Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meran bu karışımı pişiriyorsun demi:uhm:ilk zaman ağır gelebilir die düşünmüştür...ben bişe öğrendim geçenlerde nisanın arkadaşının dayısı doktormuş onunla sohbet ediyorduk..konu peynirden açıldı...beyaz peynirin içinde ki bir maddeyi almaları gerekiomuş yavruların..bu labnede ezine krem peynirlerde yokmuş...sadece beyaz peynirde varmış...pahalı olması gerekmio çok ucuz olan beyaz peynirlerde de bulunuormuş...o yüzden tamere beyaz peynirde veriorum arada... hihoyyyt ceviz de koyuyordum ama baktım çok yağlıı yüzünde sivilce çıktı demekkii çocuğun iç organlarını yoruyor dedim yağlı sonuçta...ceviz koymuyorum o yüzden...ilerleyen aylarda koyarım muhtemlen...
geçmiş olsun canım.migrene erken bir yaşta yakalandıysan belli bir yaşta geçiyormuş.ama 40 tan sonra yakalandıysan ömür boyu gidiyormuş.senin geçer inş en kısa zamanda:Saruboceq:napıonuz len ekim karıları..ben cok hatayım.kız ileşti ben gittim.dnkü migren hala devam.gece uyutmadı beni.midemi bulandırdı.sürekli kustum öğürdüm.şimdi boğazım ağrıo.basım catlıo.e ozaman ben gidiim..
dudağım ole bi şişmiş ki..
slikon gıbısenağlama
geçmiş olsun canım.hayırdır uçukmu çıktı
bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız
bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız
yok cnım ucuk degılde ıc tarafta yara cıkmıs.ağzımı acamıyorum ya.
bende ıklım oğduktan 1 ay sonra falan aldım.
elele es 910 cok arastırdım en sonunda hem ıstediğim tum ozellıklerın bulunduğu hem de fıyatı cok uygun olan bunu buldum.kullanıyorum gercekten cok memnunum.pembe renkte kadar cici ki..baya merdıven cıkıyorum tasıyarak..atıyorum ıklımı içine hadı yallah kım tutar biziii
kesınlıkle tavsıye ederım bu modelı.eğer benım gıbı hem sepet,cıft yonlü kullanma,tam yatma,tentesının tam kapanması,hafıf olması,hemde fıyatının uygun olması özelliklerını arıyorsan tam sana gore.ben 155 almıstım sanırım..internetten aldım ama sımdı lınk vermeıom malsef.kaydirigubbakcemile3
taa samsundan gelmişti hatta buraya.satıs yapılan mağaza ordaymış.yerimseniben
bak bakalım bı beğenıcek mısın
dudağım ole bi şişmiş ki..
slikon gıbısenağlama
canım kraftın babymax die bi arabası var çift yönlü burda adapazarında 150 tl'e düşmüş bende almayı düşünüom..
teyzem yurtdışından getirecekti getiremezse alcam..netten bi bak canım...
bence çok uygun...
yok cnım ucuk degılde ıc tarafta yara cıkmıs.ağzımı acamıyorum ya.
bende ıklım oğduktan 1 ay sonra falan aldım.
elele es 910 cok arastırdım en sonunda hem ıstediğim tum ozellıklerın bulunduğu hem de fıyatı cok uygun olan bunu buldum.kullanıyorum gercekten cok memnunum.pembe renkte kadar cici ki..baya merdıven cıkıyorum tasıyarak..atıyorum ıklımı içine hadı yallah kım tutar biziii
kesınlıkle tavsıye ederım bu modelı.eğer benım gıbı hem sepet,cıft yonlü kullanma,tam yatma,tentesının tam kapanması,hafıf olması,hemde fıyatının uygun olması özelliklerını arıyorsan tam sana gore.ben 155 almıstım sanırım..internetten aldım ama sımdı lınk vermeıom malsef.kaydirigubbakcemile3
taa samsundan gelmişti hatta buraya.satıs yapılan mağaza ordaymış.yerimseniben
bak bakalım bı beğenıcek mısın
Bizde almadik daha asimiz var ya ona gittigimizde bakacaz ben yurutecte alacam yaa cok seviyo ayakta durmayii ustelik kucaginda gezdirmemi istiyo gun 15 dk 15dk ara ara koyarim islerimi yapmam gereken zamanlarda yoksa zor oluyo her szaman gezdirememki yatirinca agliya kafasini kaldiriyo kalkmaya calisiyo nerdeyse oturacak zilli sevmiyo yatmayi
canım erken daha yürüteç için 6 aydan önce.
tam benim aradığım özellikler canım.özele at linkini yahuu.fiyatta çok iyi.bende bikaç tane buldum aradığım özelliklerde.fiyatlarda iyi ama internetten alınca görmüyorsunya dokunmuyorsunya istediğim gibi değilse diye korkuyorum
valla bılmıyorum neyın nesi..geçmiş olsun canım ya mikropmu kaptı acaba uçuk felan mı
ateşi vardı düştü şimdi alerji gibi bişi oldu vücudu benek benek..
doktor geçer dedi bişi vermedi:sm_confused:
Muhahaha bende arabaya bakmak icin elele es 190 diye arattirdim senin doguma hazirlik sayfasinaa baslik acmissin bu araba nasil almayi dusunuyorum felen diye o ciktii
Ben int arastirmadim hicc yaa burda bebek magasina bakariz diyee aslinda baksam olur citirin anlattigi ozelleklerde ariyorum zaten hosuma gitti bak o bi bakiyim benn hafif olmsii cok onelemli benim icin her cikisimda yanliz olacagim icin hem bebek hem araba aprt. Disina kadar ikisinide tasiyabilmem lazim