Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızıma hastalık mı bulastırdım yoksam yaabenneyaptımki
cocuk bı garıp oldu.
kırk kırk gelıyor hırıltı değil gibi sankım balgam var boğazında.tıkanıyor nefes alamıyor.Tıkanıca ıkı-üç kes öksürüyor.gece hıc uyanmayan kızım bugun saatte bır uyandı.uyuyunca problem yokhıc ses gelmıyor .
ıhlamur kaynattım sımdi.uyanınca vericem.
asist fılan mı versem acep?
yoksam gotureyım mı doktora kii??senağlamasenağlamasenağlama
benımde kolumu kıpırdatacak halım yok ama uyuyamıyorum balgamdan tıkanır nefes alamazsa dıye..senağlama
kulaklarıma,boğazıma vuruyor ağrı..senağlama
kızlar gene kimse yok nerelerdesiniz yaa. şu atvdeki olay var ona taktım kafayı kaç gündür? sizce bu vahseti kim yapmış olabilir?aslında ben kocadan şüphelenmeye başladımm
Amma killatmissiniz la killi karilar hele sukur sonuca gelebildim allah etmiye ibolya karisi bi gelsin yeterki alintilari siralar herkese mutlaka verecek bi lafi vardir biilmis gari seviim seni bee
Kiz terken karisi pasta gaz mi yaparmis yaa sana bisey diyimmi alinma ama cok pimpiriklisin cocugun ustune cok dusme valla iyi degil sakinilan goze cop batar ciddiyim cok inceleme bak calismaya basliyim diyon galiba hic calisamazssin aklin kalir rahat birak bebeyi beeee her aglamasi gaz degildir ki ben kuru fasulye bile yiyom hic bisey yapmiyo kizimda .4 gundur kaka yapmiyo gunde kusuyo alimde kova kusmuk temizliyom hergun kiyafet yikiyom gozleri her sabah capaklandiginda birbirine tutuyo acamiyo ama ben hic takmiyom cocuk bu gunu gununu tutmazki
kızıma hastalık mı bulastırdım yoksam yaabenneyaptımki
cocuk bı garıp oldu.
kırk kırk gelıyor hırıltı değil gibi sankım balgam var boğazında.tıkanıyor nefes alamıyor.Tıkanıca ıkı-üç kes öksürüyor.gece hıc uyanmayan kızım bugun saatte bır uyandı.uyuyunca problem yokhıc ses gelmıyor .
ıhlamur kaynattım sımdi.uyanınca vericem.
asist fılan mı versem acep?
yoksam gotureyım mı doktora kii??senağlamasenağlamasenağlama
benımde kolumu kıpırdatacak halım yok ama uyuyamıyorum balgamdan tıkanır nefes alamazsa dıye..senağlama
kulaklarıma,boğazıma vuruyor ağrı..senağlama
kızımm sizin bebelerim gaz sorunu yoksa ne yerseniz gaz yapmaz tabi biz gazlıyızz ne yesem gaz yapıyo çocuğa bana çekmiş ben 6 ay kök söktürmüşüm ama sonra bir uslanmışım kiii:CüvCüv:
ya bende anneme gitmek istiyomm ama kim götürcek benii uzaklar bize acaba taksiye atlasam gitsemmi kıslar benim hödük dün gece 12 de geldi o saate kadar ders isteyen gerizekalı anneler var çok kızıyorum milletin çocuğunu bizden daha ön planda tutuyor bu adam çünkü onlar para veriyor töbe töbe dün akşam 21:30 da evdeyim dedi bende dedimki gelirken evde hiçbişey kalmadı şunları şunları al gel yani ekmek bile kalmamamıştı neyse çocuk huysuzdu zaten hep ayağımda salladım bekledimki gelsin bende o arada bir banyoya gireyim adam 12 de geldi hiçbir şey almamış ve hiçbir açıklama yapmıyor bende konuşmadım yatağada almadım zaten oğlumla yattım ve inanın sinirden uyuyamadım napiyim ben şimdi bu adamı anneme gitmek istiyorum ama kesin dayanamayıp onlarada yansıtacam bu sefer olay büyüyecekk tamam çalışmasın demiyorum ama kızlar hergün hergün 10-11 gibi geliyor bıkktım artık insan biraz ailesinede zaman ayırırı dimi böyle söyleyince ben sizin için çalışıyorum diyor ama ben yle düşünmüyorum kan hapım bitti almamız lazım dedim doktora yazdırmadan alamam dedi ya 11 ytlik ilaç. bunuda alamıyosan niye çalışlıyosun sen behey hödük paraları mezaramı götürecen ayyy ben bunu bir derdim varamı açsam neeeeeee