Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ikigündür nete giremiyorum bizim oğlanın bi huysuzluğu vardı üstünde birde hafif ateş daha pazartesi dr ye gittik bişi yoktu gece acile gittik babamız sabahı bekleyemedi ateşi 37 diye normal çok yüksek değil sabahı bekleyelim dedim olmaz dedi ordaki dr de doğru dürüst bakmadı bile ateş devam ederse dr nize gösterin bişi yok dedi bugün kendi drmizi aradım getir bir bakalım dedi meğer kulağında iltihap varmış antibiyotik verdi şimdi biraz uyuyor
Kizlar bu yogurdu bide mamadan yapiyim diye mama al demistim esime odaa 4 aylik olmadi diye devam mamasi almamis dogumdan itibaren yazan mamayi almis bende hic okumdan actim kutuyu degistirilme sansi yok ondan olurmu yogurt
slm kızlar ikigündür nete giremiyorum bizim oğlanın bi huysuzluğu vardı üstünde birde hafif ateş daha pazartesi dr ye gittik bişi yoktu gece acile gittik babamız sabahı bekleyemedi ateşi 37 diye normal çok yüksek değil sabahı bekleyelim dedim olmaz dedi ordaki dr de doğru dürüst bakmadı bile ateş devam ederse dr nize gösterin bişi yok dedi bugün kendi drmizi aradım getir bir bakalım dedi meğer kulağında iltihap varmış antibiyotik verdi şimdi biraz uyuyor
Kizlar bu yogurdu bide mamadan yapiyim diye mama al demistim esime odaa 4 aylik olmadi diye devam mamasi almamis dogumdan itibaren yazan mamayi almis bende hic okumdan actim kutuyu degistirilme sansi yok ondan olurmu yogurt
saol canım teşekkürlergeçmiş olsunnnn
leylacım biz rota aşımızı olduk bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: .. sen de yaptıracaksan yaptırrr bak iki çeşit aşı var biri üç doz, biri iki doz yapılıyo.. üç doz yapılanı kaçırdık ama iki doz yapılanı şimdi yaptırabilirsin ama geç kalma bari 4. ay aşılarını yaptırmaya gidiceksin ya ozaman yaptırabilirsin canımmm
teşekkürler canım olmazmı evde ateş düşürücü var önce kullandık ama dedim ya birde huysuzdu emmek istemiyodu babamızda telaşe müdürü gitmek istemedim amma sonra bişi olursa burnumdan getirirdi :mymeka:geçmiş olsun canım.37 derece ateşle gece götürmenize gerek yokmuş.evde bir ateş düşürücü bulundur az ateşte faydası oluyor.böyle durumlarda ne kadar sakin olursanız herşey o kadar yolunda gider:lepi:
neyini buldun ivediğin canım geçmişte yazdıysan okuyamadım kusra bakma
Iboss o mail neydi len ne icatlar var haa gule gule oldum hele o killi yara bandina ne demeli mu hahahahahhaha kucagimda hacer vardi tam inceleyemedim musait bi zaman tek tek gulecemm
ne bilim komik geldi yaaa neden kızıyosun kiii
hem ben hastayımmm bana iyi davranın leynnnn