hazırını ilk verdiğimde güsel yedi evde de yaptım havç patates brokoli az yedi 4-5 kaşık anca alışıo heralde...en çok muhallebiye muz rendeliom onu sevio
ben keremi uyutup gelem saçımı yoluo kucağmda

klava:
o brokoliyi ben bile sevmiyorum çocuk nasıl sevsin be öğkkk -tatlicadiarzu-
Benim canim teyzemin oglusuna sikildi oda bizim gibi ekim 1 de dogum yapti bu 4 bebisi bundan onceki 3 bebiside yasamiyo suan ilki dogduktan 3gun sonra öldu ikincisi bi hafta yasadi ucuncusu bi ay yasayabildi teyzemin hayati karadi resmen 3 yavrusunu topraga verdi doktorlarda anlamadi umudunu yitirmedi mersinde oturuyolar adanada cok iyi bi dr duydular surekli gidip tedavi gordu 9 ay gobeginden kendine igne yapti iste 1ekim de oglu oldu saglikli diye cok sevindik gecen hast goturmusler kalbi delik cikmis icim yandi ya off allhim kimseye evlet acisi vermesin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin 10 sene sonra gozyaslari dindi yuzu guldu derken
ayyyyyyyyyyy, veren de alan da allah be gülüm, bi hadis vardıydı, allah kullarına evlat acısını tattırınca eğer kulu hiç isyan etmeden sabreder de allaha sığınırsa allah onlar için cennette bir köşk inşaa ettirirmiş, ilk okuduğumda ne duygulandıydım, hemi peygamberimize bile evlat acısı tattırdıysa rabbim vardır bi bildiği, allah ölmüş bebelerine rahmet etsin inşallah, yaşayan bebesine de hayırlı ömürler ihsan eylesin, allahın rızkı boldur dua etsinler, hayırlısını dilesinler, sakın isyan etmesinler, ahan da böyle söyleyver emi kuzum :teselli:
Erkek bebis anneleri az once biyerde bisey okudum erkek bebislerin pipisinin sunnet derisinin temizlenmesi gerekiyomus sonrda sislege felan yol acabiliyomus gibi biseyler yaziyodu doktorunuza bi sorun bence
ben bugün yeni doğan sünnetini sordum doktorum şiddetle tavsiye ediyo, 15 güne kadar ev taşıycam o yüzden bi 3 hafta sonra sünnet ettirmeyi planlıyorum, bi de araştırma yapcam hastanenin verdiği fiyat pahalı gledi bana
Sunnet degil canim bebislerin babasi sunnet derisini ittirerek iltihap akitmali felan yazmisti onlar yapmamis pipisi sismis dr sunnet yapmam gerek demis
hee ben o muhabbeti de biliyorum pipisinin derisini gerdirip deliğin etrafını iyice temizlememiz lazımmış yoksa tıkanabiliomuş, bi arkadaşıma dr söylemişti ordan biiyom