Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee bende şindik emzirdim kocama eşlik ediciim birasına:içelim:
QUOTE]
yarasıııın :içelim: bira göbeğii :CüvCüv: yapmaa haa kaydirigubbakcemile3
beyazzambak pastan çok güzelmiş bende size benim oğluşumun 100. gün pastasını gösterem teyzoşları
![]()
ablası ile beraber yaptık
hemde ne yapmakkk..sıpa yaa kac kere ust değiştirıorum.sırılsıklam su dokulmş zannedıyorum:ecrin_bebek:
yapıoo canım o tükürükler salyalar bugünlerde iyice arttı
yes annem sadece o deil hepimiz sulanıoz
teşekkürler canımçıtır-pıtır zambakcım,mervcım super pastalarrr
zambakcım,mervcım super pastalarrrcokacimcoook
bi bakın len burayaşindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?
bi bakın len burayaşindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?
amaaanin leyla gelmiş :1ninca: yüzümü kara çıkardı utandım kaçıyom ben yoksa tenhada yakalarsa beni kötü şeyler olabilirklava: