2008 Ekim Anneleri

dr.browns marka olanı aldı akşam 5 cc kadar içti bilmiyorum iyi bi gelişme sanırım :uhm: bi de bambinonun minik alıştırma biberonunu almıştım onla da iyigeceler çayı vermeye çalıştım ama bi türlü almadı tam 1 saat uğraştımm ama almadı zilli :mymeka:

Bugun ben ilk defa bu minik biberonlarla su verdim almadi normalde kasikla veriyodum bazen iciyodu bazen geri cikariyodu biberonu hic almadi bu wee markadan bide damakli silikon baslik almis iki ucuda denedim almadi

biliyorum canım..benim kızım hep o kavanoz mamalarından ve kaşık mamalarından yedi pek sevmişti...burda tavuklu etli yoktu o zamanlar yurtdışına gittiğimizde orda etli tavuklularından getirmiştim ama artık burdada var onlardan... evde ne yapsam mırın kırın yiyordu onlara bayılırodu mutfak artık labaratuara dönmüştü..onu yap yemez bunu yap yemez yok organik olsun derken kendimi çok hırpalamıştım neyseki kızım kurtarmıştı beni bu dertten hazırlar sayesinde... kaydirigubbakcemile3
senin oğlunun orda yediği burda yok dediğin mama ne canım merak ettim :uhm:

canim, bizim oglan NESTLE BEBA HA PRE START diye bi mama iciyor. HA olmasini onerdi doktor. hypoallergene diye biseymis. anne sutundeki koruyucu maddeleri icerdigi icin cocougun bagasiklik sistemini guclendiriyomus. milupanin falan da burda HA olan mamalari var. ama internette aristirdim turkiyede yok yani en azindan HA yazmiyo. ama baska bi adi varsa bilmiyorum. nestlenin nan diye biseyi var. ama onu da ben bilmiyorum.

Iyi akşamlar. Tam da yarama tuz basmışsınız. Ben de ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama kararsızım. Aslında izin alan birileri iyi ki almışım dese ne iyi olaca

tmm hiçbigününü tekrar yaşamayacağız ama ilk 2 yıl öyle dolu dolu geçiyor ki... :emir_bebek:
ama çalışman gerekiyorsa çalışacaksın tabi bunun gerekliliğini senden başka kimse bilemez...hayırlısıı olsun :içelim:
leylaaa nie bişe yazmıonn ha :mymeka:

Geldim canim ya tam geldim hacer uyandi pijamasini giydirdim emzirdim felan simdi ayagimda salliyom hergun saatinde ayni seyleri yapiyorum herseyi konusuyorum mesele aksam uyumadan once evde komedi olan essekli pijamamizi giyiyoruz emiyo ayagima aliyorum emzigini verip salliyorum uyuyacagini biliyo hemen o uyuma moduna geciyo uyuyo masllh sabah 5on kala uyaniyo emmek icin ama varya tam 5 on kala ne eksik ne fazla saat gibi kalkiyo emip tekrar uyuyo babasi giderken kalkiyo altini degis yanima aliyorum koynuma girince biliyo geri uyuyoz beraber 11 e kadar yani uzatmayim hep zamanli programliyiz

canim, bizim oglan NESTLE BEBA HA PRE START diye bi mama iciyor. HA olmasini onerdi doktor. hypoallergene diye biseymis. anne sutundeki koruyucu maddeleri icerdigi icin cocougun bagasiklik sistemini guclendiriyomus. milupanin falan da burda HA olan mamalari var. ama internette aristirdim turkiyede yok yani en azindan HA yazmiyo. ama baska bi adi varsa bilmiyorum. nestlenin nan diye biseyi var. ama onu da ben bilmiyorum.

ha bak ben bunu bilmiyorum..benim oğluşta nan içiyordu ama HA olanından değil burda yok ondan evet haklısıın...bizde şimdi aptamile geçtik eşim aptamil manyağı kızım hep onu içti hiç hasta olmamıştı geçenlerde oğlum hasta olunca bundan sonra aptamil alalım ben nan'a güvenmiyorum dedi aptamile geçtik...ama ordaki aptamille burdaki aptamil bile farklı burdakinin taneciği daha iri yurtdışından aldıklarım daha küçük taneli toz gibiydi...sonuçta aynı mama ama neden değişik ki diye düşünmüştüm.. CADIARZU
sen baya mama getircen yanii....senin oğluş prematüre değil demi... :uhm: birde sen hangi şehire gelceksin Şeniz

milupa aptamilin HA maması var. Kızımın inek sütü allerjisi olduğu için önermişti dr bu mamalarda süt proteini yok soya proteini var o yüzden hipoalerjik

