Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kacar uyuyum barii hacer uyumusken
bugün d&r da ebru şallının kitabına göz gezdirdim bebek mamaları çocuk yemekleri falan vardıı 4-6 ay çorbalarında tuz yazıoduu...hiçç mi görmemiş ya da hiçç mii bi doktora danışmadan yazmış bu kitabıı anlamadıım :mymeka:
başka bi kitaptada tarhana çorbasınıı yoğurtla pişirin dioduu çok hoşuma gitti oğlumun tarhana çorbasını yoğurtla yapcam daha besleyici olur....
dbestcim senin kitabıı içeriğinide araştırdım...Geceleri deliksiz uyuyan, gündüzleri iştahla yemeğini yiyen, kendi başına sıkılmadan oyun oynayabilen, ne zaman ne istediğini anlayabildiğiniz bir bebek büyütmek...
Kulağa erişilmesi güç bir hayal gibi geliyor değil mi? Tracy Hogg'un yardımıyla bu hayali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. diordu...kulağıma hayal gibi gelmedi çok şükür tamer böyle zaten dedim bıraktım kitabı kaydirigubbakcemile3 şimdi merak etttiğim şey dbescim senin aa bunu yanlış yapıormuşum dediğin şey varmı?emzirme aralığını 4 saatte bir yapmak dışında onu merak ettim.. yerimseniben
bugün d&r da ebru şallının kitabına göz gezdirdim bebek mamaları çocuk yemekleri falan vardıı 4-6 ay çorbalarında tuz yazıoduu...hiçç mi görmemiş ya da hiçç mii bi doktora danışmadan yazmış bu kitabıı anlamadıım :mymeka:
başka bi kitaptada tarhana çorbasınıı yoğurtla pişirin dioduu çok hoşuma gitti oğlumun tarhana çorbasını yoğurtla yapcam daha besleyici olur....
dbestcim senin kitabıı içeriğinide araştırdım...Geceleri deliksiz uyuyan, gündüzleri iştahla yemeğini yiyen, kendi başına sıkılmadan oyun oynayabilen, ne zaman ne istediğini anlayabildiğiniz bir bebek büyütmek...
Kulağa erişilmesi güç bir hayal gibi geliyor değil mi? Tracy Hogg'un yardımıyla bu hayali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. diordu...kulağıma hayal gibi gelmedi çok şükür tamer böyle zaten dedim bıraktım kitabı kaydirigubbakcemile3 şimdi merak etttiğim şey dbescim senin aa bunu yanlış yapıormuşum dediğin şey varmı?emzirme aralığını 4 saatte bir yapmak dışında onu merak ettim.. yerimseniben
ahhh merancım ahh..kımkı o bebek mamaları kıtabı yazıyor ya...Çok üzgünüm çoook
her ıse el atmaya callsıyorlar vallahı..
hadı pılatesı anladık.cok ıyı yerınden ustasından egtımını almış,allah var cokda guzel yapıyor,yaptırıyor emme mama kıtabı yazmak yanlış geldı banada.tuzmuşş.....Çok üzgünüm çoook
bugun bır kıtap ınceledım bende,sok ıcınde kaldım resmne.bastan sona yalan yanlış..
ama oyle boyle degıl ya...
mesela bak dıyordu kı."4. aydan sonra anne sutu yetmıyorsa formul mamaya başlanır"..burası ok.devamı "ya da inek sutune seker ılave edılıp verılır.)
bırkac tarıf vardı,bıraz tuz dıye yazıyordu hep ıcerığınde.
daha neler neler.
seıcı olmak lazım..
ben o kitaba yeni başladım ve görmüşündür biraz kalınca bi kitap bitiremedim henüz.. ama tracy hogg'un the secrets of the baby whisperer adlı kitabını amazondan getirtmiştim ve onu okudum.. özellikle uyuma alışkanlıkları konusundaki önerilerini uygulamak istiyorum çünkü daha önce uyguladım eylül 1-1,5 aylık falandı baya işe yaramıştı ama sonra buraya döndük vs bi de dadısı var saolsun her mık dediğinde kucağına alıyoklava: huyları baya değişti ama ben bi iyileşeyim inşallah uygulayacağım.. uyku dışında bizim de sorunumuz yok çok şükür merancım ya gayet neşeli, aktif, ve gelişimi önde giden bi bebek ççok şükür
![]()
bu arada kıtabın tanıtıcı yazısı aynı benım ıklım maşallah..bende almaz senın gıbı bırakırdım heralde![]()
inş.uykuyuda halledersiniz...ama 6 aylık oldupu zaman kesin düzene gircektirr...
