2008 Ekim Anneleri

merancım cok gecmıs olsun canım yaaa bebısın ınsallah yakın zmaanda duzelır benımkınınde hafıften bır hırıltısı oluyo zaman zaman bak benımde ıcıme kurt dustu yarın doktorumuzu arayım bakalım ne dıycek kontrolumuz 16 ocakda cunkı

merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. :çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin a.s.

Gunaydi.n merancim ya cok uzuldum cok gecmis olsun sen dun hic girmedin bende diyom ki icimde bu meran garisi hic ugramadi bugun diyom hani dedinya yarin on seensina girsem issiz adami izlesem felan bende film izledin gezdin felen saniyorum ayy canim benimn bizde simdi doktora gitcektik kizin gozu yine capaklanmaya basladi aksamda ici kizardi ibolya bi damla adi demis ti yusufa iyi gelmis gecmisten damlanin adina bakip doktora soyluyum yazarsa alalim diye girdim ne okudum bizim ki de cok hirliyo bende bide gitmisken onu diyim diyodum dur iyice muayne ettiriyim ihmla gelmez gecn hatt buraya yazdim hirliyo diye ibolya yusufta hirliyo ama oyun yapiyo bi bak belki oda oyle yapiyodur dedi gogsunu dinledim ama ta icerden geliyo ses kiz ibos belki oyun yapmiyodur bi sor doktoruna

merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. :çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun Allah şifaversin ayy üzüldüm bak şimdi okuyunca .el kadr bebeler nerdende kapar böyle tekrar geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar bu arada

meran ve leyele çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
şevvalde sürekli hırlıyordu ama öyle böyle değil sesinden uyuyamıyordum doktor da hiçbişey dememişti tahlil falan istememişti sürekli aklımdaydı canım çok sıkılıyordu ama bugünlerde geçti sanki çok duymuyorum artık umarım sizin de bir an önce geçer

Biz geldik cok sukur doktor biseyi yok dedi hirilti var dedim tahlil felan yapmadi cigerlerini felen dinledi sorun yok dedi gozlerine bakti bu sabah zaten capaklanmamisti gozleri su durumda iyi ilac vermek istemiyorum masaji isararla devam et dedi bi yasina kadar acilmasi gerekiyomus dilinin ustu pamukcuk olmus iki ayri kaba karbonatli su yap birisiyle emzirmeden once ve sonra bebisin agzini sil otekiyle gogus ucunu sil dedi bide cok giydirmissin bebeyi diye kizdi bende mahcup oldum yalandan disari cikiyoruz diye dedim olsun dedi iceri disari ustundekiler cocuga eziyetten baska bisey degil dedi bide yuzu kirmizi kirmizi dokmustu opturmeyin dedi kimse opmuyo zaten babasi benim kardesimi bi kere operken gorduyo soylendide soylendi oysaki onlarda 2 haftada bi gorurler luzumsuz iste boylelikle ciktik ptt ye gittik dogum parami aldik oh disari yuzu gordum ya

ya kızalr burasıda kayseri topici gibi hee bende gayseriliyim gadasını aldıklarım deyin bakıım kaçgayserili var burda

ya kızalr burasıda kayseri topici gibi hee bende gayseriliyim gadasını aldıklarım deyin bakıım kaçgayserili var burda

Anaa sendemi bizdensin gel bacim bura artik kkk oldu (acilimi kayserili kadinlar kulubu) senle birlikte 4 olduk canin bide gayseri ih ih gayseri ih ih

