yaa kızlar bişi sorcam şimdi bizim oğlan ağız hareketleri yapıyo nasıl anlatem dilini dışarı çıkarıp ağzını dilini oynatıyo lülülülülülü bunun gibi bütün tükürükleri yüzünde üstüne akıyo sizinkilerde böyle yapıyor mu:uhm: anlatabildimmi acaba
ivet yafrim benim sıpa da yapiii
bizde kocamla hergün sevgiliyiz arada kavga da etsek birbirimizi çok seviyoz :asigim:
bakın bu pastayı kocacım bana almış benim ona yapmayacağımı biliyo kendisi almış ama çok sevindim yemeğede gittik gezdik ama her zaman yaptığımız şeylerde olsa bugün sırf sevgililer günü olduğundan yaptık bunları mutlu oldum ben
vaaayy pasta süpermiş ha, allah mutluluğunuzu daim etsin yafrim
özledik yaa gel artık anlat bakalım nettün yavru nasıll Şeniz
yok kesmediik nisanı yeni uyuttuk tameride uyutalım gece yine başlarr kaydirigubbakcemile3
2 saat sonra emzirebiliorsun sorun yok...
aminn :Saruboceq: sizinde çocuklarınızlaa güzel geçmiştir inş..
şu anda kapalı göünüyon, geceyi mi başlattınız ne :jeyyar:
hee bende şindik emzirdim kocama eşlik ediciim birasına:içelim:
iboooşş o rulo pastanın içine şanti deilde muzlu puding döksek olmamıfisfisfis krem santi cok ağır bee:dilcikar:
yafrim bence olmaz, pudingi sıcak dökmen lazım e sıcak dökünce üzerine muzları nasıl döşücen, ya belkim şöle olabilir, pudingi sıcak döküp yayıp soğuduktan sonra muzları içine döşeyip sonra da rulo yaparsan belkim olabilir, bi dene de bana da haber et oluyosa öyle yapim, yada şöyle yapabilirsin yafri, bu muzlu rulo pastanın malzemelerinin iki katı malzemeyi kek gibi pişir sonra yanlamasına ikiye böl, katlara ılık şekerli su gezdir sonra üzerine sıcak pudingi gezdir, 2. katı 1. katın üstüne kapat üzerine de pudink dök sonra da süsle, ben ikinci tarifi bi deneyecem müsait bi zamanda
beyazzambak pastan çok güzelmiş bende size benim oğluşumun 100. gün pastasını gösterem teyzoşları
![]()
ablası ile beraber yaptık
hmmm pasta güzelmiş anacım, dmek 100. gün pastasıydı ha hç aklıma gelmei keşkem bende böle bişi yapsaydım hatıra kalardı böcüğüme, bak kivili yapmak hiç aklıma gelmediydi, acaba bu muzlu rulo pastanın kivilisi nasıl olar :uhm:
he şimdide şeyi sorcam ben su falan pek vermiyorum şimdi ağzındanda bu kadar su çıkartıp su kaybediyor acaba su versemmi anne sütü yeterli mi:uhm:
valla anne sütünde su var diiiler de ben yine de veriyom, suyla o birmi yav
ev lahmacunu
3 bardak un,
yarım kasık yas maya,
1 bardak ılık süt(ya da su)
1 cay kaşığı tuz.
içine:yarım kılo kadar kıyma,karabıber,2 soğan,yarım demet maydonaz,1,2 tane de domates.
yaptığın hamurdan lahmacun boyutunda yufkalar yapıosun.
ya da buyuk acıp o boyutta kesebılırsın.(d aha pratık oluyor.ben boyle yapıyorum)
hazırlanan yufkaların ustune malzemenden koyup doğru fırına..,
ama tepsiye koymadan once un serpiliyor tepsıye.
hazrı lahmacun tadında oluyor.tavsıye ederım...
tarifi anında kapmışım, müsait bi ara onu da deniyim, sağol anacım Şeniz bişiy sorcam bu yarım kaşık ne kaşığıyla yarım kaşık:uhm:
Ben geldìm ne ettunuz bakiim bide simdi kina gecsinden geldik benim ziłli kizim kurtlanmis dugune gitmek istermis meger zillinin kapi gicirtisina korkup agladigini bilirsiniz bende muzik sesine kalabaliga bakar korkar diye endise ediyoduma anam bir neselendi oynmayanlara nasil kahkalara atiyo daha 1 2 kere dan baska hic kahkaha atmamisti allahim nazat degecekti kikir kikir
demekki kızın oynayası varmış anam arada götür böle düğünlere sositososito
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
noldi yafrim niye dil çıkardın baam sen bize :teselli:
bi bakın len burayaşindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?
1 ayda 4 defa adet gördüydüm ben geçen sefer len normeldir takma kafana
kızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabidelikafadulden
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama
güle güle anaıcım hayırlı yolculuklar :a015:
ya gecen sene cok cok yakın bi arkadasımın basına kötü seyler geldi..ve ben olayın cok içindeydim.ve canım bitanem rahmetli oldusenağlama şimdi evham yapıorum bu tür düzensiz kanamalardasenağlama aklıma hep o geliosenağlama
hayırlı yolculuk..istanbıla mı geliin lendelikafadulden bizede geldelikafadulden bizede
ah o kadar pişmanım ki yaptırdııma.cok pişmanım coookk:mymeka:
hayır.ama benm önceden ektopik gebeliklerim var.bu iğnede hamile kalırsan ve ektopikse büyük risk dedi doktor angutu:mymeka: bi ii doktora denk gelemedik kızımda bende:çok üzgünüm:
yafrim allah gecinden versin dime öle, bi doktora görün baam, ben de şüphelendim de doktora gittiydim, rahim normel yumurtalıklar normel diye diye kontorl etti doktorceyzim, bi sorun yok hormonlarla alakalı dediydi, iişi garantiye al bi muayene ol baam, bişiy yoktur ama korkma
ben kaçanzi.biramı bitirem sonra yatanzi.inşallah sabaha kadar kız uyuyanzi:Saruboceq: sizde cok dua edenzi:Saruboceq: dua edinde kızım bugun sabaha kadar uyanmadan uyusun:mymeka:
benim oğlan doğdu doğalı hiç deliksiz uyumadı daha, ne zaman deliksiz uyuycek allah bilir, gece en aşşa 2 defa kalkıyoz, deliksiz uykulaırı çok özledim :çok üzgünüm:
Simdi dugune gittikya hani gelinle damat akrabaymis zaten kiz evinden biri gelini övdu cok efendi hanim hanim masallah dedi kaynanasina kaynanasida dediki ahh bilmezmiyim ben ona cocuklugunda goz koydum zaten ama ogluma laf geciremedim yok ben akrabayla evlenmem yok istemem yok onun yasi kucuk(kiz10yas kucuk) dedi durdu demesinmi tum misafirlerin icinde ayy ne patavatsiz kariymis hic oyle denirmi yaa eve geldim esime anlattim ben gelinin yerinde olsam aglardim dedim heruf de diyoku ben olsamm (inci taktilar demistim) o inciyi kafasina atar hastir git surdan derdim diyo ayy siz olsaniz napardiniz
kocanı tebrikettiğimi söyle anacım az bileme demiş ben olsam o kaynanayı orda benzetirdim kötükedihüso
iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:
gel yavrum gel aaaa aşkolsun aramızda teklif mi var şunun şurasında hepimiz ekim anasıyız yane Şeniz