gerçekten yaa lülü çok neşelii bi bebekgözleri bile ışıl ışıl bakıoo
![]()
meran yaw sen beni aramışın geçende ama ben o an eylülle uğraşıyodum açamadım sonra ararım diye ama sonra da aramayı unuttum şimdi aklıma geliyo leyynnnhastayım ya kusura bakmaaa unutmuşum valla
inşallah önemli bişi değildir ha valla şimdi aklıma geldiiii
geçmiş olsuun deyii aramıştıım lenn kaydirigubbakcemile3 sonrada msj göndertem dedim onu da ben unuttuum kaydirigubbakcemile3
heee öyledir benim kuzum maşallahhhh çok hareketli çok aktifff kendini 6-7 aylık sanıyo sıpaaa
yabancı diyo.. ayakta dimdik dikilliyo (nerdeyse 1 aylıktan beri çok güzel basıyor) hopluyo zıplıyo, destekle baya güzel oturuyo :asigim: :asigim: :asigim:
ama beni en çok sevindiren şey uzun süredir beni tanıması yaa yabancılara uyuz oluyo kafasını çeviriyo daha da olmadı dudağını büzüp ağlıyo bana kaçıyo sarılıyorum hemen susuyo çok hoşuma gidiyo yaaa :asigim:
doktorumuz da nörolojik gelişimini çok beğendi yaaa :teytey:![]()
![]()
![]()
neyse ben çıkıyorum kızlar iyi gecelerrr yarın görüşürüzzzz
merancım sen tükkanı kapatırsın anahtarın yerini bilmeyen varsa söleyiver kaydirigubbakcemile3
iklimde maşalhh bu konuda ıyı gıdıyor.
artık bılınclı uzanıp alıyor.ve dırek agzına gturuyor.annemlernsınır oluyor gorunce herseyı a gzına goturuyor dıye.benımde bılldiim içn tam tersı hosuma gıdıyor.bırakın ya soksun dıyorum.kaydirigubbakcemile3
basması boynunu tutması ıklımınde 1 ayından berı guzel.
bıde yastıkta yatırdığımmda kafasını baya kaldırıyordu,sımdı yastıksız yatarkende kaldırmaya başladı.sankı doğrulup oturcak gıbı..cabuk buymek ıstıor bunlarkaydirigubbakcemile3
ıyı gecler dbest..ıyı uykularr
çok güzeldünyayıı ağızları yoluyla tanıorlar..ne bulurlarsa direkt ağıza yönlendiriorlar kaydirigubbakcemile3
hehehe bızde bugun ısledik o fılmi.naniknanikkız boş bu aralar az goruyorum senı burda sende benım gıbı azltma kararı mı aldın?*-tatlicadiarzu-
gecmişş olsunn.umarım bıranonce toparlanır bebişin.
asıdan sonra ates üşürücü vermiştim.aksam uymadan oncede verdım.bıe bu sabh verdım.cok sukur atesı cıkmadı ama bıraz huysuzdu bugun halıyle.okadar olucak artık..![]()
agzımın ıcınde yara cıkmış.dudakların arkasında.konusamıoum valla acıyorsenağlama
evet azalıyor ama anne sütü de yetmeyebiliyor, bunun kararını doktor veriyor sonuçta o gerek gördü aslında ben ek gıdaya ne kadar geç başlanırsa o kadar iyi diye düşünenlerdenim.. ama benim kızım çoook hareketli, uyanıkken bi dakka durmuyo sürekli hareket halinde, emdiğini yakıyo yani bu gidişle kilo alamayacak zaten kaydirigubbakcemile3 bi de en önemlisi karnı tam doymayan çocukların uykusu da kaliteli olmuyor malesef ve eylülün uykusu çok problemli.. tüm bunları görünce dr umuz bunları önerdi işte.. yarın başlıcaz bakalım nasıl uyum sağlayacak beni cadıııı
ha buarada emzik almıyo diye dr a dedim, bana aferin almazsa almasın daha iyi dicek diye beklerken ne dese beğenirsiniz.. elini ağzına götürünce aradan emziği tıkın ağzına böyle böyle alışır dedi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahhh doktor ahhhh yarama tuz bastınnnn :roflol:
senin dr da tecrübesizmiş caaanımmm, sen bu konularda daha tecrübelisin vallaha :roflol::roflol::roflol:doktor bana diyo başka marka emziklerden de al dene kaydirigubbakcemile3 evde 15 tane emzik var, 6 aylık olanları bile almışım bana ne diyo yawww :roflol:
Puhahåhaha bana kk da emzik dbest derler diyeydin
ilk zaman ağır gelebilir die düşünmüştür...ben bişe öğrendim geçenlerde nisanın arkadaşının dayısı doktormuş onunla sohbet ediyorduk..konu peynirden açıldı...beyaz peynirin içinde ki bir maddeyi almaları gerekiomuş yavruların..bu labnede ezine krem peynirlerde yokmuş...sadece beyaz peynirde varmış...pahalı olması gerekmio çok ucuz olan beyaz peynirlerde de bulunuormuş...o yüzden tamere beyaz peynirde veriorum arada... hihoyyyt ceviz de koyuyordum ama baktım çok yağlıı yüzünde sivilce çıktı demekkii çocuğun iç organlarını yoruyor dedim yağlı sonuçta...ceviz koymuyorum o yüzden...ilerleyen aylarda koyarım muhtemlen...