2008 Ekim Anneleri

olur bacum MERAK etme:ecrin_bebek: ben şu küçük meyve püresi kavanozlarını bunun için kullanıyom süprizzzzzkapağı da var ya hanicokacimcoook mamayı normal hazırlayerimseniben her 30 ml su için 1 ölçek mama koy :bbo:60 ml için 2 çay kaşığı yoğurt güzel tutturdu :1rolleyes:kapağı kapatıp tepsi eldivenini kafasına geçirip kalorifer üstünde 3-4 saat beklettimCADIARZU sonra dolapta dinlendir:1shok: ama yedirmeden mutlaka ılıt yasakkelimeibolyam sen nesini anlamadın bu işin:uhm:

yav mamadan nasıl yoğurt mayalaniii onu anlamıyom :uhm:
ben geldim..
geçmişi okiim dedim ama neerrddeeeeeeee ammada kıllatmışınız.....
ateşi düştü gece... bebeimi dr a götürdüm...sabah bi baktım vücudunda kırmızı benekler çokmış çok korktum...ama doktorumuz bişei yok dedi alerji gibi bişeymiş....enfeksiyona da bağlı olabilir dedi...ama hiçbişe bulamadı...3-4 günde geçmezse tekrar götürecez...bebeimin keyfi yok...benimde....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meyva suyu gibi bişi veriomudun, belkim o yapmış olabiir CADIARZU

benim gelişim cetvelim nerde yok gitmiş:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada beblactanda numune geldi..........

allah allah baa gelmedi yaaaa :uhm: .baa da bugün evy babyden geldi 4 dene mok bezi sırnaşık şey

yav mamadan nasıl yoğurt mayalaniii onu anlamıyom
yafrım zaten mamalar da süt tozu değilmi içeriklerine bak hele peynir suyu falan diyi

geçmişi okuyamadım ama şu numune olayına çok kızıyom hepsine mail attım tık yok anam yaa.efekan geçende sana yine numune gelmişti dimiiiii..mail attıktan kaçgün sonra geliyo bunlar üfff

ibolyacım ben daha ek gıda vermiom..dr un söyledikleride beni pek tatmin etmedi zaten..ne zaman götürsem bişi yok dio...ben mi pimpirik oldum anlamadım yaw....:sm_confused::sm_confused:
numunelerin biri ertesi gün diğeri 4 gün sonra geldi canım....:lepi:

yav mamadan nasıl yoğurt mayalaniii onu anlamıyom
yafrım zaten mamalar da süt tozu değilmi içeriklerine bak hele peynir suyu falan diyi

hımmm dimek öyle diosun, peki tadı nasıl oluyo hiç tadına baktın m ıCADIARZU

geçmişi okuyamadım ama şu numune olayına çok kızıyom hepsine mail attım tık yok anam yaa.efekan geçende sana yine numune gelmişti dimiiiii..mail attıktan kaçgün sonra geliyo bunlar üfff

yafrim yazmayı bilecen, misal ben evy babye yazarkene türk malı kullanmak istiyorum ürününüzü denemek istiyorum beenirsem de kullancam diye yazdım, 4 tane bez göndertmişler, milupaya da öyle yazdıydım ama niye gelmedi acaba CADIARZU

ibolyacım ben daha ek gıda vermiom..dr un söyledikleride beni pek tatmin etmedi zaten..ne zaman götürsem bişi yok dio...ben mi pimpirik oldum anlamadım yaw....:sm_confused::sm_confused:
numunelerin biri ertesi gün diğeri 4 gün sonra geldi canım....:lepi:

hmmm o zaman alercik bişiy olabilir anacım

Yogurdum olmamis yaaaa peehh bide kizimin battaniyesine sarmistim sicak tutsun diyeee

Azz once yogurdum olmamis dediydim yaa olduu olduu battaniyeden cikardim dolaba gotururken sallaniyodu olmadi sandim ama hic dokunmamistim dolapda bekledi bekledi somdi bi baktim nasil tuttmus kasik kasik sert ama tadi sutt gibi yavv yogurt tadii yok

Ebrular açar apansız
Yüreğimin kuytusunda
Hasretin asılı kalır
Gözlerimin buğusunda

Ellerimden günler geçer
Kanatsız kuşlarım uçar
Bir an soluğum kesilir
Ayrılık hasreti içer

Bir an soluğum kesilir
Ayrılık hasreti içer

Uçurumlar habersiz sessiz
Açılırken soluğumda
Sensizlik asılı kalır
Gözlerimin çizgilerinde
Sensizlik asılı kalır
Alnımın çizgilerinde

Ellerimden günler geçer
Kanatsız kuşlarım uçar
Bir an soluğum kesilir
Ayrılık hasreti içer senağlamasenağlamasenağlama:delphin::delphin::delphin:

Azz once yogurdum olmamis dediydim yaa olduu olduu battaniyeden cikardim dolaba gotururken sallaniyodu olmadi sandim ama hic dokunmamistim dolapda bekledi bekledi somdi bi baktim nasil tuttmus kasik kasik sert ama tadi sutt gibi yavv yogurt tadii yok

allah allah du meran gelince sor ona göre bende uygulayım bunu
ibolyacım sözüğün dinleyip aynen yazdım şimcikte taklit mesaj diye göndermedilermi ki acep

olabilüüü CADIARZU

ben geldüm.dün geceden uykusuz olduum için basım catlıo valla-tatlicadiarzu-

Cemre ne alemde acaba ekim bebisleri hep atesli yavv yanginn varr

düştü ateşimiz leyluşum:lepi: ama huysuzluğu üstünde kaldı:a015: 8 bucuktada uyuttu babası:kızgın: dedimki uyutma erken.gece uyanır sık sık.sallayaaa sallaya uyuttu:kızgın:bende yatcem şindük:a015:

menekşeee bizede geldi bez emme cok küçk zor bağladım.altındada o var.sabaha kadar umarım sorun cıkarmaz:Saruboceq:

ben geldüm.dün geceden uykusuz olduum için basım catlıo valla-tatlicadiarzu-

düştü ateşimiz leyluşum:lepi: ama huysuzluğu üstünde kaldı:a015: 8 bucuktada uyuttu babası:kızgın: dedimki uyutma erken.gece uyanır sık sık.sallayaaa sallaya uyuttu:kızgın:bende yatcem şindük:a015:

menekşeee bizede geldi bez emme cok küçk zor bağladım.altındada o var.sabaha kadar umarım sorun cıkarmaz:Saruboceq:

kilsunu söleseydin de ona göre gönderselerdi ya yafri

selam kıslar ben geldim ama geri gitcem kızım çok huysuz derdini de anlamıyom napacağımı şaşırdım geceleri yarım saatte 2-3 defa kalkıyo sürekli ağlıyo 2 defa kulağını elledim kulağı ağrıyo olabilirmi acaba

dbest hoşgeldin rotayı yaptırmışsın haa çok sevinndiim walla :teytey: ee başka ne dedii doktorr

hoşbulduk merancım
kilo alımı tahmin ettiğim gibi azalmış.. 7450 gr, 63 cm.. şimdi bunu okuyan arkadaşlar bizim bebeler daha minik dicekler delikafadulden ama konu bu değil, yani 2 kilo doğan bi ekim bebeği şimdi 5,5 kiloysa normal olabilir ama benim kızım 3720 gr doğdu ve 1 aylıkken 5500 gr, 2 ayıkken 6500 gramdı.. önemli olan her bebeğin kendi büyüme hızı.. yani gelişim çizelgesine göre normal ama doğumdan itibaren olan büyüme eğrisine göre kilo alımı yavaşlamış, o yüzden yarından itibaren ek gıdaya başlıyoruz.. kuzum yarın ilk kahvaltısını yapacak inşallah :lepi:
umarım bunu yazdığıma pişman olmam şimdi millet dökülür benim bebe daha zayıf diye, lütfen yazdıklarımı iyi okuyun dötünüzle anlamayın leyyynnn :oklava:

yerim senin hastalığını ben geçmiş olsun

saol bacımm Şeniz

evet canım hafif tatlı, süt gibi bi tadı olcak doğru yapmışın
hacere ve sana afiyet olsun cokacimcoook

zambakcım geçmiş olsun
ateşi yok değil mi
kakasını normal yapıyo mu.. ne zamandır böyle huzursuz.. ben senin yerinde olsam bi dr a götürürdüm eğer kulak enfeksiyonu varsa anlaşılır hem. geçmiş olsun yavruya :teselli:

Back
X