2008 Ekim Anneleri

ufff ya bu minik keremi dinlemekten sıkıldık başka ninni yokmu yakafamçokkarıştı

dandini dandini danadaaaann
bir ay doğmuş anadaaann
esirgesin yaradaaaannn
ayırmasın aradaaann
ee eee eee e:teytey:

dandini dandini dastananın müziğiylen yerimseniben

aslinda size yazacagim o kadar cok sey varki bayagi problemler atlattik iyi oldugum uzun bi zamanda yazacagim bebekle ilgili degil oglumla ilgili gecmiside azicik dun gece okudum ama hepsini okuyamayacagim pek sizdeki gelismelerden haberim yok

aman kim uğraşcak ben sadece pışşşşş pışşşş bide eeeeeeeeeee eeeeeeeeee diom okadardelikafadulden

puhahaaaa pış pışlar yesn senüülülülülülülü senden ninni dinlemek kerem için ne kdar önemli angut karuşutarafagitti

aslinda size yazacagim o kadar cok sey varki bayagi problemler atlattik iyi oldugum uzun bi zamanda yazacagim bebekle ilgili degil oglumla ilgili gecmiside azicik dun gece okudum ama hepsini okuyamayacagim pek sizdeki gelismelerden haberim yok
aaaa :1shok: noldu beee:1shok: ben merak ederm şindkCADIARZU
birde unutmadan bebegin odasini ayirdim bu gun ilk defa bakalim ne olacak

kıızz nasıl dayancan leeenn:çok üzgünüm: bende bi yeltendimde kocam ökzde bende dayanamadık.biz bilikte yaztcez o yanlız:1no2: sanırım biz evlenesiye kadar ayıramıcaz yanımızdan.biraz büyüsün aramıza alıocaz.evlenesiye kadar yatsın anası gurrbbaan onu vereneee:Saruboceq:

birde unutmadan bebegin odasini ayirdim bu gun ilk defa bakalim ne olacak

aaa biz ayırmadık daha eşime ayıralım diom da gece uyanınca kalkıp kim gitcek dio.ben zor uyanıom da eşim beşiğinden alıp bana verio emzirmek için hatta bitene kadar beklio sonra da yerine yatırıo sağolsun bazen kıyamıom sen yat diom

aaaa :1shok: noldu beee:1shok: ben merak ederm şindkCADIARZU

kıızz nasıl dayancan leeenn:çok üzgünüm: bende bi yeltendimde kocam ökzde bende dayanamadık.biz bilikte yaztcez o yanlız:1no2: sanırım biz evlenesiye kadar ayıramıcaz yanımızdan.biraz büyüsün aramıza alıocaz.evlenesiye kadar yatsın anası gurrbbaan onu vereneee:Saruboceq:

oyle bir hata otekinde yaptik bunda yapmayacagiz abisinin odasina tasidim park yatagini 5 yasina gelince allah nasip ederse onlarida ayiracagiz ayri odalara

aaa biz ayırmadık daha eşime ayıralım diom da gece uyanınca kalkıp kim gitcek dio.ben zor uyanıom da eşim beşiğinden alıp bana verio emzirmek için hatta bitene kadar beklio sonra da yerine yatırıo sağolsun bazen kıyamıom sen yat diom

benim uykum cok hafiftir am,a tabi deneyecegiz insallah olumlu olur

adama dedimki bebeğinle biraz ilgilen.bütün gün seni görmüo vakit gecirin bu öküzde aldı kucağına haber izlio.bende arada laf atıorum kızıma.yavrum etrafına bakınıo.şimdide nağlıo.gidem emzirem.analık cok farklıymıs babalıksa apayrı:kızgın::kızgın:kötükedihüso:oklava:Çok üzgünüm çoook

bende gidiyorum ozlemisim burasini iki kelimede olsa iyi geldi iyi olursam gece herkesi uyutup gelirim kendinize iyi bakin usutmeyin benim gibi hem vucudu hem kafayi

ya dellenecem haaaaa:kızgın: cocuk 6 dan beri uyuyo azönce uyandı emzirdim aguluodu sonra bu öküz ilgilenmeyince ağlamaya basladı bu kaktı uyutmaya.dedimki şimdi uyutma gece uyumaz:kızgın: uyur dioÇok üzgünüm çoook ya yemin ederim artık sinirden burnum sızlıo haaaÇok üzgünüm çoook

Ozlem boyle seyler deme herife nefretim iyicee artiyoo yavv kulaginin dibinde bagiriyo gine banamisin demiyo bigun kizim kuduruklugu siralarinda sabahladim gece hic uyumadi sabaha karsi omzumda uyuttum oyle uyumayi seviyo dedimki artik tek uyusunda ben uyumayim napiim dedim sabaha karsi oturdum omzuma yatirdim uyuttum bende gitmisim kafa yana kaymis sabah oldu buda kalkti ise gidecek dedimki her ytarafim tutulmus besigine koy al dedim okuz sen tut aldigin gibi agiz assagi yatir cocugu daha bi aylik felan bende mal gimi hic bakmadim nasil yatirdigina aninda dustum yattim bi kac saat uyumusum besikten ih ih tisiltilar geliyo allahtan uykum hafif cocuk afasini hareket ettirmis yastiga basmis kafayi geri ceviremiyoda eger uyanmasam bogulacakmis mal resmen mal ben ona cocuk guvenmem ki gece emzirip geri yatirmak icin beni beklesin

selam kızlar naparsınız benim herif :) faturayı yatırmayı unuttuğu için internetim yoktu bugün. yatırdı da acıldı bn de ancak girebildim yarın aşure yapaacam onun malzemelrini hazırladım. aşure için önerisi olan var mııııııııı

Back
X