2008 Ekim Anneleri

Leyn çabuk bana puan verin ÖZLEMMMMMMMMMMMM sen banlanmana rağmen yanim puanların sıfırlanmış olmasına rağmen 23 puandasın ya ben 15 çabuk OLCAY' ı puanlandırma vakti İBOŞ' un dediği gb bak bugün nefes bile almadım bari bugünün şerefine ödül ossun diye verin puan kek,börek,kurabiye verimmmmm size hadi kızlar OLCAY' ı kalkındırma klübü kuruyos:roflol:

LEYLA-ÇITIR PITIR geli öpecem sizi gece kuşunuz öpecek siziŞenizBen bu beyazı pek sefiyom ya nasıl da R' leri söyleyemiyor yakışıyo ama ya ne yapceksiniz yav sefgililer gününde biz çırağana gidiyos

vaşş anam ne kadar hesap ödersiniz orda :1shok:

amanııııın netcemm lenn gezdiik aşkitoylaa :asigim: akşamda kayınvalideler geldiiler ve geçç gittilerr falan derkeneee gelemediimm :1closedeyes:

sevgililer gününüzü kutluor ve minik sevgilimi emzirmeye didiorum sonra da büyüğünü dermişimmm:asigim:
iyi geceler öptüm hepinizilülülülülülü

sevgililer gününüzü kutluor ve minik sevgilimi emzirmeye didiorum sonra da büyüğünü dermişimmm:asigim:
iyi geceler öptüm hepinizilülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kolay gelsiin ne dieyeyiimm yaww kaydirigubbakcemile3

Back
X