2008 Ekim Anneleri

Biz bi aylikken gittik doktor devit3 vermisti eczanadan aldik eczaci gunde bir defa bir damla yazmis bende hep varirken agzina 2tane kaciyodu neyse bayagi bi oyle gitti 1 tane damlatmaya calistim sonrs receteyi okudum burda okudum herkes 3 damla diyo kafam karisti gecen asiya gitik bingildagi acik dedi ben demeden hemsire dedi devit 3 veriyomusun gunde 3 damla diye artik 3damla beriyorum ama uzuldum

Celencim bu devit3 belli bi saattemi vermek gerekiyo ya ben aksamlari oyle saate dikkat etmeden veriyodum

Kızlar nabersiniz???Yeni yıl hepimize yeni umutlar ve güzellikler getirsin bir yeni yıl msj vereyim dedim oturuyodum napırsiniz bir bakayım dedim eskidende gece kuşuydum ama hepten gecekuşu oldum artıkın CELEN ya DESTİNA nerelerde girmiyomu artıkın merak ettim doğrusu ÇAKAL da yok firarda mı bunlar yaramaz bişeyleri yoktur inşallah:uhm:

kızlar benim oğluşumun resmi gitmiş gene nerelere gittiyse ne yapmam lazım geçici mi oldu acaba ya bayada zor yaptıydım görüyomusun var mı benim durumumda olan heyyo cvp verin leynnnnnn ay nerdesiniz ben geldim diye mi kaçtınızzzzzzzzzzz

bide uykusuzluktan bahsedesiniz madem uyumuyonuz nerdesiniz leyn heçbiriniz yoksunuz CELEN sen de mi uyudun yoksa hım:jeyyar:yoksa işin mi var seni yaramaz aman ya kimseler yok ahanda bende gidiyommmmmm:dilcikar:ama yarın hepinizi sıra:oklava:çekeceğim bana cvp vermediğiniz için hazırlanın uzatın bakem ellerinizinaniknanik

Gunaydin kizlar ya benim kizimda bugun bi hirilti var ya nefes elip verirken bogazinda bisey var gibi hirliyo neden olmus olabilir ne yapmam gerek ya moralim bozuluyo bide bronsit olursa ya uf bu kadar ustune dusmesem belkide hergun yeni biseyle kasilasmicam canim cok sikliyo okadar ilgileniyorum herseyine dikkat ediyorum.. bilmiyorum bakamiyorum belkide kendimi cok kotu hissediyorum anne olmak ne zor seymis yaaa

anam onun 1 i ikisimi var.ben burdan indirdim.5 dosya.ama tek cd.yanlız feci terletio.yavas ama etkili hareketler.ciddi şekilde yağ yakıo ve kas calıstırıo:lepi:

bende 5dosya indirdim onların hepsini ayrı ayrı şeyler sanıom bekaydirigubbakcemile3
aynıymış şimdi baktım da aslında hareketler ebru şallının pilates hareketlerine de benzio bakalım yapalımkaydirigubbakcemile2 sonucu görcez böle öküz gibi yemekle de pek etki etceğini sanmıom ama cokacimcoook[/QUOTE]

anacım yaaa benim kafa nerlerde uçuo bilmem, anam onlar ayrı ayrı 5 dosya değil, bir dosyayı beşe bölmüşler, kapasitesi büyük olduuğu için 5 parçada indirebiliyosun, bütün parçaları indirdikten sonra da part 1i açıyosun ve bütün parçalar otomatik birleşiyo, ah anammmmm ne salak karıyım ben bileme öyle düşündüm, aslında onların hepsi tek bi dosya, rapid en fazla 100 mb alıyo ya, bu dosya da toplamda 500 mb falansa 5 parçaya bölünür, onun içün ayrı ayrı beş dosya indirdik sanıyonuz,ahhh ah kafam ah, neyse durumu açıklığa kavuşturdum sanırsam :ecrin_bebek:

Kızlar nabersiniz???Yeni yıl hepimize yeni umutlar ve güzellikler getirsin bir yeni yıl msj vereyim dedim oturuyodum napırsiniz bir bakayım dedim eskidende gece kuşuydum ama hepten gecekuşu oldum artıkın CELEN ya DESTİNA nerelerde girmiyomu artıkın merak ettim doğrusu ÇAKAL da yok firarda mı bunlar yaramaz bişeyleri yoktur inşallah:uhm:

anacım bizim tickerler de gitt i yeniden yaptıydık mecbur yeniden yapacan geri gelmez o artıkın:delphin:

