eşimden bişe bekmiomda ben ona süpriz yapayım diorum çocukları babaneye bırakıp bıkakmamakta tereddüt edioom CADIARZU ama yarın bi şarap 2 kadeh alayım eşimin işten çıkma saatinde havaalanına gideyiim seni almaya geldim dieeyyiim sonra gidelim sahile azcık mazhar alonson dinleyelim dans edeliim die düşünüoruum :asigim: ama karar vermediim...ya biz bunları sevgililer günü olmasada yapıozz aslındaa yarına özel olmasıda şart değil die düşünüomm sengözlerimebaksanab bilmiyorum kararsızıım :sm_confused:
yaaaaaaa demek normalde de yapıyonuz ha :çok üzgünüm: 2-3 yıl önce marmarise tatile gittiydik, otelimiz denize sıfırdı çok güzeldi, odamız da 4 . kattaydı, yattığın yerden bile deniz görünüyodu, zaten kapılar amerikan kapı baştan başa cam, pencereyi açtınmı deniz ayaklarının altınaydı, acayip güzel bi manzaraydı yani, tatile gitmeden önce hayalimi söylediydim kocama, gece yarısı sahilde senle öpüşmekistiyom dedim, bööle şezlongun üzerinde oturuyoz, arkamızda bar var, orda da duygusal bi müzik çalıyo, zaten gecenin bi yarısı olmuş herkes durgunlaşmış, ortalık sakindi yani, kimsecikler de görmezdi halbusem, ikimiz yan yana şezlognları getirdik uzanıyoz, denizin hışırtısını dinliyoz, mehtap turu yapan gemileri seyrediyoz, ben böle omzuna yattım hödüğümün, yanağından filen öpüyom, saçlarını bilem okşuyom, müzik zaten acayip romantikti, benim hödükte tık yok Çok üzgünüm çoook dedimki kocacım hani sana sölemiştim ya dedim, ne söylemiştin dedi, hani tatile gelmezden önce seninle gece yarısı sahilde öpüşmek istiorum demiştimya dedim, tık yok, ya daha ne diyim adama, sırnaştım olmadı, direkt söledim olmadı,herif kılnı bilem kıpırdatmadı, baa öle gülümsüyo saçımı okşuyo s onra dönüyo gözlerini kapatıyo, nasıl morelim bozulduydu yaaa, şöle kalk karını dansa kaldır dimi, hüfffffff morelim bozuldu bak gece gece :çok üzgünüm: