıma gelince, beni bu durumlara sokmasaydı ben hala zayıf halimde kalcaktım en fazla oram buram sarkçekti sizin giibi, lem ben bunu da hallederim de, yine de kızıyom benm öküze kötükedihüso

ule edhak biz tedaviiyi bıraktıydık, tüpbebeğe gidcekdik, paramız nein bitti diye birkaç ay para biriktirelim dedik, ahan o arada kalıvermiş benim sıpa, anam işte herife anlatamadımki o kadar ilacı verdirtti vücuduma, kendi haline bıraksaymışız kendi kendine olcekmiş, hala daha aklıma gelince depesine çöküom herifin :roflol:

he yavrusss öle walla...ne idi ettükde doğurduk lenn Allahın gücüne gider len ne o öle kilo milo dert yok...bak geçen ne diordun terkenin komşularına tek bi tırnağını yaratabilirmiyiz lenn haa...o kadar da olsun ...

yok olm ne dert edecem 100 kiloya kadar yolum var vallaha :roflol: ama şu bi gerçek ki dourduktan sonra hala doğurmamış gibi duran karılara ifrit oluyom kötükedihüso

şşşşşşşşşşşşşşşşş nere gitttiniz ula, son 10 saniye geldiniz geldiniz gelmediniz ben gidiyom, deliler gibi uykumvar ama sizle fingirdeşçem diye uykuyu kenara itiyom siz de konuşmuyonuz:mymeka::dilcikar:

Back
X