2008 Ekim Anneleri

benim meleğim uyandı.ben kaçar.şu msn işini de iyi düşünün kızlar.valla bura iyiydi be.

kesinlikle prima...şu tv deki duygusal şarkı eşliğinde "saar beniiiii sevgiyleeee" diye kanıp izlediğimiz huggies i yanılıp da aldık..tamam bel kısmı lastikli..ana kucağı gibi(!) sarıyo falan amaa..bi kere bez çok kalın..bacak arası çok geniş.çocuk bacağını bile kapayamıyo.üstelik kakalar sürekli taşıyo:kızgın:

ben de kızımda prima kullanıyorum çok memnunum. yeni doğduğunda yeni bebek'ini kullandık şimdi de aktif bebeke geçtik. 3 numara aktif bebek de varmış (pek aktif olmasak da) uyu oyna kullanıyor bazı arkadaşlar ben bulamadım ondan
canım 4 numarada var aktif bebek 3te olduğunu bilmiyordum yada ben hiç görmedim... sengözlerimebaksanab
ya birde ben sana bişey sormuştum çok önceden Antalyadasın sende die ama cevap vermemiştin.bebeginin doktorunu sormuştum hangi hastanede özel muayenehanesi varsa nerde die :uhm:

kızlar nerdesiniz yaw:
ibolya,celen,nihal,leyla,çıtırım,özlem,zambak,prenses,yağmur,.............nerdesiniz yahuu :oklava:

kızlar nerdesiniz yaw:
ibolya,celen,nihal,leyla,çıtırım,özlem,zambak,prenses,yağmur,.............nerdesiniz yahuu :oklava:

burda :roflol:
bunlar bizi bırakıp gitti yaff merancım küsek biz bu karılara

eğer msn de takılıp gelmiyolarsa bizde onların yüzüne bakmayalım en iyisi hıh :1closedeyes: :dilcikar:

kesinlikle prima...şu tv deki duygusal şarkı eşliğinde "saar beniiiii sevgiyleeee" diye kanıp izlediğimiz huggies i yanılıp da aldık..tamam bel kısmı lastikli..ana kucağı gibi(!) sarıyo falan amaa..bi kere bez çok kalın..bacak arası çok geniş.çocuk bacağını bile kapayamıyo.üstelik kakalar sürekli taşıyo:kızgın:
huggies ilk çıktığında primadan pahalıydı çokta güzel reklam yapmışlardı...ilk reklama aldanıp alanlardan oldum ve sadece 2 tane kullandım içinden dışarı çıkıyordu ve kalındı...daha sonra pek tutulmadı kii 2 paketi 1 paket fiyatına veriolardı... Çok üzgünüm çoook

Hos bulduk canim bu karilar uyumaya gitmisler gece fingirdeseceklermis msn de ama ben burdayim
bende dün fingirdeştim msnden kaydirigubbakcemile3 ama artık kızlarda özel bişe olursa ordan haberleşelim demişler yani millet yine burdayıız
ha leyla sana bişe daha sorcediim leyn senin eşin fçlisesi mezunu mu tanıdık geldüü baa :uhm:

Back
X