Iyi akşamlar. Tam da yarama tuz basmışsınız. Ben de ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama kararsızım. Aslında izin alan birileri iyi ki almışım dese ne iyi olaca
ah canım senin şartlarını bilmiyorum ama inan ki uzatabildiğin kadar uzat derdim sana :teselli: tmm eninde sonunda çalışacaksın ama 2 yaşına kadar ne bilim her an herşeyini görmek bambaşka :emir_bebek: ben hiç çalışmadım çalışmayıda düşünmüyorum düşünemiyorum...çok iyi bir kariyerim olsaydı bile eğer şartlarım İYİ İSE çalışmazdım :1no2:

Geldim canim ya tam geldim hacer uyandi pijamasini giydirdim emzirdim felan simdi ayagimda salliyom hergun saatinde ayni seyleri yapiyorum herseyi konusuyorum mesele aksam uyumadan once evde komedi olan essekli pijamamizi giyiyoruz emiyo ayagima aliyorum emzigini verip salliyorum uyuyacagini biliyo hemen o uyuma moduna geciyo uyuyo masllh sabah 5on kala uyaniyo emmek icin ama varya tam 5 on kala ne eksik ne fazla saat gibi kalkiyo emip tekrar uyuyo babasi giderken kalkiyo altini degis yanima aliyorum koynuma girince biliyo geri uyuyoz beraber 11 e kadar yani uzatmayim hep zamanli programliyiz

dakik yavru maşallah :nazar: ben hiç öle koynuma alıp uyuyamıyorum çok delüü yataruumm daa kaydirigubbakcemile3

Meran masallh oglun nelerde biliyo bizim kiz tembel daha oyuncaklara felen hic uzanmiyo sadece bakip heycanlaniyo ama amcasi ogretti elini yuzune kapatiyo bu arada seviyo iste seni cadi seni felan diye elini cekiyo guluyo elini tekrar kapatiyo bekliyo cekmesini itiraz etmiyo hoc normalde yuzunu hic ortturmez mama onlugu mendil felan yuzunu kapatsin cigligi basar kafayi sallr kurtulmak icin ama oyun oldugunu biliyo elini koyunca kizmiyo guluyo ama kahkaha atmiyo herzaman daha bi kere kahkaha atti gerisi gelmedi babasini cok iyi taniyo sesini duysun yeterki agulamalar gulucukler ardi ardina bazen aglamis numarasi yapiyo dudagini buzuyo babasi severken naz yapiyo agliyomus gibi yapip seni zilli seni diyince aninda yuzu degiyo guluyo hemen az onca aglayan o degil sanki tel arayinca kulagina tutuyom sesine guluyo taniyo hemen

Meran masallh oglun nelerde biliyo bizim kiz tembel daha oyuncaklara felen hic uzanmiyo sadece bakip heycanlaniyo ama amcasi ogretti elini yuzune kapatiyo bu arada seviyo iste seni cadi seni felan diye elini cekiyo guluyo elini tekrar kapatiyo bekliyo cekmesini itiraz etmiyo hoc normalde yuzunu hic ortturmez mama onlugu mendil felan yuzunu kapatsin cigligi basar kafayi sallr kurtulmak icin ama oyun oldugunu biliyo elini koyunca kizmiyo guluyo ama kahkaha atmiyo herzaman daha bi kere kahkaha atti gerisi gelmedi babasini cok iyi taniyo sesini duysun yeterki agulamalar gulucukler ardi ardina bazen aglamis numarasi yapiyo dudagini buzuyo babasi severken naz yapiyo agliyomus gibi yapip seni zilli seni diyince aninda yuzu degiyo guluyo hemen az onca aglayan o degil sanki tel arayinca kulagina tutuyom sesine guluyo taniyo hemen

benümkü sizinkinden büyük leyn bi günde bile nasıl değişiorlar sositososito hem çaktırma ben eylül (25) anasıyım sengözlerimebaksanab doktorum öyle istedi yoksa 8ekimdim...burdan tşk ediom sayesinde kocam hödük olmaktankurtuldu Şeniz bende hödügün karusu olmaktan kurtuldum zandumcaa puhahaa :roflol:

Eşsiz hitaplarınız, tarzınız ilginç...

Sonra çocuklarımız neden Türkçe konuşup yazarken hatalar yapıyor diye düşünüyoruz ? Biraz nerede hata yapıyoruz diye düşünsekmi ki ? Acaba sorun onlarda mı yoksa biz anne babalarda mı ?

Ben kactim kizlar hepinize iyi geceler bugun ben erkenciyim anacim tukani siz kapatin sabah ben acilisi yaparim hadi by

Ben yokmuşum gibi davranabilirsiniz, bu öcü tarzım hoşunuza da gitmiyor olabilir hatta hatta uslubum hiç hoşunuza da gitmiyor olabilir ama yazdıklarım gerçekler...

benümkü sizinkinden büyük leyn bi günde bile nasıl değişiorlar sositososito hem çaktırma ben eylül (25) anasıyım sengözlerimebaksanab doktorum öyle istedi yoksa 8ekimdim...burdan tşk ediom sayesinde kocam hödük olmaktankurtuldu Şeniz bende hödügün karusu olmaktan kurtuldum zandumcaa puhahaa :roflol:

Ciddimi kiz hele bende diyorum meraninki masallah bayagi biseyler biliyo hem kilosu boyuda bizimkilerden onde diye ben eylul oldugunu bilmiyodum benim kizimdan bi ay buyuk bi ay sonra benim kizimda neler yapar neler dimi

ha bak ben bunu bilmiyorum..benim oğluşta nan içiyordu ama HA olanından değil burda yok ondan evet haklısıın...bizde şimdi aptamile geçtik eşim aptamil manyağı kızım hep onu içti hiç hasta olmamıştı geçenlerde oğlum hasta olunca bundan sonra aptamil alalım ben nan'a güvenmiyorum dedi aptamile geçtik...ama ordaki aptamille burdaki aptamil bile farklı burdakinin taneciği daha iri yurtdışından aldıklarım daha küçük taneli toz gibiydi...sonuçta aynı mama ama neden değişik ki diye düşünmüştüm.. CADIARZU
sen baya mama getircen yanii....senin oğluş prematüre değil demi... :uhm: birde sen hangi şehire gelceksin Şeniz

sanirim turkiyedeki mamalar turkiyede uretiliyor. nestlenin uretimi var diye biliyorum ben. burdakiler de burda uretiliyor tabi. gerci ayni olmasi lazim ama. evet maalesef baya bi mama getirmem gerekiyor. cunku bizimki canavar gibi iciyor. ben 4 saatte bir emziriyorum. ustune bi de koca biberon mama goturuyor :) yok anam premature degil. 4 kilo dogdu tombis :) biz direk ankaraya geliyoruz. biraz orada kalicam. anneannem de bebisi gorecek. akrabalar ilk defa gorecekler oglusumu. ordan da kdz.eregliye gecicez. oraliyim ben. annemler hala orda yasiyor..

Ben yokmuşum gibi davranabilirsiniz, bu öcü tarzım hoşunuza da gitmiyor olabilir hatta hatta uslubum hiç hoşunuza da gitmiyor olabilir ama yazdıklarım gerçekler...

Gercekten cok haklisiniz ama ben kendi adima konusuyorum benim evde kizimla konusma tarzim boyle degil tabi burda sadece gunun stresini atmak biraz olsun birbirimizi neselendirebilmek icin konusmalarimizi komik hale getiriyoruz hepimiz de birbirimizden farkli degiliz cunku evden disari cikamiyoruz syrekli ayni seyler stres yaratiyo burda birbirimeze bilgiler vererek destek oluyoruz

Eşsiz hitaplarınız, tarzınız ilginç...

Sonra çocuklarımız neden Türkçe konuşup yazarken hatalar yapıyor diye düşünüyoruz ? Biraz nerede hata yapıyoruz diye düşünsekmi ki ? Acaba sorun onlarda mı yoksa biz anne babalarda mı ?
şahsen benim böyle bir sıkıntım yok..kızım 5 yaşında ama güzel ve anlaşılır şekilde türkçe konuşuyor...
tek bir kelimeyi söyleyemiyor o da süpürge...süpürge yerine sükürbe kaydirigubbakcemile3 diyor bunun içinde kendimi suçlamalımıyım aceba... CADIARZU

Back
X