2008 Ekim Anneleri

heh alıntıları bitirdim şimcik günün özetini size sunuyum anacım, dün anneme gel bizi hastaneye götür dediydim sabah erkenden geldi, önce sağlık ocağına gittik, toktura kalça ultrasonu var dedim sevk ettirdim, gıcıklık yapmadı hayret yani :)) neyse efem uzatmıyım, ordan hastaneye gittik, hane ben 1 ayda 4 defa adet gördüydümya kendim içün dra muayene oldum yumurtalıklar rahim normel sana bi hormon ilacı vermek lazım aslında ama şimci emziriyon olmaz daha sonra devam ederse ona göre bişey düşünürük dedi, demir hapı yazın bene dedim önce bi kan tahlili yapalım deerlere göre yazarık dedi, neyse efem tahlil yaptırdım kanım pek bi güzelmiş, çok iyi dedi, demir hapına ihtiyaç yok dedi, kendi işimi bitirdim şimcik gelelim sıpaya, sıpayı toktur deyzesine götürdüm, dedimküne biz aylık kontrole geldik, emme sevk olayı çıktı bizi sevk etmeyebililer her zaman ne etcez dedim, öksürüyo tıksırıyo de gel dedi, öksürüyo deyince sevkeder dedi , sonra böcüğümü muayene etmeye başladı, o araada yine yeşillendi tabe, şap şup herbiyerini öptü, hatta sözlen de taciz etti böceğimi, anammm aşkımmm gel ben seni götürüyümmmmmmm benim aşkım ol sennnn dedi, annem de geceleri durmayınca netceniz dedi, mama verirürük nolcek dedi, hiç durmadı atıveririk anasına geri dedi :roflol: neyse efem ciğerlerinde orasında burasında bi poroplem yokmuş, taş gibi taş dedi, sonra yeni doğan sünnetini sordum ben ısrarla tavsiye ediyorum siz bilirsiniz yine de dedi, bende eğer gerekliyse ve bu aşamada olması daha iyiyse isterim tabiki dedim, ürolğ doktorla bi konuşun onlar detayları bilirler dedi, konuştum 350 yetaleye kesiyolarmış, ilaçlar hariç, ssk emekli sandığı karşılamıyomuş bilgilerinize, neyse efem devam ediyim, oradan da kalça ultrasyonu için ortopedi doktoruna gittik, tokturumuz bi güzel ultrasyon yaptı bizim sıpanın kalçalarını, sonra da dedükü çok güzel kalçaları var maşşşalllah dedü, sonra da yav ne desek şimdi bu durumda ne denirki dedi, bende dedümkü yav dr bey bayan olsaydı cenifir lopez gibin kalçaları olcek derdiniz ama buna bişi denmez ki dedim gülüştük biyo, sonra efem çodk güzel futbolcu olur bu olğandan söleyim dedi, ölçmeye bilem gerek yok çok güzel hiçbi sorunumuz yok dedi, sonra efem kendi tokturumuz da rotavirüs aşısını tavsiye etmişti, ben de dedimkü ama sağlık ocağından diğer aşılarla birlik olması lazım diğer ay yapalım dedilerdi dedim, o da dedükü ben kimüm dediü, ben tokturum dedü, onları dinleme sen beni dinle dedü, he dedim ne bilem öyle dediler de tabiki siz iyi bilceniz madem öyle yaptırak dedüm, bayılıverdik 130 yetaleyi yaptırdık aşımızı, ilk dozun en geç 3,5 aya kadar yaptırılması gerekiyomuş çünküm, sonra efem tokturumuz rotavirüsün şırıngasını bana verdi, ahan bunu yıka temizle ilaç neyin vereceğin zaman bununla verirsin daha kolay olur dedü, sonra efem kkdan tanıştığım bi arkadaş bu gün sezeryan olcekti aynı hastanede, onun yanına buyo çıktım, anam karı sere serpe yatıo, ben hemen ayıldıydım, hala kendisinde deel, ay bi de çirkin bebişi var varya yicektim orda, ayyyyyyyyy dedim anne bizimkinin de ağzı bu kadar küçükmüydü yaaa dedim kendümkü büyümüş bayaa be onu görünce pek bi küçük geldi gözüme, şöyle karşıdan baktım sevdim, dokunmaya bilem kıyamadım, zaten yavrum yeni dünyam kendisinden bilem haberi yok uyuyo öyle, anasının sütü gelmemiş mama veriyolarmış, arada anasının memesine veriyolar çocuuğu, anası uyuyo tabi, bebecik de iki cuk cuk yapıp uyudu kaldı, kurban oluym neler çekmişiz be diye aklıma geldi, allah onları da kurtarsın diye dualar ettim içimden, akşam üzeri dayanamayıp bi daha aradım nettiniz ayıldımı diye , anası biraz önce ayıldıydı şindi yine uyudu dedi, birazdan içecek birşeyler vermeye başlıcaz artık dedi, dedimkine şimdi k o kıpırtayamaz pipet bulun gelin o şekil içsin dedim, kadın aaa kıızm çok yaşa sen pek iyi akıl öyle yapalım dedi, bi de beni bugün biyerlerden aradılar yav, ben biyere üye olmuşum hamileykene, bebek çock sağlıığıyla ilgili bişimiş, küçük ayaklarmıydı ne bilim bişymiş işte, tolga bey ben nasılsınız diyo, çok seksü bi sesti hane. bana şu zaman şu siteye kayıt yaptırmışınız, bilgilerinizi güncellecyeecz dedi, accuk kılllandım zate, yarın gene ararsa herifi bi sorguya çekecem, hastanedeyim daha sonra ararmısınız dedim tamam dedi kapattık, işte byle yavrucuklarım, günün özeti böyle, daha da aklıma gelen bişi yok, ha şu var benim sıpa hala uykusunda ağlıyo, uyanıkken çk neşeli ama ukusunda ağlıyo, hane gaz desem diil anlamadım yane

