Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şurda 2 ay var nisan ayında havalar düzelir o zamana kadar azcık sabret sonrada alır kızını çıkarsınn gezersin ohh :lepi: hatta yazın en sıcak olduğu dönemlerde orda olabilirim birlikte gezeriz... kaydirigubbakcemile5Anne olmak zormus ya bi yaz gelseydi hem sicak olur usutme derdi olmaz hem biraz buyur o zaman gunduzleri kendim cikarim arabasina bindiririm kizi gezdirip hava aldiracam kiracam tum zincirleri
hayret bişe yaaklava: benimde kaynım sigara içer o yüzden evimize gelmior...sadece balkonda içilir bizde...geçenlerde burasıda çok soukta eşimin 70 yaşında teyzesi var o bile balkonda içioo eşimin hassas olduğunu biliyor bu konuda...ama kardeşi mutfakta içemio die bozuluyormuş...eşimde gelme benim evime çocuklarımdan değerli degilsin dedii gelmior...kayınvalidemlerde de mutfakta içiorlar o yüzden orayada sık sık gitmiyoruz salonda oturuyoruz ama mutfak kahvehane gibii...mutfak wc nerde içilirse içilsin leşş gibi kokuyo Çok üzgünüm çoook
şurda 2 ay var nisan ayında havalar düzelir o zamana kadar azcık sabret sonrada alır kızını çıkarsınn gezersin ohh :lepi: hatta yazın en sıcak olduğu dönemlerde orda olabilirim birlikte gezeriz... kaydirigubbakcemile5
neyse bende çıkıyorum biraz işlerim var sonra görüşürüzz![]()
Sen napiyon meran tamer nasil
he iki çiçeğe bi böcekk kaydirigubbakcemile3 öperiz len sizin çiçeklerinizii :jeyyar:Gezeriz valla nihalde gelecek 3muz takiliriz artikin iki cicege bi bocek
he iki çiçeğe bi böcekk kaydirigubbakcemile3 öperiz len sizin çiçeklerinizii :jeyyar:
hatta annem Alman çocukları gibi diyo...çünkü teyzemin kızları öyleydi... hatta bak yatağada şöyle alışıyorlar...şimdi bebeği yatırıyorsun yatağa ayaklarının altına ses çıkaran bir poşeti yerleştiriveriyorsun...bebiş ayaklarını oynattıkça ondan ses çıkıoya o houşuna gidio hemde yoruluyoo öyle yatağa alışıo uyuyo kalıo bi deneyin bakalım ama poşete dikkat edinn.... şakkıdı
Effekaan sen niye konusmuyon kiz napiyon nasilsin bebisin nasil
yoook penguen neyin yok üzerinde demek ki farklı şeylerden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile5
he sabahın köründe görüşürük beklioz biz seni hadi git uyuu :mymeka:
Uyanmistim bi bakiim ibolya burdami yusufu sorìm dedim yomus gidiyom
Gunaydiin daha kimse gelmemis sabah sabah benim moralimi bozuldu hoduk gece hacer zirt pirt uyandi zaten uykumu alamadim sabah kalktim basim nasil agriyo kafam kazan gibi olmus beyfendi kendi kahvaltisini kendi hazirladi kizda uyanmisti onuda goturdum mutfaga koydum delilendi akilli duruyodu oysaki beyfendiye zor geldi ben aksama kadar o cocukla her isi yapmaya calisiyom yan gelip yatmasini bikirsin ancak hic biseyden haberin yok aksam yedigin yemekleri ben nasil yapiyom sende bi cayi demle olmezsinya tobee tobe sinir oldum sabah sabah getirdi cocugu geri yanima koydu sonrada defolup gitti hic yanima gelipte bi ilac al yada ne biliyim gel sende kahvaltini yap demedi ben gidiyom bile demeden cekti gitti gerizekali ya allahim ben gunah isledimde bana boyle birini laik gordun ya bunlari hakediyomuyum ben o kadar kotu birimiyim ben kendi hasta olunca basinda dort donuyom yapmadigim sey kalmiyo kendi bana bagirmayi laik goruyo
ibolya gelmemiş oğluş nasıl oldii aceba :uhm:
olm antalya gibi yerde de çıkarmassan artıkın nerde çıkarcan bilmem yani, ben yarın yine dra gidcem, yeni bi dr ismi aldık, randevu alıym gidcem, du baam randevu defterleri boşmu :) bi de sevk kalmış diye duyduk ama inşallah kalkmıştır yaaaaaaaa :Saruboceq:he len doğru deyon benim annemciğimde öyle diyo ben kendime laf anlamıom iştee.... aşmam lazımda aşamıom yaww ... :çok üzgünüm: bu da benim takıntım galiba hasta olcak diye dışarı çıkarmıyom iştee oysa havada nasıl güzel haa sıcak sengözlerimebaksanab
Sen emzik verdin mi hic ya aslinda emiyo da surekli agzinda firliyo bide basinda bekliyoz hanfendinin cikktikca veriyoruz nasil emiyosa agzindan firliyo ya bazen kendi cabalaritla geri aliyo eger uazagindaysa alamiyo bas bas bagiriyo
evet canım emzik alıyor benim ki uyumaya yakın ağzında olsun istiyor düşünce mızırdıyor ama eliyle ittirio eğer ulaşamıyorsa vazgeçiyor elini emip uyuyor :ecrin_bebek: leylacım birde şunu dene önce altını değiştir mutlaka sonra karnını doyur gazını çıkar at yatağa daha sonra baktın mızırdıyor yine kucağına al dik tut sırtıını pışpışla yanağını yanağına koy sıcaklığını hissettir sonrada yatağına koy başını okşa yatağının başında durma uzaklaş...10 dak.mızırdanmaktan bişe olmaz sonra mızırdanmayı bırakıp uyur belki...dene bunları bana söyle tekrar işe yarayıp yaramağını emii yerimseniben