hoşgeldin leylacımmAnam oldum bee hazir kiza bakan varken su banyo wc yi iyice ilaclayim cifleyim dedim belim kirildi bee basim agrii kokudan off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin leylacımmAnam oldum bee hazir kiza bakan varken su banyo wc yi iyice ilaclayim cifleyim dedim belim kirildi bee basim agrii kokudan off
nerdesiniz milleeettttt huuuuklava:
celen ibolya çıtır dbest eylul yapmur nihal zambak terken özlem gelin leyyn burayaa kaydirigubbakcemile
dbestcim bende çok korktum beni bırakır biberona alışır diede annecim sğlsun çok cesaretlendirdi beni ver kızım bişe olmaz verdim olmadı..ama hala korkuyorum walla beni bırakır die...bende nuk marka biberon ve uç kullanıyorum kauçuk damaklı daha iyi diye almıştım ....bide kaşıkla baş gelinmez o kadar mamayı nasıl vercektim kii yarısı ağzına yarısı dışarıya hadi ondanda geçtim acaip hava yutacağı için delüü gaz yapardıı... CADIARZU
şimdi hala almadımı seninki biberonu
içtimi ağzına mı damladı aceba... 5 cc çok az çünkü... umarım alışır ya işe başlayınca rahat olurdu..ne zaman işe başlıcan canım sen... CADIARZUdr.browns marka olanı aldı akşam 5 cc kadar içti bilmiyorum iyi bi gelişme sanırım :uhm: bi de bambinonun minik alıştırma biberonunu almıştım onla da iyigeceler çayı vermeye çalıştım ama bi türlü almadı tam 1 saat uğraştımm ama almadı zilli :mymeka:
hoşgeldin jnm benimm Şeniz
benimki artık aguları geçti anne dicek nerdeyse kaydirigubbakcemile3 ama varya felaket tatlı...avuclarımın içinde başı ve poposu poposunu azcık hoplatıyorum kendinden geçiyor...kikir kikir nasıl kahkaha atıo...ce-e yi artık anlıo...yüzünü kapatıoz ce-e yapıoz bayılıo ona hatta mendili yüzüne kapatıp açıo ama bilerek yapmıyo bunuda yine de hoşuna gidio yüzünü kapatıp açı bizi görünce kaydirigubbakcemile3
sagol merancim.. gec oldu ama araniza katildim :) verdigin tarif sise mamasi olarak da satiliyo burda. yapilabilir evde. herhalde herkes yaprak dokumu izliyor :)
ayyy benimki de hoplamaya bayılıyo büütün gün hoplatıyoruz sonra da kusuyo kaydirigubbakcemile3 zaten giyinip soyunurken falan da hırpalanmayı çok seviyo kaydirigubbakcemile3 kraft ın hoppalasını almayı düşünüyorum ben ya kızım bayılacakkk :asigim:
bilmiyorum ki merancım yarın belli olacak bakalım o biberonu alıyo mu :uhm: gece emzirmeyi gündüz biberonla vermeyi düşünüyorum.. ücretsiz izne ayrıldım ben yavru biraz büyüsün beslenme düzeni otursun ozaman başlamayı düşünüyorum
ha iyi 4 aylıkken olur herhalde bu hoppala ama doktorunada sor sen yinede kaydirigubbakcemile54 aylıkken almayı düşünüyorum ben
,hırpalama dediysek ööle sert değil canım yani soyunurken giyinirken çok hoşuna gidiyo çığlıklar atıyooo
bizimki çok emdiği için burnuna kadar süt dolu valla dik tuttuğum an kusuyo zaten kaydirigubbakcemile3
bırakıp gitmek zor ama tanıdığın birisi olursa bi nebze kolaylaşır :ecrin_bebek:yakınımız bakıcak ayarladık bakalım inşallahh biterslik olmazzz
ee tabikide bi sen degilsin :teselli: fazla düşünmemeye çalış düşündükçe büyütüp zorlaştırırsın a.s ama zorunluluğun yoksa 2 yaşına kadar çalışmamanı tavsiye ederim yerimsenibenevet ya çok zor olacak aklıma geldikçe kötü oluyorum nasıl bırakıp işe gidicem diye ama napalım böyle olan tek biz değiliz :çok üzgünüm:
tmm hiçbigününü tekrar yaşamayacağız ama ilk 2 yıl öyle dolu dolu geçiyor ki...2 yıl çok canım yaaa ben 6-7 aylık olunca başlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı