2008 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:

karılara bak lem sapıklaştılar, :roflol: yav bu arada anam şimcik bu yaz bizim oğlanın düğünü var, küçük kardeşiimin yani, ben de dediydimkine anneme smokinli bi takım alem sıpaya, şöööle beyaz gömlek siyah takım, amanin artiz gibin, anam da olmaz nazarmı ettircen çocuğu normel giydir dedi, sizce ne yapem lem, çok da heves ediyom yaaa

dbest anam geçmiş olsun lem bu arada, bişey çıkmadığına sevindim, tek gaz sancısı olsun kuzucukların, yazık minnacıklar nasıl dayanırlar hastalığa, biz bileme dayanamıyoz büyük insankene dimi :nazar:

ulen kızım senin için fesat ne var ısırdıysak eakk kardeşliği adına yanim ekim aneleri kadınlar kardeşliği kulubü oluyy
dbest geçmiş olsun kuzucuğuna gaz sancısında son 1 ay kaldıhihoyyyt

merhaba kızlarrr herkese mutlu yıllarrrr

dün gece benim kız saat başı uyandı beni uyutmadı mirmirmirmir aman gaz sancısı olsun napalım katlanıyoz hasta olmasın da.. neyse ki tahlilleri temiz çıktı..

celen kız senin bu cemre ne tatlı poz vermiş oyyyy yerim onun gıdışını totoş suratlıııııı :nazar: :nazar: :nazar:

beyazzambak senin kızın da maşallah çooook güzellll adı şevval di sanırım de mi :nazar: :nazar: :nazar:

yağmur bebeğin resmini de ticker dan gördüm maşallah ona pek güzel pek hanım çıkmışşş :nazar: :nazar: :nazar:

evet canım pamuğumun adı şevval gülçe

celen garısı prenses gibi olmuş kızın bizim içinde öp

evet ya cemrede şevvalde çok güzeller bütün bebişlerimiz gibi...nazarlardan uzakk tü tü tütüü :nazar::nazar:
dbestim testler iyi çıkmış kuzunun gözün aydın... kaydirigubbakcemile5
benimde çok işim var...bir çocuk bi bebekle dışarıda çıkamayız evde daha rahat olur kuzularımı bırakıp gidemem aslında çok güzel partilerde var ama sositososito gitsemde zaten sarhoş olamıcama göre ne anladım ben yılbaşından kaydirigubbakcemile3 celen dün sen soruodun bira içebilirmiyiz die canım azcık şarap yada şampanya içebilirliz len herhalde :içelim: hamileliktede haftada 1 kadeh içilebiliodu...hepücüğünüzü öptüm seneye görüşürüz geyiğine sinir oluorum :mymeka: sakın yapmayınn haa naniknanik

koydum bakıb bakalım..açtıktan sonra üzerine tıklayıp yakınlaştırın...çözünürlügü fazla oldugu için kaş göz kayık çıkıo
gördünüz mü leyn.................

Son düzenleme:
geçen yılki halim

doğumdan 1.5ay sonraki halim

yemeğim yancak lo patlıcan kızraıo karnıyarık yapıomcokacimcoook

Son düzenleme:
e bak celen sen şimdi beni tahrik ediyon ama :jeyyar:
edhak ne pastası yapin anam sen buyo bi tarif ed baam, ben ıstabanaklı kek etcem şimcik, üstünde de krema oluyo ya yaş pasta gibin cokacimcoook
:

anam ne tarifi kakaolu kek hamuru yaptım şimdik kremasını da pişirdim içine muz dayadım en üste de dövülmüş antep fıstığı almıştım onu serpcem al sana muzlu fıstıklı pasta:))
bu arada ıspanaklı keke de bayılırumcokacimcoook hç yapmadam (yapamadım) o ayrı konukaydirigubbakcemile3
hazır oğluşu da uyutmuşken şu yemek olayına da dalıım akşam menüde tavuk dolması var
hadi bana kolay gele...

özlemcim hüç bi değişiklik yok maşallah valla:nazar: oğluşu taşıyıcı anne mi doğurdu yoksam:roflol::roflol:

yok be bacım nirdeee bi de alttan görünen mevlüt resmimi yollayım da öle konuş varil gibim oldum

anam oğlan kudurdu hadi ben kaçar

Son düzenleme:
ama sen daha küçüksüüüünnn kaç yasındasın len sen ve ilk cocuğunu kac yasında doğurduunn:teselli:

hayır giydirme ne o ööle daha bebiş o koca adam gibi heç sevmem şööle cicili bicili bişi giydir kekomusun sen

nası keydirim o zaman olm fikir ver mademe, hemi küçük adam gibi çok sevimli oluyolar bee sen nesini beğenmiyon

ulen kızım senin için fesat ne var ısırdıysak eakk kardeşliği adına yanim ekim aneleri kadınlar kardeşliği kulubü oluyy
dbest geçmiş olsun kuzucuğuna gaz sancısında son 1 ay kaldı

fesatım tabi, bana bu alemde fesat ibolya derler :roflol:

kaynanam mubarek

nasıl yokluğunu hissettirmiyom dimi biricik kaynanacığının :roflol:

len gel burayakaydirigubbakcemile hem soruyon hem kacıyon menekşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

geldim olm geldim, keki ocağa fıydırdım geldim, nasıl hızlı karıyım dimi, kaydirigubbakcemile4

evet ya cemrede şevvalde çok güzeller bütün bebişlerimiz gibi...nazarlardan uzakk tü tü tütüü
dbestim testler iyi çıkmış kuzunun gözün aydın...
benimde çok işim var...bir çocuk bi bebekle dışarıda çıkamayız evde daha rahat olur kuzularımı bırakıp gidemem aslında çok güzel partilerde var ama gitsemde zaten sarhoş olamıcama göre ne anladım ben yılbaşından celen dün sen soruodun bira içebilirmiyiz die canım azcık şarap yada şampanya içebilirliz len herhalde :içelim: hamileliktede haftada 1 kadeh içilebiliodu...hepücüğünüzü öptüm seneye görüşürüz geyiğine sinir oluorum :mymeka: sakın yapmayınn haa naniknanik

hepücüğünüzü öptüm seneye görüşürük :roflol::roflol:

Back
X