günaydın ekim anaları:delphin: günaydın halilsengözlerimebaksanab
[QUOTE=meran07;4785296]merhaba kızlar....sabahtan beri hastanedeydik :çok üzgünüm: sabah kalktım baktım tamer azcık hırlıo dedim benimkine hadi fakülyete gidelim o da yarın kendi doktoruna götürürüz dedi..yok dedim ben fakülteye götürcem öyle ısrar ettim ki normalde hiç sevmem fakülteyi kalabalık die....azcık göğsü hırlıo huzurluk yok ama neyse ii tmm dedi gittik...tetkiler yapıldı röntgen istedi doktor ve daha bissürü şeeyy...sonuç hastaneye yatırcaz dedii...bronşları çok dolu zatürreye çevirmesin dedi...3 aylık ben sorumluluk alamam sizi gönderemem eve dedi...şok olduk...tabi fakültede yatmasını istemediğim için hemen doktorumuzu aradım o da medical parkta neyse anlattık onada durumu 3 aylık olduğu için gecede m.park hastanesinde nöbetçi çocuk doktoru olmayacagı için en iyi fakülte dedi ve kaldık...bronşları tıkanmış o yüzden 3 saatte bir buharla ventolin verdiler...sabahtan beri onunla uğraşıyorduk...bu gribal enfeksiyon gibi başlar devamı gelir dedi..oysaki ne burun akıntısı ne kuruluk vardı yavrumda...iştahsızlıkta olurmuş öyle bişeyde yoktu iştahıda yerindeydi..neyse şimdi eve gönderdiler sabaha kadar bekleyin başında eğer sıkışırsa hemen getirin dediler...ama şimdilik iyi çok şükür....yarın sabah yine gidecez kan değerleri temiz çıkmış ama doktor birkaçgün yatışta verebilir ilermesin diye...buharla vertolin vermeye devam edecekler.. QUOTE]
merancım cok cok gecmişler olsun.canım daha okurken dedim üni.hastanesimiiii:1no2: bişeysi olmayan adama sırf arastırmak için dünya kadar hastalık cıkartır fakülteler.kendinde diosun bişeciği yoktu die.bence kendi doktoruna gösterin bacım.eminim hiç bişesi yoktur kuzumun allahım esirgesin hepsini.
ekim anneleri olarak topluca bi kurşun mu döktürsek ne:sm_confused: cıtır da yok nezamandır??ben en cokta kajo yu merak ediyorum:çok üzgünüm:
Hii ne diyon Halil yok gelmedi daha seninki sen git sonra gel hadi anam1

len halile laf atma bak: sonra tayfasını toplayıp geliokafamçokkarıştı
kız sen calısıomuydun?ne doğum parası aldın bakem?de heleCADIARZU beleş bişeyse ibolyaylan bizde alak:jeyyar: puhahaaaaa:roflol:

Son düzenleme:
Celen hosgeldin canim cemre ne alemde
ii beni sinir edioÇok üzgünüm çoook kucak manyaaa oldu iice.sebep:KOCAAAAMMM:oklava::mymeka:
Ula bu karilar iyice costu estitk gunu yapiyolarmis gun yapip toplanan altinlara estetik yaptiriyolar peeeh

o günde şarkı sööleyen kemancı bi karı varya hani yemekteyizin öküzü.onu elime verseler paralarım o kadar gıcığım o karıya:mymeka::oklava:kötükedihüso

Kizlar siz bebisleri nasil giydiroyonuz ya ben az giydirsem hemen hapsuruyo usuyo diye giydiriyorum oda olmuyo bi altini aciyom sipa hapsuruyo bide sonki kara yatirmisim gibi cenesini titretiyo.

Celencim ben calismiyom ama esim dukkaninda calisiyomusum gibi sigortami yatirdi yani calismadim ama dukkanda calisan eleman gibi sigortam yatti o bakimdam devlet dogum parasi veriyomus bende aldim

Kizlar siz bebisleri nasil giydiroyonuz ya ben az giydirsem hemen hapsuruyo usuyo diye giydiriyorum oda olmuyo bi altini aciyom sipa hapsuruyo bide sonki kara yatirmisim gibi cenesini titretiyo.

dr bize hapşurmak doğal refleks hemen üşüdü zannedip giydirme bırakhapşursun dedi -tatlicadiarzu-

ayy şu nili boğabilirmiyim acaba izin verirseniz gıcıkkkkkkk:mymeka:

Celencim ben calismiyom ama esim dukkaninda calisiyomusum gibi sigortami yatirdi yani calismadim ama dukkanda calisan eleman gibi sigortam yatti o bakimdam devlet dogum parasi veriyomus bende aldim

haaaaa:delphin: iii ozaman:mymeka:

ii beni sinir edioÇok üzgünüm çoook kucak manyaaa oldu iice.sebep:KOCAAAAMMM:oklava::mymeka:

o günde şarkı sööleyen kemancı bi karı varya hani yemekteyizin öküzü.onu elime verseler paralarım o kadar gıcığım o karıya:mymeka::oklava:kötükedihüso

Aynen benim kizda oyle bide bu gezdigimiz yerdeomzumda uyumayi seviyo koydugum an agliyo geri aliyorum kucagima kaldigi yerden devam uyumadan oncede yuzunu bi surtuyo omzuma surtun surtun uyuyo su kemanci nili diyon bende deli oluyom ona album cikaracakmis ya sow yapiyo fizigi cok kotu bebe dogurmadan bozulmus o gari

dr bize hapşurmak doğal refleks hemen üşüdü zannedip giydirme bırakhapşursun dedi -tatlicadiarzu-

ayy şu nili boğabilirmiyim acaba izin verirseniz gıcıkkkkkkk:mymeka:

hee bizim doktorda ööle didi.küçük çocuklar coğu zaman burnunu temizlemek için hapsururmuş:1rolleyes:
ilk önce temiz bi dövelim sonra boğrarık:jeyyar:kötükedihüso

Back
X