Gunaydin kizlar ya benim kizimda bugun bi hirilti var ya nefes elip verirken bogazinda bisey var gibi hirliyo neden olmus olabilir ne yapmam gerek ya moralim bozuluyo bide bronsit olursa ya uf bu kadar ustune dusmesem belkide hergun yeni biseyle kasilasmicam canim cok sikliyo okadar ilgileniyorum herseyine dikkat ediyorum.. bilmiyorum bakamiyorum belkide kendimi cok kotu hissediyorum anne olmak ne zor seymis yaaa

anam ne msnsi yaa yeni kalkmışım zaten afyonum patlamamış sıpa benu uyutmadı uyutmadı şimci kendi uyuyo, kalk lem dicem kıyamıyom :delphin: yavru benimkii bazen özellikle hırlıyo, uyurken veya normal nefes alırkan hırlaması yok, sadece çok heyecanlanınca yada bazen öylesine kedni istediği için hırlıyo, oyun yapıyo yani,seninkisi de öyle mi bi dikkat et bakem bi

canım destinanın netinde sorun vardı.haalaaa yapamadı angut karı:kızgın:
bende 5dosya indirdim onların hepsini ayrı ayrı şeyler sanıom bekaydirigubbakcemile3
aynıymış şimdi baktım da aslında hareketler ebru şallının pilates hareketlerine de benzio bakalım yapalımkaydirigubbakcemile2 sonucu görcez böle öküz gibi yemekle de pek etki etceğini sanmıom ama cokacimcoook

anacım yaaa benim kafa nerlerde uçuo bilmem, anam onlar ayrı ayrı 5 dosya değil, bir dosyayı beşe bölmüşler, kapasitesi büyük olduuğu için 5 parçada indirebiliyosun, bütün parçaları indirdikten sonra da part 1i açıyosun ve bütün parçalar otomatik birleşiyo, ah anammmmm ne salak karıyım ben bileme öyle düşündüm, aslında onların hepsi tek bi dosya, rapid en fazla 100 mb alıyo ya, bu dosya da toplamda 500 mb falansa 5 parçaya bölünür, onun içün ayrı ayrı beş dosya indirdik sanıyonuz,ahhh ah kafam ah, neyse durumu açıklığa kavuşturdum sanırsam :ecrin_bebek:[/QUOTE]

kaça kadar kıllaattınız len??bu msn olayıda kötüymüş haa:bbo:geçmişi okuyamıyon:delphin:

canım destinanın netinde sorun vardı.haalaaa yapamadı angut karı:kızgın:

anacım yaaa benim kafa nerlerde uçuo bilmem, anam onlar ayrı ayrı 5 dosya değil, bir dosyayı beşe bölmüşler, kapasitesi büyük olduuğu için 5 parçada indirebiliyosun, bütün parçaları indirdikten sonra da part 1i açıyosun ve bütün parçalar otomatik birleşiyo, ah anammmmm ne salak karıyım ben bileme öyle düşündüm, aslında onların hepsi tek bi dosya, rapid en fazla 100 mb alıyo ya, bu dosya da toplamda 500 mb falansa 5 parçaya bölünür, onun içün ayrı ayrı beş dosya indirdik sanıyonuz,ahhh ah kafam ah, neyse durumu açıklığa kavuşturdum sanırsam :ecrin_bebek:

kaça kadar kıllaattınız len??bu msn olayıda kötüymüş haa:bbo:geçmişi okuyamıyon:delphin:[/QUOTE]

bencede msnden konuşmayak yaaa, sadece birbirimize haber vermek için kullanalım yav onu orda hemi kimin ne dediği de karışıyo, :delphin:geçmiş dersen çok şey kaçırdın :mymeka:

kaça kadar kıllaattınız len??bu msn olayıda kötüymüş haa:bbo:geçmişi okuyamıyon:delphin:

bencede msnden konuşmayak yaaa, sadece birbirimize haber vermek için kullanalım yav onu orda hemi kimin ne dediği de karışıyo, :delphin:geçmiş dersen çok şey kaçırdın :mymeka:[/QUOTE]

aaa:1shok: sen nie istemiyon msn i:1shok: bişeymi olduuu:1shok: hem gecmişte ne oldu özetle leeena.s.

Back
X