2008 Ekim Anneleri

evet az önce doktoru aradım o da vermeyin dedi ya benim aklım ermiyo napiyim bu mama olayına şimdi emziriyorum ne zaman çekse bakıyyorum süt geliyo var demekki doktor bundan sonra 400-500 gram alır dedi ama alt sınır şimdi bu gece tahıllarını haliylen gece verecez dimi gündüz veremiyoz yani bunların gece gündüz farketmeyeni yokmu açıkçası çocuktan fırsat bulup adam gibide bakamadım ne cins mamalar var diye aleleacele alacağımı alıp çıkıyyorum marketten ondan soruyom yani burda bir sürü anne varken sorayım dedim

şindik terken ben şunu anlamıyom anacım, doktor verme dio s en inadına vercem diyon, bunun gecesi gündüzü farkedermi diyon, az almış diyon, e anam zaten 4 aydan sonra az alıyolarmış zaten, allahım celenin hesap delirejeyim:roflol:

bebe tarağı var ama nuk un fırcası.keci kılından yapılma.sert deil.

eczanelerde marketlerde bulabilrisn.plastik bir tarak erkek tarağı gibi ama dişlerinin ucu yuvarlak batmasın diye, benim ablam çocukalrında kullanmıştı.istersen numune iste bi siteden:roflol:

şindik terken ben şunu anlamıyom anacım, doktor verme dio s en inadına vercem diyon, bunun gecesi gündüzü farkedermi diyon, az almış diyon, e anam zaten 4 aydan sonra az alıyolarmış zaten, allahım celenin hesap delirejeyim:roflol:

doktor pekmezi vermeyin dedi delüüü

sizin kız dolly de, yani kopya koyun :roflol:

muhahaaaa:roflol: zuhahaaaa :roflol: puhahaaa:roflol: manyak karıkaydirigubbakcemile3 baska ne diimdelikafadulden

terkeen bende ööle acele alıp cıktım.bi tane:delphin: onun adıda milupa gece tahılları muzlu.ama onların gündüzleride varmıs.anam 4. aydan itibaren dien hepsinden alcem ben haftasonu.allah ne verdiysekaydirigubbakcemile

kızlar benim hödük kaç günden beri sevgililer günününü ticari istismar olduğundan bahsedip duruyo her yıl aynı şeyi yapar birkaç gün önceden böyle eleştirir hediye falan beklemiyim diye

ooooooooo bu saatlerde herkes geliyo demek yarın cumartesi kocacım bakıyo bebişimize bende sörfing yapıym çok zevkliymiş beeeeeee

hayır len pekmezi sormus o:mymeka: doktor onu verme demiş oda vermiiyciikaydirigubbakcemile5

eczanelerde marketlerde bulabilrisn.plastik bir tarak erkek tarağı gibi ama dişlerinin ucu yuvarlak batmasın diye, benim ablam çocukalrında kullanmıştı.istersen numune iste bi siteden:roflol:

numune midelikafadulden hani nerdedelikafadulden nerdedelikafadulden

kızlar benim hödük kaç günden beri sevgililer günününü ticari istismar olduğundan bahsedip duruyo her yıl aynı şeyi yapar birkaç gün önceden böyle eleştirir hediye falan beklemiyim diye

seninki en azından ayak yapıoyerimseniben benimki direk söölüo almıcam die:mymeka:

kuzucuğa bende sadece 30ml tahıllı mama verdim tok tutsun diye hoş yarısını zorla yedi ama buna şükür bende kavanoz mamalarından alıcam

bide dün biberonla havuç suyu verdim yine 30 ml bayıla bayıla hüpletti ama bugün yine biberonu almadı oyuncak etti sıpacık bizi

kuzucuğa bende sadece 30ml tahıllı mama verdim tok tutsun diye hoş yarısını zorla yedi ama buna şükür bende kavanoz mamalarından alıcam

bide dün biberonla havuç suyu verdim yine 30 ml bayıla bayıla hüpletti ama bugün yine biberonu almadı oyuncak etti sıpacık bizi

meyve sularını biberonla mı verdiniz ben kaşıkla vermeye çalışıyorum da zor içiyo

seninki en azından ayak yapıoyerimseniben benimki direk söölüo almıcam die:mymeka:

şincik benim kocacım ne sevgililer günü ne doğum günü hiç kutlamazdı sevmiyom ben derdi bu yıl nerden çıktıysa sevgililer gününde seni yemeğe götürecem dedi üstelik kocacımın hastası olduğu av partileri var ve yarın bütün arkadşları ava gidecek benim kocacım arkadşları aradığında EŞİME SÖZÜM VAR BİRLİKTE OLACAZ dedi üstelik ben gerek yok git dedim ama yok bitanem beraber olalım dedi şimdi benim şüphelenme gerekirmi acaba :1ninca: sengözlerimebaksanab

iboş siz napıyosunuz sevgililer gününde bakiim:jeyyar::jeyyar:
1-cicek sulayabilirler
2-cicek budayabilirler:icecream:
3-mercimek yemeğini fırına verebilirler
4-ibolya kocasını bıcaklan kovalayabilirkaydirigubbakcemile
meyve sularını biberonla mı verdiniz ben kaşıkla vermeye çalışıyorum da zor içiyo

bende kasıkla veriyorum.maalesef biberon veremişorum:çok üzgünüm: almiiÇok üzgünüm çoook

demin benm koca anasıylan konustu.angaraylan.hala oğlunun kızı olmus ve kızın adını gelin cemre koymus:kızgın: en sinir olduum seydir bööle yaptıklarımın yapılması.yada pişti olmak.sen tut aynı ismi ver:kızgın: kıskanc seyÇok üzgünüm çoook:mymeka:
benımde kuzen iki kardes azra koydular.bırısınınkı olucaktı.ısmını düşünmusler azra dıye,sonra düsürdü bebeğini.sonra diğeri hamıle kalmış.doğurdu,adını azra koyduÇok üzgünüm çoook
düsüren tekrar hamıle kaldı doğurdu. vazgecmedı ısımden oda azra koydu.
baklıdığında önce ısteyenin cocugu kucuk olduğu ıcın ısmı calmıs gıbı gozukuyor ama yam tersı bır drum var orata.ne ısımmişş be demiştimmmirmirmirmir

özlem keremi oturtmaya başladınmı ben çok heyecanlanıyorum çok tatlı oluyorlar otururken sabrısızlanıyorum...
sütüm var sütüm var diyodum meğer sütüm yokmuş:roflol:aşı kartımızda bu ay 430 gram aldığımızı gördüm doktor 600 gram aldı dedi yanlış çıkarmış mama ver demedi şincük ben napiim gerçi akşam aptamil2 veriyodum ama daha besleyici ne verebilirm kaşık mamasımı irmiklimi elmalımı ben bu konuda bilgisizim

canım bu ayda ortalama 400-500 gr alınması normal zaten.
oyuzden mama onermemiştir.
sutun yoksa 4. aydan sonra doyurmalık başlayabılırısn ek gıdalara.
ama sen vermek ıstıyorsan tarıflerdekı sade muhallebıden yapabılrıısn gecelerı uyumaan once.
sabahları da sağabılırsen kendı sutune sagamazsan devam mamasına bebe bisküvisi ez ver.
meyve püreleri ve meyve suyu ver.
öğlen sevze corbası ver.
en son aksam tarıflerdekı sade muhallabıden yapablırısn.
hazır mama alacaksan herobabynin ve mılupanın organic urunlerını onerırım...
ustlerınde yazıyor zaten.4,aydan ıtıbaren olanlardan alıp kullanabılırsın

1-cicek sulayabilirler
2-cicek budayabilirler:icecream:
3-mercimek yemeğini fırına verebilirler
4-ibolya kocasını bıcaklan kovalayabilirkaydirigubbakcemile

bende kasıkla veriyorum.maalesef biberon veremişorum:çok üzgünüm: almiiÇok üzgünüm çoook

5- hepsi:roflol:

ben gidiyooooooooooom kocacım uyukluyo kaldıram da yatalım belki sıpamızda uyur hadi öptüm hepücünüzü yarın akşam gelirim mirmirmirmir

Back
X