Son düzenleme:
e yavrum iyi dion hoş dion da işiniz olunca netceniz kaydirigubbakcemile3

şindik o ilgileniyo mu demek oluyomuş, ay senin adam çok komuk ay güldürüyo beni

len olm kendin bak o zaman çocuğuna yaaa, sonra sen çekecen acısını, hay ben senin o kocanı varya, domatis gibi çiğnicem olmucek, bu şerefi sana veriyom anacım, herkes kendi hödüğünü çiğnesin kaydirigubbakcemile3

pardon iş derkenfisfisfis ne işi hangi iş:sm_confused: ööle bişimi varmış:uhm:
manyak azıcık baksın tabi belleeem ayrılıo 2 ye bütün gün dolaş dolaş:mymeka:

hani çocuk yapılıyo ya o iş :roflol:

yuuuh karı korkmus zaten bide sen böörüyon angut:mymeka: yavrum allah korkusu tabiki vardır da can da ayrı bişi:mymeka:

kes len tarzıma karışma kendimce telkin ediyom işte karıyı hayret bişi :mymeka:

Ben en iyisi kocacima sarilip uyuyum ki durdukca beter korkuyom korkunun gozunu seviim bizim hoduk oldu kocacim her ne kadar hodukte olsa yakinimda ondan baska kimim var bisey olsa ortada kalirim bi basima amaan kiymetini biliim gene yanliz yatmaktan iyidir

geçmiş olsun leylacım senin yazını görünce annemleri aradım hemen...hissetmişler baya şiddetliydi diyorlar...Allahım beterinden uzakk :Saruboceq:

len iboş baya bi işler yapmışsın aferin oğluş da check up tan geçmiş maşallah
ya bu kışta kıyamette Allah ım sen koru deprem gibi felaketlerden biz aciz kullarını:Saruboceq:

Ben en iyisi kocacima sarilip uyuyum ki durdukca beter korkuyom korkunun gozunu seviim bizim hoduk oldu kocacim her ne kadar hodukte olsa yakinimda ondan baska kimim var bisey olsa ortada kalirim bi basima amaan kiymetini biliim gene yanliz yatmaktan iyidir

:roflol::roflol: haydeeeeeee la sen hemen çark ettin heeee,

ya bu internet başında zaman ne çabuk geçiiiiii ben yatar dinlenek acık gündüz durmuo oğluş zaten hepinizi öptüm bayanlar iyi geceler datlu rüyalar :dance:

haa o muuu biz yaptık cocuğu tamamyerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

len iboş baya bi işler yapmışsın aferin oğluş da check up tan geçmiş maşallah
ya bu kışta kıyamette Allah ım sen koru deprem gibi felaketlerden biz aciz kullarını:Saruboceq:

he valla etttik bişyler, uyuz doktoru kandırdım sevk ettirdim kaydirigubbakcemile3 la bilmiom neden ben soğuk kanlı davranabiliyom depremde, tabi çok şiddetli yıkılmara yol açan bi deprem görmedim hiç, allah göstertmesin inşallah, ama dediğim gibi deprem oldu diye çok korkmuorum, o an korkuyorum sonra kendimi toparlıyorum, o gece de biraz huzursuz yatıorum ama öyle dışarılara çıkıp sabahlayayım falan diye hiç düşünmedim mesela, biraz tedirgin uyuyorum sadece, bu arada karılar ben yorgunum uyuycem hemi yarın görüşürük dicem ama yarın da anam gelcek, bugün tam sıpayı astronotuna giydirdim, anam sen ben tuvaletteyken bi kus, saçı kulakları heryeri kusmuk olmuş, sildim filen ama kusmuk kusmuk kokuyo , anama yarın gel de yukayak dedim, benim herifle zor oluo, tek başıma yıkıyomuş giibi oluyom zor oluyo, -tatlicadiarzu-

ben de turkcell reklamı gibin dolanıyom ortada "bir hafta sonuuu, bir de hafta içiiiiiii" :roflol: adam gülüyo bana hemiiii :jeyyar:

ya aslında konu acılmısken ne zamandır sorucam soriim bari sanki benm kemiklerim kaynadı orda bi türlü olmiii:utangac::çok üzgünüm: cok ama cooook aciiiii:çok üzgünüm: sizlerde varmı bööle??

ya bu internet başında zaman ne çabuk geçiiiiii ben yatar dinlenek acık gündüz durmuo oğluş zaten hepinizi öptüm bayanlar iyi geceler datlu rüyalar :dance:

kak ule gidek bende gidcem bugün niyeyse belim kopcak gibi ağrıyo, eççük dinlenem de kendime gelem, beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy Şeniz:a015:

kak ule gidek bende gidcem bugün niyeyse belim kopcak gibi ağrıyo, eççük dinlenem de kendime gelem, beni özleyin anacım baaaaaaaaayyyy Şeniz:a015:

:a015::a015::a015:

ya aslında konu acılmısken ne zamandır sorucam soriim bari sanki benm kemiklerim kaynadı orda bi türlü olmiii:utangac::çok üzgünüm: cok ama cooook aciiiii:çok üzgünüm: sizlerde varmı bööle??

yes hayatım benim ilk gecede bile bukadar acımamıştı doğumdan sonraki bikaç sefer fenaydı ama şimdi normale döndük kaydirigubbakcemile3

kız celen orda kemik yok kiiiiiiiii :roflol:
varya len elle bak sert sert gelii:mymeka: yoksam benmki kemikleştimi:1shok:
yes hayatım benim ilk gecede bile bukadar acımamıştı doğumdan sonraki bikaç sefer fenaydı ama şimdi normale döndük kaydirigubbakcemile3

geccek dimi:çok üzgünüm: ya nerdeyse hala tam anlamıyla siftah yapamadık desem yeridir:çok üzgünüm: buda buda bitmii:icecream: azıcık sulamak lazım gelii:enbuyukkk:

Back
X