Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee 3 gun napıyım yakın ama kalmak guzel oluyor.
değişiklik oluyor bana esımde problemcıkarmaz sağolsun.
annemın evı noktada.
benım evvv
asönsörü bılıyorsun değil mi?orda.:ecrin_bebek:
marta gelcen ya beklerım canım.
istersen kalırsın yavrum kocişi sepetlerım arkadasında kalır.yerimseniben
pazara yakın oluyor burdan yokuşş emme..yakın.
o yokuşları hamıleliğimin son gunune kadar cıktım..şakkıdı
iyide oldu.doğumum cok zor olmadı bol harektten.:teytey:
hele bacaklarımı ayırıp ayırıp yer sılmelerımkaydirigubbakcemile3
kız celen sen doğum yap arkandan ben gelcem hısseıdıyorum diyodum .sen yaptın hakket 3 gun sonra falan ben doğurdum.
smdık beklıom ıkıncıyı yap bende yapcam ulekaydirigubbakcemile3
hee 3 gun napıyım yakın ama kalmak guzel oluyor.
değişiklik oluyor bana esımde problemcıkarmaz sağolsun.
annemın evı noktada.
benım evvv
asönsörü bılıyorsun değil mi?orda.:ecrin_bebek:
marta gelcen ya beklerım canım.
istersen kalırsın yavrum kocişi sepetlerım arkadasında kalır.yerimseniben
pazara yakın oluyor burdan yokuşş emme..yakın.
o yokuşları hamıleliğimin son gunune kadar cıktım..şakkıdı
iyide oldu.doğumum cok zor olmadı bol harektten.:teytey:
hele bacaklarımı ayırıp ayırıp yer sılmelerımkaydirigubbakcemile3
kız celen sen doğum yap arkandan ben gelcem hısseıdıyorum diyodum .sen yaptın hakket 3 gun sonra falan ben doğurdum.
smdık beklıom ıkıncıyı yap bende yapcam ulekaydirigubbakcemile3
burdakiyle kıyaslıyınca biraz aşağıda sankjim çıtırım yaww doğurcan sen bu hafta pazara kalmaz..hihoyyyt
heheehee çok pisss üstümee alındım kaydirigubbakcemile3 ama olsuun bee dur kızımın bebeklik fotosunu koyayım eğlence olsuun kaydirigubbakcemile3
ibiaru özel mesaj yazdım bi bak
bende istanbuluu özlediim senağlamaben kacanzi..alışverişe cıkanzi.kartal real beklenzi:))
ha ha ha kaydirigubbakcemile bu ekim bebesi değil ki
ben kacanzi..alışverişe cıkanzi.kartal real beklenzi:))
he hatırlıomkaydirigubbakcemile3 hatta destina pazara kesin doorursun dediydide bendelülülülülülü demiştim.salı günü ben doğurdum sen dha bekliodun.sandalyeden atlasam diyen senmiydin benmiydim lofisfisfis
demek sen asansörün ordasıııınnCADIARZU ben hep seni asker hastanesinin oralarda sanıodum:sm_confused: cok saol davetin için.inşalah gelebilirsem memleketime seni ve minicik iklimimi görmek isterimŞeniz
naber kızlar.ben çok yorgunum ya.eylülün huyu değişti anlamaddım.sebepli sebepsiz ağlıyo.huysuzlaştı iyice.nedenini bilmiyorum.eskiden yattığı yerde uyurdu.şimdi illa kucağında geze geze uyuyum istiyo.bu da kol ama değil mi senağlama
Ayy bi markate gidip geliyim dedim yagmut yagiyomus bizi gorunce hizlandi kizim islanmadi ama ben islandim hacer olmasaydi yurumek isterdim yagmurda ama olunca kostur kostur gidecem diye bi giderken bide gelirken islak zeminde ayagim kaydi mötumun ustune az daha dusuyodum son anda torarladim kendimi markete sadece seker almaya girdim tasiyabilecegim kadar 2 poset doldurdum muhaha hepside cikolata gofret krim geliyo bazen yaww cok asiri derecede tatli canim istiyo o an evde bisey yoksa recele bala saldiriyom yada sute seker dolduruyom kizimin emzigi agzindan dusup duruyodu emzigini tutturmak icin maldal gibi olan emzik askisindan aldim bide 2 tane mama kasigi aldim ehh numuneler gelir deneme yapacaz sonucta armut aldim birazdan onun suyunu verecem puresini mi veriyim kii
iyi ya işte.kadın internetlere düşmek istemiyomuş.:roflol:valla bizimkinin o günden beri sesi çıkmıyo.bayağı korkmuş hatun.babanneyi merak ediyosanız resmini ekledim albüme..iyidir hoştur da bi de karışmasa ahh ah.valla eylül sabahın köründe açıveriyo gözleri.bugün saat 6 da dikti.ağlıyo.niye ağladığı da belli değil.anlamadım.uyumak istemiyo.büyüme sendromu geçiriyo bizim kız:roflol: