saaaazan saaaazan saaaazann kaydirigubbakcemile3Kavga degil hava yazacakti herhal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saaaazan saaaazan saaaazann kaydirigubbakcemile3Kavga degil hava yazacakti herhal
len ibolya celen nerde aceba bugün hiç görmedim onu ben :uhm:
havga yazmışsın len kavga yazacadıııın herhall :roflol:
Kavga degil hava yazacakti herhal
saaaazan saaaazan saaaazann kaydirigubbakcemile3
ii hadi bakalım herkesler dağıldııklava: yeni ekim anaları geldiğinde kimse kalmıcak burda :1no2: hem bizden önceki ekim anaları nerde ki zaten... :çok üzgünüm:
çok alakaa lenn ben bilerek yazdım sende düzeltince hemen .... o açıdan dedimm ... ağlama hemen beaa gel öpiimm Şeniz :içelim:Ne alaka ............senağlama
evet sarılalcim bende 2 ocakta olmuştum en son regl...işte bugün tam senesi gelmiş...onlarda calismalara baslamislardir zaten ben en son 19 ocakta adet olmustum 1 sene oldu baksana ne cabuk gecti
günaydın ekim anaları ve bebeleri
dün 4den sonra çok fenaydım ateşim çıktı titreme aldısenağlama...7ye kadar idare ettim oğlanı baktım babamız geç kalıo çağırdım babaneyle dedeyi bakın çocuğa ben yatacam dedim sonra da babamız geldi baya bi ağladı sıpa uyyamadım da onun sesinden..bi ateş düşürücü içtim umarım süte zararı olmamıştır...
buarada dedesi salıncak tasarlamış onu yaptırmış demirden battaniyede sallamaya gerek yok artık az önce koydum uyudu hemen beşiğine yatırdım...ama oturma odasının ortasında bi salıncak görüntü pek hoş olmadı ama napalım
bu arada doğazgaz faturamız gelmiş 398.75ytl çüşşşşşşşşş dedik bizim ev 1.kat o yüzden zor ısınııo bidahaki kış burda olmıycaz dedi eşim bakalım inş taşınırız...
gece kaynattınız mı karılar msnden :dance:
canım geçmiş olsun.a.s.dikkat et kendine.ne güzel bebeğinin dedesiyle babaannesiyle yada anneannesiyle büyümesi.onların sevgileride bir başka oluyor.bende çok isterdim ama ikiside çok uzakta.gelinde kzımı sevin öyle uzaktan anlamıyor diyorum
günaydın kızlar...![]()
hoşgeldin nihalcim ne güzel komşunda varmış 1 kişi olsun ama kafadengi olsun yetio insana...gülbeşekerin ne sorunu vardı bakalım kendi dertlerini anlatana kadar hep aceba ne sorunu var demekle geçecek zaman...sallamaktan bahsetmişsin eğer yavaş yavaş sallarsan bişe olmaz..sallamanın faydası bile varmış bebekler endorfin salgıladığı için daha huzurlu oluyormuş ama mümkünse anne kokusunu alarak hafif bi ritimle... :ecrin_bebek:
sanada çook geçmiş olsun özlemcim a.s. bazı ağrı kesiciler var onları kullanabiliyorsun...mi..set gibi...bu doğalgaz olayı iice manyadı haa Allah olmayanlara yardım etsin wallahii zor Çok üzgünüm çoook
günaydın ekim anaları ve bebeleri
dün 4den sonra çok fenaydım ateşim çıktı titreme aldısenağlama...7ye kadar idare ettim oğlanı baktım babamız geç kalıo çağırdım babaneyle dedeyi bakın çocuğa ben yatacam dedim sonra da babamız geldi baya bi ağladı sıpa uyyamadım da onun sesinden..bi ateş düşürücü içtim umarım süte zararı olmamıştır...
buarada dedesi salıncak tasarlamış onu yaptırmış demirden battaniyede sallamaya gerek yok artık az önce koydum uyudu hemen beşiğine yatırdım...ama oturma odasının ortasında bi salıncak görüntü pek hoş olmadı ama napalım
bu arada doğazgaz faturamız gelmiş 398.75ytl çüşşşşşşşşş dedik bizim ev 1.kat o yüzden zor ısınııo bidahaki kış burda olmıycaz dedi eşim bakalım inş taşınırız...
gece kaynattınız mı karılar msnden :dance:
Slm arkadaşlar
benim aklıma birşey takıldı biz 2008 ekim anneleriydik ya eee şimdi 2009 ekim anneleri olacak peki biz ne olacağız?
özlemcim valla bir doğalgaz faturazedesi de biziz 325.00 tl bize geldi yandık valla ve ısındığımızda söylenemez çünkü alt komşum yakmıyor ve ısınmada sorun yaşıyorum.kuzucuklarımız üşümesinde yeterki herşey onlar için çünkü:)