2008 Ekim Anneleri

kızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabidelikafadulden
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama

güle güle gidin canım :a015:
öpüyoruz siziiii Şeniz arada bi mrb demeyi unutmaa

yavrum doğumdan sonra 1 yıl normal olmaybiliyo zaten niye kafanı yoruyonki
ya gecen sene cok cok yakın bi arkadasımın basına kötü seyler geldi..ve ben olayın cok içindeydim.ve canım bitanem rahmetli oldusenağlama şimdi evham yapıorum bu tür düzensiz kanamalardasenağlama aklıma hep o geliosenağlama
kızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabi
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama
hayırlı yolculuk..istanbıla mı geliin lendelikafadulden bizede geldelikafadulden bizede
cokk karısıkkk
aslında keske bekleseydın ılk kanama değilde bır sonnrakınde yaptırsaydın.
ama duzensız olması normal bence..

aynenn:1ninca:
ah o kadar pişmanım ki yaptırdııma.cok pişmanım coookk:mymeka:

celencim iğneden sonra düzensizlik olur demişlermiydii CADIARZU
hayır.ama benm önceden ektopik gebeliklerim var.bu iğnede hamile kalırsan ve ektopikse büyük risk dedi doktor angutu:mymeka: bi ii doktora denk gelemedik kızımda bende:kızgın::çok üzgünüm:

olcaaaaayyyy sen maltepede oturuodun dimi len?orda maltepe carfur varmıs?nirde*

ÖZLEMMMMMMM iyi yolculuklar anacım özlicez seni 1 hafta bizi sensiz bırakma ceh de arada bir MERAN hadi git bakem gece bitmedi dio sonra görümcesini yolcu edcekmiş biz de yedik :jeyyar:pastanız çok güzel canım sefgilim he ay benim kocişimde şimcik kayfe yapacak şimdi şööle köpüklü günün anlamına uygun ööle dedi az önce eh hadi yap bakem dedim bana braz müsade kızlar içemde gelem:kahve:eh kahve :delphin:gitmez tabii değül mü ama CELEN bana bak gene kuruntu yapma gelirsem oraya:oklava:oluyodur mutlaka gerçi çok fazla bilmiyom ama ona bakarsan eskiler emzirdiğin sürece adet olmazsın yok süt korur hamile kalmazsın kimsenin dediğine kulak asmayın ya dr bilir en doğrusunu valla ben kırkım çıkınca gittim kontrole bana dedi 15-20 gün içinde regl oluruz görürsün dedi doğum kontrolu için benim yapabileceğim bişey varsa spirali kastetti sanırsam yardımcı olayım dedi onlar biliyolar oğlum 23 ekimde doğdu ben 22 aralıkta regl oldum yani kırkım çıktıktan 15-20 gün sonra dr.lar biliyo bu işi kızlar

Zambak len niye leyla gelmez diye dusundun size iyi geceler demeden yatarmiyim dugune gittim ondan yosa sevgililer gunu kutlama felen yok oyle aksam pastamizi kestik yedik o kadar hediye almicakti yemege cikaracakti soylemisti zaten dugun olunca pazartesi gunune erteledik

ben kaçanzi.biramı bitirem sonra yatanzi.inşallah sabaha kadar kız uyuyanzi:Saruboceq: sizde cok dua edenzi:Saruboceq: dua edinde kızım bugun sabaha kadar uyanmadan uyusun:mymeka:

Simdi dugune gittikya hani gelinle damat akrabaymis zaten kiz evinden biri gelini övdu cok efendi hanim hanim masallah dedi kaynanasina kaynanasida dediki ahh bilmezmiyim ben ona cocuklugunda goz koydum zaten ama ogluma laf geciremedim yok ben akrabayla evlenmem yok istemem yok onun yasi kucuk(kiz10yas kucuk) dedi durdu demesinmi tum misafirlerin icinde ayy ne patavatsiz kariymis hic oyle denirmi yaa eve geldim esime anlattim ben gelinin yerinde olsam aglardim dedim heruf de diyoku ben olsamm (inci taktilar demistim) o inciyi kafasina atar hastir git surdan derdim diyo ayy siz olsaniz napardiniz

hee bugun rötarlıyım.şindik gidiom:a015: o muzlu rulonun içine şanti yerine muzlu puding koysek olarmı?

Ya kremsanti daha iyi oluyo ama bi dene istersen yanliz koyu yap pudingi sen yapacaksan cunku yumusak oldugunda arasindan akar gider kesmek icin bicagi bastirinca disina akarr

CELENNNNNN arabayla gelecekseniz carrefour'a KARTAL DEVLET HAST.yakınında e-5 ten geleceksiniz oraya gelmişken ali usta döner yeyin karnınzı doyurun çayada bize gelin :roflol:taşıtla gelecekseniz BOSTANCI köprüsüne gelip GEBZE minübüslerine biniyosun cevizli carrefourun önünden geçiyo zaten söylüyosun indiriyolar ya hepiniz kaçıyorsunuz yavaş yavaş :jeyyar:günün gecesinin hakkını vermeye bizde dükkanlarda kapalı :çok üzgünüm::1no2:anladınız mı amma kayfemizi cigaramızı içtik :utangac:gidiyimde kocişimi öpem bari:asigim:

iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:

iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:

gel gel canin sikilinca yaz valla cok iyi geliyo ben geldim buraya ben suyun buyum bile demedim daldim lafin ortasina o gun bugun cenem durmadi burda ayri gayri yok canim benim kizin var dimi resmine baktim cok datlu masallah

gel gel canin sikilinca yaz valla cok iyi geliyo ben geldim buraya ben suyun buyum bile demedim daldim lafin ortasina o gun bugun cenem durmadi burda ayri gayri yok canim benim kizin var dimi resmine baktim cok datlu masallah

saol canım evet kızım var 4 ay 1 haftalık çok tatlı kuzucum.:nazar::nazar:

Aaaaaaa bizde öyle şey yoktur gel anacım istediğin zaman katıl sende bize biz çok kaynaştık burda herkes birbiriyle çok iyi destek oluyoruz birbirimizle içimizi sıkan ne varsa konuşur rahatlarız birbirimizi şımartır teselli ederiz ben buraya gelip bu cici gacıları tanıdığım için çok mutluyum hepsini çok sefiyorum içimize katılmak istiyenede kucak açarız payşlaşımlarımıkz çok güzel tadımıza doyum olmaz gel sende ne zaman istersen çekinme LEYLA da demiş zaten kızında çok tatlı ALLAH :nazar:dan saklasın zaten bebişlerimizin hepsi birbirinden tatlu bu ekim anaları güzel çöcuklar doğurdu RABBİM özene bezene yaratmış hepsini ALLAH ' ım bizleri bebeklerimize bebklerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:

İBOŞ kıs onlinesın ama hiç sesi çıkmıyor nerdesin ki oğlun mu kudurdu yoksam büyük oğlan mı yaramazlık yapiyi:1shok:

hoşgeldin , ahanda bend eöyle yapıyorm ,bazen bakıyom bunlar kaynatıyor aralarında , bend euzaktan mölür mölür bakıp okuyorum.iyi geliyor hani.
ekimin kaçında doğuım yapın sen.
ben 12 ekim

Back
X