2008 Ekim Anneleri

tünaydınmirmirmirmir anam dün msn den cıkınca bir baş ağrısı of of of:1no2: mideme vurdu ne varsa cıkarttım.yemek yedim cıktı süt içtim cıktı 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi.sankim bebişte etkilenio annelerin hasta olmasından.11 bucuğa kadar ağladı gece.normalde en gec 10 da uyurdu.durmadı.yırttı ortalığısenağlama cok ama cok zor bi gece gecirdik.senağlamakafamçokkarıştı

lem noldu da hasta oldun yav, özlem karısı da hasta olmuş hyırdır işallaaaaaaaaa :uhm:

len menekşe bozuntusu napisan.?? ne len o gül??

anam çooook eskiden kkda böle şekiller yapılabiliodu, imza neyin oluyodu, onları kaldırdılardı, şimci yine geri koymuşlar, ben de bu alengirli şeyi yaptım işte, fenamı olmuş hihoyyyt

lem noldu da hasta oldun yav, özlem karısı da hasta olmuş hyırdır işallaaaaaaaaa :uhm:

anam çooook eskiden kkda böle şekiller yapılabiliodu, imza neyin oluyodu, onları kaldırdılardı, şimci yine geri koymuşlar, ben de bu alengirli şeyi yaptım işte, fenamı olmuş hihoyyyt

ne bile ne ne oldu bize.msn e giriyoz die karıların ahını mı aldık ne:uhm: :uhm:dikkat edin lan msn karıları:çok üzgünüm:
bende yapcam ondan nasıl yapılıo de bana:mymeka:

tünaydınmirmirmirmir anam dün msn den cıkınca bir baş ağrısı of of of:1no2: mideme vurdu ne varsa cıkarttım.yemek yedim cıktı süt içtim cıktı 2 ağrı kesici içtim banamısın demedi.sankim bebişte etkilenio annelerin hasta olmasından.11 bucuğa kadar ağladı gece.normalde en gec 10 da uyurdu.durmadı.yırttı ortalığısenağlama cok ama cok zor bi gece gecirdik.senağlamakafamçokkarıştı

geçmiş olsun celoş iyice hassalaştık evde durmaktan en ufak bişeyde üşütüoz vallasenağlama

geçmiş olsun leynnnnnnn, bebeğiinin ateş düşürücüsünden içmende bi mahsur olmaz kanımca, harbiden çüüüüüüüüşş yani, ulen biz de kömürcüye dolandırıldık, abi herif paraları aldı kaçtı, şimcik de biz paramıızı bankadan aldık, ama apartmandaki bazı duyarsız öküzler yüzünden kalorifr kömürü yerine volkan kömürü alındı, volkan kömürüle kış mı çıkar lem, havalar çok soğuk olunca elektrikli soba yakıom vallaa, ne anladıysam kaloriferden, doknuyom kalorifere elimi bileme yakmıyo :mymeka:delikafadulden

bebişin fitilinden mi soksaydım hiç aklıma gelmedisırnaşık şey
şu kışı bi atlatsaydık külliyen zarar valla bizde ufo yakıoz bide elektrik ne gelir bilmem:uhm:

canım 4 numarada var aktif bebek 3te olduğunu bilmiyordum yada ben hiç görmedim... sengözlerimebaksanab
ya birde ben sana bişey sormuştum çok önceden Antalyadasın sende die ama cevap vermemiştin.bebeginin doktorunu sormuştum hangi hastanede özel muayenehanesi varsa nerde die :uhm:

cevap vermiş olmalıyım ama vermediysem özür dilerim görmemişimdir fakat birisine cevap vermiştim. Antalyadayım doktorum da Nedim Doğan. Devlet hastanesinden ayrıldı öözel muayenehanesi var dedeman yolunda çilek mobilyanın yanında. Çok memnunum daha önceden tanıyordum arkadaşımın bebeğinin doktoruydu. Doktorumuzdan öğrendiklerimiz başlığında da bahsetmiştim sanırım.

offf su kış hayırlısıylan bi cıksaydı:çok üzgünüm: sıkıldım haaa:çok üzgünüm:

celen, özlem geçmiş olsun ikinize de. ağrı kesici, ateş düşürücü olarak parasetamol içeren hapları hamileyken de emzirirken de kullanabilirsin demişti doktorum. zaten şöyle bir mantık varmış: bebeklerin kullandığı ilaçların etken maddelerinden yapılan ilaçları anneler emzirirken kullanabiliyormuş. antibiyotikler için de geçerli bu.AMA TABİ Kİ DOKTORUNUZA DANIŞIN.

