2008 Ekim Anneleri

bebişleri uzun uzun yağlıyonuzmu biz elektrik sobasınıda yakıyoz nerdeyse yanında yıkıyorum acele acele yarım yamalak yağlıyodum geçen gün bu sefer sindire sindire yağlıycam dedim ama o zamanda bebiş girp oldu uzun süre yıkıyamadım korkuyom ya şimdii of hemen hasta oluyo bu çocukkk ne sıklıkla yıkıyuosunuz

aynen valla ben de korkudan üçe çıkartamıyom, ev kaloriferli ama öyle har har ısınmıyo, banyo yaptırcam zaman elektrik sobasını yakıyom onun önünde yıkıyoz, beklemeye cesaret edemiyom hasta ederim diye

ellerine bebişin pişik kreminden de sür.acaip bişi o krem len.her moka yarıo haa

len nihal sana foto koy dedim ama iplemedinÇok üzgünüm çoook acaba bende mi küssem:jeyyar:

lem bepanten sürdüm bi moka yaramadı, vazelin sürüyom iyi geliyo ama sürekli kullanmam lazım onu da, e bebeği emziriyom yok altını deişiyom derken ellerimi sürekli yııkıyom kremi sürdüğüme değmiyo, pişik kremini de bi deniyim bakim

lem bepanten sürdüm bi moka yaramadı, vazelin sürüyom iyi geliyo ama sürekli kullanmam lazım onu da, e bebeği emziriyom yok altını deişiyom derken ellerimi sürekli yııkıyom kremi sürdüğüme değmiyo, pişik kremini de bi deniyim bakim

e yavrum ellerini arada ıslak mendille dezenfekte et.hatta yıkanmayan jeler var el için.onlardanda alabülürsünyerimseniben yerimsenibenohooo bööle herseyid benden öörenmen biyere kadar ama :dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3

Merhaba annislerr ben geldimm kaynatmissiniz yine bizim cimcimeyi bici bici yaptirdik annemler geldi dedesi ozlemis torununu onlar gitti ortaligi topla felen anca geldim

benim oğlanda agu yapıyo hatta emerken eğer kaka yapacaksa yani keyfi yerindeyse ağzından memeyi çıkarıyo bana hem gülüyo hem agu yapıyor yerim onu ben ya kahkaha atıp göğsüme yüzünü saklıyo ay bir oyunlar yapıyor kızlar öldürüyo beni ya canım canım bak nasıl özledim

e yavrum ellerini arada ıslak mendille dezenfekte et.hatta yıkanmayan jeler var el için.onlardanda alabülürsünyerimseniben yerimsenibenohooo bööle herseyid benden öörenmen biyere kadar ama :dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3

keeeeeeeeeeeeeesss artizlik yapma baaaa, ıslak mendil ne temizlicek olm illaku suya sabuna dokunmam lazım geler, yosam rahat edemiyom, mememi elliyom memem de böcüğümün ağzına giriyo, dezenfekte olmuş bi elle ellemem lazım hemi, bana artizlik yapma yolarım Çok üzgünüm çoook:mymeka:

benim oğlanda agu yapıyo hatta emerken eğer kaka yapacaksa yani keyfi yerindeyse ağzından memeyi çıkarıyo bana hem gülüyo hem agu yapıyor yerim onu ben ya kahkaha atıp göğsüme yüzünü saklıyo ay bir oyunlar yapıyor kızlar öldürüyo beni ya canım canım bak nasıl özledim

a y maşalllahhhhh kız ne oyunlar öğremiş sıpa, bnimkisi de anacım memeyi emerken birden geriye bi atıyo kendini oyun ediyo kendi kendine, sonra yeniden hop yapışıyo emiyo emiyo sonra bi daha atıyo geriye çok gülüyom ay kaydirigubbakcemile3 anam zamane çocukları mı bunlar ne :uhm:

Benim kizin yuzu surekli pul pul kasiniyomudur nedir kucagimiza alinca yuzunu ustumuze bi surtuyo anlatamam surekli bebe yagi ile nemlendiriyorum

Bide kafasinda da konak olmustu ben karbonatli su surdum beklettim biraz sonra taradim hemen cikti ardindan hametan krem surdum ama tekrar cikmaya basladi

Benim kiz varya babaya cok zillilk yapiyo aksam gelince guluyo agu yapiyo dudak buzup agliyomusluk yapiyo ardindan geri guluyo isten tel aramisti kulagina tuttum tel babasi ordan konusuyo dinliyo sonra guluyo

Bide kafasinda da konak olmustu ben karbonatli su surdum beklettim biraz sonra taradim hemen cikti ardindan hametan krem surdum ama tekrar cikmaya basladi

karbonatı bende sürmüştüm daha beter etti tahriş etti çocuğun kafasını eylül annelernde okumuştum bide gliserinle aspirini ezip sürmüşler 3gün bekletip yıkayıp hamentan sürmüşler doktora sordum ben yapma dedi.valla bize sebamed şampuan ve beklazon krem iyi geldi ikisi 12.5ytl tak diye kesti valla bebişimin avuç içi kadar tepesinde çıkmıştı.
bide acır die sık yıkamıodum ben ama doktor tam tersi sık sık yıka, yıkamadığın için oluo dedi CADIARZU

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya, ozlemehm+

halilo halilo destane :teytey:halilo halilo destane tey teeeyy:teytey::teytey:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya, ozlemehm+

halilo halilo destane :teytey:halilo halilo destane tey teeeyy:teytey::teytey:

aslında sitenin üye olmayanlara mesajları okumasına izin vermemesi lazım deil mi
hadi imza toplayak bu konuda:kızgın:

:dance:bacular düm tek tek nası amaaaaaa:dance::dance::teytey:

Back
X