2008 Ekim Anneleri

yok yavrus ben sana nie küseyim...sen yanlış anladın olayı..
şinci senin yaptığın kek olmadıya leylacımda güzelce yapmışyaa bende leylaya marifetli karusun dediim hani alttan altta sana mesaj gönderdimm..isteyen üzerine alınsın dedim parantez içindede ibolyaya yazdıım...celene yazdığın bişeyi ben nie üstüme alınayım delüü karuuu

celen ibolya terkar gönderiom belki görmemişsinizdir bu msjı

ya kızlar valla özeniyorum size.şimdi süslenip püsleneceksiniz.güzel bi masa hazırlayıp kocişlerinizle belki 1 kadeh atacaksınız.ama ben kayınvalide,görümce,kayınbaba.hepsi biraradayız.bi de kesin misafir gelir han gibidir anasını satim bizim ev.herkes toplanır.hep hizmetle geçer bizim özel günlerimiz.valla üzerimde hala eşofmanlarım var.içimden gelmiyoki çıkarmak.kıymetini bilin.bakın bizim en güzel yaşlarımız pisi pisine geçiyo

Bu msn isi bana uymadi kizlar ya bu telden giriyorum ya msn den yazisirim ama sesli olmuyo pc de her zaman musait olmuyo herif kiziyo zaten gecen onun basina gecince bebeyide beni de unutuyon diye surat yapiyo bu telden giriyomya haberi olmuyo

gel canım gel sen benim çilekeşdaşımsın sen ne istersen ben yaparım iste yeterki kolay mı gı erzurumda yaşamak şu soğukta komşularında da iş yok zati ne istiyon söle
senağlamabak gene içlendim.saol canım bir sen gördün beni.herkes resmini ben yokken koyuyor ona küstüm.ama sana küsmedim:1hug:sen bitanesin

Bu msn isi bana uymadi kizlar ya bu telden giriyorum ya msn den yazisirim ama sesli olmuyo pc de her zaman musait olmuyo herif kiziyo zaten gecen onun basina gecince bebeyide beni de unutuyon diye surat yapiyo bu telden giriyomya haberi olmuyo

leylacım seslş olmucak yine burdaki gibi yazısıcaz ama sürekli sayfa yenile olmucakyerimseniben

ihalcim koyardım ama halil gelmiş.o kadar cağırmaya halil değil halilin annesi bilenem gelirdi

l.
ya kızlar valla özeniyorum size.şimdi süslenip püsleneceksiniz.güzel bi masa hazırlayıp kocişlerinizle belki 1 kadeh atacaksınız.ama ben kayınvalide,görümce,kayınbaba.hepsi biraradayız.bi de kesin misafir gelir han gibidir anasını satim bizim ev.herkes toplanır.hep hizmetle geçer bizim özel günlerimiz.valla üzerimde hala eşofmanlarım var.içimden gelmiyoki çıkarmak.kıymetini bilin.bakın bizim en güzel yaşlarımız pisi pisine geçiyo

Aynen sindi benim kayinvalde bizde kaliyo olmus ama ben hic biseydan cekinmem hani yine susulenirim masa hazirlarim felan aksam gelince hatta cok sevinir bize supriz yapmis diye ama icimden gelmiyo ya hayattan bezmis bi halim var anasini satiim

senağlamabak gene içlendim.saol canım bir sen gördün beni.herkes resmini ben yokken koyuyor ona küstüm.ama sana küsmedim:1hug:sen bitanesin
olurmu yine küsmekk aaa ne çok küsüonuz siz yaa :mymeka: bazen hepimizin yazdıkları gümbürtüye gidebilio yapma böyle :teselli: resim olayına gelince 10 kere koydum belki resim burda olan leyla bile görmedi hala benii sositososito benimde görmediğim bi çok kişi var :1shok: kimselerbilmezgeldi haydi fot.ları kaldıralım yada koymayalım die bişe yok denk gelirse görüyoruz işte birbirimizi sengözlerimebaksanab dur öpüjem barışalım hemşooom benimm Şeniz

kızz sürtük zambak nere gidiyodun len bu soğukta karda kışda.bu arada ben gördüm ohh canıma değsin nihan kızzzz ağlama yavrum.ahanda ben bi tek celenlen zambağı gördüm.diğerleri atlı geliyomuş gibim silmiş fotoları:roflol:

be kaçanzi:a015: mutfağa girenzikaydirigubbakcemile4 güzel yemekler yapanzicokacimcoook belki arada gelenzidelikafadulden fazla kıllatmayın ha:mymeka: msnleride gönderin bakam :1hug:

kızz sürtük zambak nere gidiyodun len bu soğukta karda kışda.bu arada ben gördüm ohh canıma değsin nihan kızzzz ağlama yavrum.ahanda ben bi tek celenlen zambağı gördüm.diğerleri atlı geliyomuş gibim silmiş fotoları:roflol:

anacım ben - 28 derecede bile haftada bir erzuruma gidip geziyom ilçedeyim de bu hafta da kızıma cicişler almaya gidcez

Olabilirde simdi burda herkes bi yek yere yaziyo herkes okuyo ama msn de nasil olacak tek tek herkese mi atacaz

hayır canım
bi kişiyle konusurken kişi davet et var orayı tıklıosun istediğini davet ediosun..hepimiz bi sayfada konusmus oluyoz
aynı zamanda ordaki kişiyle baska bi sayfa acıp ordan özelde konusabilionyerimseniben

bu arada zambak nasıl yolladın resmi?celen bana imageshack dedi ama hata verip duruyoo.kız söle valla özendim.yollicem resmimi.doya doya bakın:roflol:bu arada ikiniz de pek güzelsiniz.Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğini inşallah.

Back
X