cevap vermiş olmalıyım ama vermediysem özür dilerim görmemişimdir fakat birisine cevap vermiştim. Antalyadayım doktorum da Nedim Doğan. Devlet hastanesinden ayrıldı öözel muayenehanesi var dedeman yolunda çilek mobilyanın yanında. Çok memnunum daha önceden tanıyordum arkadaşımın bebeğinin doktoruydu. Doktorumuzdan öğrendiklerimiz başlığında da bahsetmiştim sanırım.
çok teşekkür ederim waterlilycim...dedeman bana yakın çileğide biliyorum önceden orda oturuyordum...şimdi lauraya yakın oturuyorum...bizimde doktorumuz medical parkta gülsüm hanım harika bi doktor ama aklımda ikinci bir doktor daha olsun istiyordum sende memnun oldugunu söyleyince... a.s.

celen, özlem geçmiş olsun ikinize de. ağrı kesici, ateş düşürücü olarak parasetamol içeren hapları hamileyken de emzirirken de kullanabilirsin demişti doktorum. zaten şöyle bir mantık varmış: bebeklerin kullandığı ilaçların etken maddelerinden yapılan ilaçları anneler emzirirken kullanabiliyormuş. antibiyotikler için de geçerli bu.AMA TABİ Kİ DOKTORUNUZA DANIŞIN.

sağol canm teşekürler tavsiyelerin için a.s.

merhaba kızlar ben geldimmm
geçmişi okuyamıyorum zamanım yokk neler yaptınız bakimmmm yerimseniben

bebişin fitilinden mi soksaydım hiç aklıma gelmedi
şu kışı bi atlatsaydık külliyen zarar valla bizde ufo yakıoz bide elektrik ne gelir bilmem

olm orasına burasına bişiyş sokup durmayın şu çocuğun yaaa, gerekiyosa ağızdan şurup neyin verin, olm vücut düzenini bozmayın yaaaa, ileride problem yaşar bak allah korusun :mymeka:

ne bile ne ne oldu bize.msn e giriyoz die karıların ahını mı aldık ne:uhm: dikkat edin lan msn karıları:çok üzgünüm:
bende yapcam ondan nasıl yapılıo de bana

anam ne ah alacaz yav, sankim bişey karıştırıyoz, zaten bir iki defa girdik, karılar kıskancık oldu, msnde olmasak bileme msnde diyolar, :delphin: anacım kulllanıcı paneline giriyon, orda ayarlar özelliklerin içinde imzanı değiştir diye bi yer var oraya tıklıyon. sona resmi imageshacka yüklüyon, oraya yapıştırıp kaydetyon hepsi bu yarvuşakkıdı

offf su kış hayırlısıylan bi cıksaydı:çok üzgünüm: sıkıldım haaa:çok üzgünüm:

he valla aynen anacım :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben geldimmm
geçmişi okuyamıyorum zamanım yokk neler yaptınız bakimmmm yerimseniben

heçbişey yapmadık anacım, msnde de takılmıyoz, sabahtan beri böcüklen uğraşıyom, şimdi fıydırdım yatak odasına, ben de burda fingirdeyim diye geldim ama kimse yok :çok üzgünüm:

ne var lenn biz senin gibi oğlanı fıydıramıyoss yine kaka yaptı alt değiştirmekten helak oldummm

lem sankim ben hiç uğraşmıyom, olm sabahtan beri oynaştııryom lem sıpayı, çocuk mememi emiyo emiyo kendini geriye bi atıyo, sonra bi daha hop diye kapıo, lem oynaştık resmen be kaydirigubbakcemile3 sonra karnının üstüne yatırdım, bi de öyle debelendi, ben yoruyum diye uğraşıyom çocuğun gözler hala cin gibiydi, en son nasıl olduysa kandırdım burda ses var diye yatak odasına attım geldim, daha bugün 2. uykusu lem, akşam oldu, daha çok uyuması lazımdı, aman neyse şimci uyanır nazar etmiyim :smiley-cool::nazar: sen niye alt deişmekten helak oluyon bakim

ya bizim oğlan biraz öksürüyo bugünde yıkamayı düşünüyodum napsam yıkamasammı ama yıkamazsam artık nerdeyse 1 hafta olacak yıkamayalı

ya bizim oğlan biraz öksürüyo bugünde yıkamayı düşünüyodum napsam yıkamasammı ama yıkamazsam artık nerdeyse 1 hafta olacak yıkamayalı

yaa bence bişi olmaz len, keyfi yerindeyyse içeriyi hamam gibi yap yıka bi güzel de giydir sar sarmala uyut, yıkanınca rahatlar bence, ama eğer hasta gibiyse yıkama, temelli hasta edersin, ben kendimden pay biçiyom,mesela hastayken ılık bi banyo yaptımmı yeniden doğmuş gibi oluveriyom, işi riske atmak istemiosan bi gün daha bekle baam, yarına da keyfi yerindeyse öylesine öksürüyodur, yarın yıkarsın, ev kaloriferli mi sizin, buhar makinsini bileme çalıştırmıyosan belkim ondan dolayı olabilir, belkim çocuğun boğazları kuruyodur,

Back
X