Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi koy bacım bekliom valla benim boy 165 kilo 77şuan gerçi dijital 1kilo fazla tartıo diolar ama hadi olsun 76....65e düşmem lazım eskiden de ince biri değildim yani 60-65arası oynardım...dün eşim canımı sıktı zaten artık sen böleeee devam veremezsin boşuna uğraşma dedi sanki şimdi uğraştım mı ki emziriom die ye ye diyen kendisiydiklava:
benimki de zcık hasta sabah genzi doludu ben kabahatimi biliyom banyodan sonra üşüttüm sabah calpol vedim genzi açılmış şilalah ilerlemez geçmiş olsun
heeeee bizimki çok anlayışlı sankim, gel len bura :mymeka:
ben geldim ya kızlar içim darlanii bni iyileştirin
anca geldim...geçmişi şimdi okudum weee dediğini yaptım çığnedim domates gibi...sositosositosositososito
iyi geldi walla...rahatladım..:dance::dance:
yattığı yerden kalkamıo:roflol::roflol:
ama hatasınıda kabul etmio....pişkinliğe vuruo...
canım şimdi uyandı miniğim namaz kılıp çamaşırlarmı asıp 5 dk omşuya gitcez akşam görüşürüz koyarım kızımn rsmini
tünayydıınnnasılsınız bakalımm biz fena değiliz ama bu oğlan gazı bir biterse tam süper olacağım ya iboşş sen nie ööle didin ya napiyim çocuk gazlı olunca emmiyo beni aç kalmasına gönlüm razı olmuuyor biberonla vercem sütümü günde 1 defa sadece yavs bu zamana kadar alışır die vermemiştim birde sab simplexi kestik kakamız azaldı ama çocuk huzursuz oluyor hay ben bu işin töbe töbe bu oğlan 5 defa yapmadımı rahatlamıyo yenidenmi başlasam saba acaba kızlar birde bebeği kaka yapamayan annelere sesleniyorumm ARMUT yiyin çocuk inanılmaz mıçıyo içini boşaltıyo benden söylemesimirmirmirmir
armut acaip gaz yapar benden söylemesiii :1closedeyes:Armut mu du aldiriyim deneyim batane yoksa yapmicak bu cadi
armut acaip gaz yapar benden söylemesiii :1closedeyes: