2008 Ekim Anneleri

cemrenin ateşi 38,1senağlama soyduk cAlpol verdiksenağlama hastaneyemi götürsek?

çok geçmiş olsun canım calpol etkili oluyor biraz daha yükselirse götür bence doktora banyo yaptırmak iyi gelir bence tekrardan geçmiş olsun bebişine kıyamam canım benimmm:1hug:

tamam canım çalabilirsin tavsiyeler gelince:roflol:.sendemi başlamadın ek gıdaya canım

yok canım ya dr başlama dedi hemide geçen ay 490 gr aldı normal dedi.1 hafta sonra meyve suyuna başla dedi.sanırım ben bu konuda cesaretsizim dur bakem nolcek

celencim canım soy havluyla kol altlarını ıslat.calpol verdiysen düşer panikleme canım.cemreye geçmiş olsun yerim ben onuu.

evet canım bi dene
ama bebeğin karnını iyice doyurduğuna emin ol.. bunun için sabah başla.. sabah uyanınca (en az 4 saatlik açlık olmalı) güzelce emzir, bebeğin 5 dakka emip bıraksa bile sen memeden ayırma, ver ağzına iyice karnını doyursun.. ben 40 dakka falan emzirdim arada 3 kere gazını çıkar daha rahat emiyor.. sonra 4 saat acıkmıyo ki benim kız tam meme biti sürekli emmek istiyo saat başı hem de ağzından sütler taşıyo kep kusuyodu.. iyileşir iyileşmez yine 4 saatlik beslemeye başlıcam.. hem uyku için de acaip öneriler var o kitabı okuyun leyyynnnn

ben kaçırdım eğer söylediysen. kitabın ismi nedir, ben de denemek isterim

canım aşısı vardı değil mii...38.5 in üzerine çıkarsa götürmekte fayda var.tamerde ateşlenmişti calpolle atladık..2 gün sürmüştü aşı sonrası ateşi ve huzursuzluğu..hatta ağlamıo ama yanaklarından yaşlar süzülüo demiştim ateşten...inş.çok yükselmez :Saruboceq: banyoda yaptırabilirsin iyi gelir....

37.5 nin altına düşerse merak etme :teselli:

cok saolun yaaa:1hug: ne zormuş canından can kopması:çok üzgünüm:

celen ben yazıları okuyup bitirene kadar cemrenin ateşi düşmüş çok şükür çok sevindim inşallah tekrar çıkmaz. çok sıkı giydirme istersen. sizde 2. ay aşıları ateş yapmışmıydı.

kızlar Rüya öksürüyor gibi ama numaradan mı yoksa gerçekten mi bilemedim. sanki boğazına birşey kaçmış gibi yapıyor. bazen de arkasından gülüyor. herşeyi ağzına götürüyor toz falan mı kaçtı , yoksa benden grip mi bulaştı. bizim bir de allerji meselemiz var yoğurda başladık dr öksürük yapabilir demişti. kafayı yicem yarın aşı da olunca hepsi birbirine karışacak inşallah sorunsuz atlatırız çok evham yapıyorum ben

yok canım ya dr başlama dedi hemide geçen ay 490 gr aldı normal dedi.1 hafta sonra meyve suyuna başla dedi.sanırım ben bu konuda cesaretsizim dur bakem nolcek

celencim canım soy havluyla kol altlarını ıslat.calpol verdiysen düşer panikleme canım.cemreye geçmiş olsun yerim ben onuu.

bende cesaretsizim canım cuma günü kontrolümüz var artık doktorumu ne derse paylaşırım doktorun söylediklerini canımyerimseniben

celen ben yazıları okuyup bitirene kadar cemrenin ateşi düşmüş çok şükür çok sevindim inşallah tekrar çıkmaz. çok sıkı giydirme istersen. sizde 2. ay aşıları ateş yapmışmıydı.

o zaman 37 de kaldı.ilk defa bu kadar cok oldu.yanlız geri yükselio.37,6:çok üzgünüm:

cok saolun yaaa:1hug: ne zormuş canından can kopması:çok üzgünüm:

öyle canım yaa artık kendimizden çok onları düşünüyoz onlara bişey olacak diye çok korkuyoruz Allah hepimiz bebeklerini korusun hastalıklardan tekrar geçmiş olsun bizim aşımızda 22 şubatta inşallah kolay atlatırız:1hug:

kızlar Rüya öksürüyor gibi ama numaradan mı yoksa gerçekten mi bilemedim. sanki boğazına birşey kaçmış gibi yapıyor. bazen de arkasından gülüyor. herşeyi ağzına götürüyor toz falan mı kaçtı , yoksa benden grip mi bulaştı. bizim bir de allerji meselemiz var yoğurda başladık dr öksürük yapabilir demişti. kafayı yicem yarın aşı da olunca hepsi birbirine karışacak inşallah sorunsuz atlatırız çok evham yapıyorum ben

merak etme canım inşallah bişey olmaz içini rahat tut evham yapma iyi şeyler düşün hepimizin bebekleri aynı evrelerden geçecek.grip bulaşmış olabilir sütten geçmiştir umarım çabuk atlatır bebişin canım:ecrin_bebek:

Back
X