2008 Ekim Anneleri

anaaa vallahamı, e bi de katı meyve sıkacağı varmışmış, ben herüfe ondan sipariş ettiydim, du bi de bunu sölüyüm bakim, piyasada en ucuzu 50 yetaleydi ayoldelikafadulden:delphin:

gene banlancan yazını editle ay :roflol:

bugun mu varmıs len sıkacak??benm acaip ihtiyacım var..kac yetaleymiş??

yokolm daha önce dedimya benim herif oraya buraya mail atar internet bankacığlı neyin karıştırır gerekli gördüğü merak ettiği şeyleri araştıırır filan yani, böyle yerlere gelmez o tehlike yok, hemi gelse de zaten biz gırgır yapıyoz derim kızmaz böyle şeylere,

yok lem zaten öyle bi halt etmeye kalkarsa ki kalkmaz ben onu evirir çevirir yanaklarından öperim :roflol: eğer bana inamazsa o haliloşun hayali kahraman olduğunu yazdığımız bölümü de 2 dkkaada bulur gözüne sokar sonra da üstüne çıkar çiğnerim :tomato::roflol:

Abaa korkulur senden herifin korkuyomu senden kiz bak benim ki bazi konullarda benden korkar simdi aksamlari bi arkadasiyla isi olsa gidecek olsa asla benim razim olmadan gitmez(bazi kavga ettigimiz zaman haric) der boyle isim var gidiyimmi diye bende hayir gidemezssin ben biyere gidiyomuyum sen bana izin veriyomusun derim. Valla bak ya beni de gotur yada gidemezssin deri biliyo cunku beni disari cikartmmiyo haksiz ben hakliyim tamam der gitmez gozumun icine bakar iyi tamam git su saatte evde ol derim gider gec kalirsa burnundan getiririm arkadaslari hep guluyo yenge iyi korkutmus diye

O malum market evimizin dibinde hic giripte uygun ne var bakmiyoruz aslinda takip edilse surekli degisik urunler geliyo ordan sadece ben hamileyken surekli koliyle sut aliyoduk artik ogggk diyodum yani sut icmekten

Bu arada arkadaslar cumaniz mubarek olsun bol bol dua edelim birbirimize kulun kula ettigi dua kabul olurmus rabbim herkesin gonlunden geceni versin kimselere aci agri gostermesin

günaydın hanımlar cumanız mübarek olsun.ya dün komşular aşure yapmış getirmiş bende çok severim oturup bir güzel yedim valla.sabahta getirdi komşu onuda yedim.feryzada sabahtan beri durmuyor aşure gaz yapmış olabilürmü.????

selaamm.. herkesin cuması mübarek olsun..yaww aşure aşure diip duruonuz..bizim buralarda kimse yapmadı daha..canımız çekio..bi kasede bana yollayın.:a015:

çok dertliyim çok :delphin: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: iyiki psikolojim sağlam allah korkum var yosam kesin katil olurdum

ah bacım üzülme ya:teselli: Allah kolaylığını verir.sen bebeğinle falan ilgilenirsin karıştırmazsın kimseyi.anacım bizde yalvarıyoruz kayınvalidemlere gelin diye gelmiyorlar:uhm:belki bakarsın kar falan yağar yollar kapanır hekaydirigubbakcemile3hem söyle eşine ben yabancı erkek istemem evimde diye geleceklerse yalnız gelsinler de bunda anlamıyacak ne var:mymeka:

günaydın hanımlar cumanız mübarek olsun.ya dün komşular aşure yapmış getirmiş bende çok severim oturup bir güzel yedim valla.sabahta getirdi komşu onuda yedim.feryzada sabahtan beri durmuyor aşure gaz yapmış olabilürmü.????

Kiz hemso sende her geleni goturme bacim herifede birak icinde fasulye nohut varya gaz yapiyo sonra seni feyza malamat eder benden demesi ama ben herbiseyi yiyorum benim kiza bisey yapmiyo

selaamm.. herkesin cuması mübarek olsun..yaww aşure aşure diip duruonuz..bizim buralarda kimse yapmadı daha..canımız çekio..bi kasede bana yollayın.:a015:

ayyy canım ya kendin kaynatıver azcık kolay yoldan hatta marketlerde hazırlar varya ondan alda yap.canın çektiyse sütün falan çekilir Allah korusun:1shok:

Kiz hemso sende her geleni goturme bacim herifede birak icinde fasulye nohut varya gaz yapiyo sonra seni feyza malamat eder benden demesi ama ben herbiseyi yiyorum benim kiza bisey yapmiyo

hemşom benim herif sevmez aşureyi onlar tuzlu yaparlar zaten yoğurt süt falan koyarlar.çerkes benim kocamyerimseniben.valla napim ay dayanamadım yedim zaten yılda bir kere yiyoruzcokacimcoook

Ay kiz yakin olsaydik hemen gonderirdim baksana canin cok istediyse hazir satiliyo ya ben yapmadim ama markette gordum boyle pudingk gibi posetlerde al ustunde yazar yapilisi yap sutun azalmasin sutun umar canini istedigini ye derler

hemşom benim herif sevmez aşureyi onlar tuzlu yaparlar zaten yoğurt süt falan koyarlar.çerkes benim kocamyerimseniben.valla napim ay dayanamadım yedim zaten yılda bir kere yiyoruzcokacimcoook

Amaan ye gitsinbisey olmaz herifde sevmiyo geleni gotur bize kimse getirmedi biz yaptik ama ben daha senden duydum tuzlu oldugunu ben de birinden duydum et koyolarmis ay oyle sey olurmu ya

Benim bocuk bayagidir guluyodu ama dun ilk defa kahkaha atti bi gor sanki gidiklaniyo gibi kikir kikir guldu ay yiyesim yeliyo ya bayiliyom bu bebeye iyiki dogurmussum

yaw ben aslında pek sevmem bi kaseden fazla da yemem.ama siz konuşurken canım istedi.:sm_confused: anneme sölimde yapsın barii..bu arada meywe sıkacağının fiyatını bilen warmi?

Back
X