2008 Ekim Anneleri

selam herkese
misafirlerim vardı bugün.az önce gittiler.giremedim hiç.mutfağı toplayıp oğluşu uyutmaya yanına gittim.yavrum kendi kendine uyumuş.onunla ilgilenemedim ya bugün.uyutamadımda.gürültü falan vardı.herhalde yorgun düştü yoksam kendi kendine uyumazdı.altını alacaktım.ama hiç ellemedim uyusun biraz uyanınca alırım
sizler nasılsınız?geçmişi okuyamadım.umarım bi problem yoktur.
gene promosyonları götürüyonuz bakıyom:jeyyar:

selam herkese
misafirlerim vardı bugün.az önce gittiler.giremedim hiç.mutfağı toplayıp oğluşu uyutmaya yanına gittim.yavrum kendi kendine uyumuş.onunla ilgilenemedim ya bugün.uyutamadımda.gürültü falan vardı.herhalde yorgun düştü yoksam kendi kendine uyumazdı.altını alacaktım.ama hiç ellemedim uyusun biraz uyanınca alırım
sizler nasılsınız?geçmişi okuyamadım.umarım bi problem yoktur.
gene promosyonları götürüyonuz bakıyom:jeyyar:

yok anam iyiyiz çok şükür, uykusuz ve yorgun savaşcıyı m ben her zamanki giibi, benim sıpa da yatıyo desti gibi, bugün uyutana kadar uğraştım bayaa, bi de çığlığk atmayı öğrendik, anam ne çığlık ne çığlık, sanırsın biyerinie bişiy oldu, aha gidiyom bi bakıyom hiçbişey yok çığlık atıyo sadece, bu oğlan da öğrenmiş işin hilesini :delphin:

şimdi uyandı bizimki.çok acıkmış nasıl ağladı.oyy çığlık da çok komik oluyoo.daha atmıyo benimki ama atanlardan biliyom..gerçi benim oğlanın sesi öyle kalın ve gürki 5 çığlığa bedel ağlıyo:roflol:

şimdi uyandı bizimki.çok acıkmış nasıl ağladı.oyy çığlık da çok komik oluyoo.daha atmıyo benimki ama atanlardan biliyom..gerçi benim oğlanın sesi öyle kalın ve gürki 5 çığlığa bedel ağlıyo:roflol:

:roflol::roflol: he valla çok komik ağlıyolar, yasak olmasa mp3 formatında atardım buraya çığlğını, abbbbavvvvv bugün vcden koşmaca çıktım noluo diye bi baktım sadece çığlık atıyomuş kaydirigubbakcemile3

anacım ben erpada doğum yaptıydım, doum yapınca da çocuk dru geliyo ya bi hürrem bey varmış bi de eda hanım varmış, dediler hangini istiyonuz biz de eda olsun dedik, o günden sonra hep ona götürüyorum, bizimki de cana yakın iyi bi dr da ben daha özel davranacak birini istiyorum ya, mesela gecenin bi yarı aradığımda hayde gelin diyebilecek bi dr yani, bu şener beyin methini duyduydum ama bi anlatsana nasıl biri, özel muayenehanesi varmı, olmassa ona götürüym
canım şener beyin muayenehanesi önceden dispanserin karşısındaydı ama bu çok önce şimdi varmı nerede bilmiyorum şener beyin çocuğa ilgisi gayet iyiydi birde vermiş olduğu ilaçlar çok iyi geliyordu

canım şener beyin muayenehanesi önceden dispanserin karşısındaydı ama bu çok önce şimdi varmı nerede bilmiyorum şener beyin çocuğa ilgisi gayet iyiydi birde vermiş olduğu ilaçlar çok iyi geliyordu

ilgi derken nasıl yani, sadece sevip okşama anlamında mı ilgi, eda hanım da çok ilgili o konuda ama hastane dru olduğu için muayenelerimiz kısa sürüyo, hemen hızlı hızlı şunu yap bunu yapma diyo kafam karmakarışık oluyo, bööle benim istediğim karşısına oturtup ince ince anlatması, kafama bişey takıldığında arayabileyim, dediğğim gibi acil durumlarda aradığımda hemen gel diyebilmeli, öyle birisi mi

:roflol::roflol: he valla çok komik ağlıyolar, yasak olmasa mp3 formatında atardım buraya çığlğını, abbbbavvvvv bugün vcden koşmaca çıktım noluo diye bi baktım sadece çığlık atıyomuş kaydirigubbakcemile3

ben 5 aydır wc den hep öyle çıkıyomdelikafadulden

ben 5 aydır wc den hep öyle çıkıyomdelikafadulden

anacım bende öyle çıkiiim de çk zaman umursamıyom, az çok ağlama şeklinden ne istediğini anlıyorum ya, mesela mızıldıyosa pek acele etmiyorum, ciddi ciddi ağlıyosa koşmaca çıkıyorum, ama bugünki bi acayipti, bişey oldu sandım anaam bi baktım sadece çığlık atyıomuş korkuttu beni sıpa delikafadulden

biz bugün tam 4 aylık olmuşuz beeeee delikafadulden 4 ay önce bu gün bi yandan acıdan kıvranıyodum bi yandan ağlamayı beceremeyen neye benzediğini bile görmedğim bi şeyin mutluluğuyla uçuyodum, ne gündü bee :delphin:

anacım bende öyle çıkiiim de çk zaman umursamıyom, az çok ağlama şeklinden ne istediğini anlıyorum ya, mesela mızıldıyosa pek acele etmiyorum, ciddi ciddi ağlıyosa koşmaca çıkıyorum, ama bugünki bi acayipti, bişey oldu sandım anaam bi baktım sadece çığlık atyıomuş korkuttu beni sıpa delikafadulden

dur bakalım onlar daha bizi çoooook parmağında oynatcak:teytey::teytey:

biz bugün tam 4 aylık olmuşuz beeeee delikafadulden 4 ay önce bu gün bi yandan acıdan kıvranıyodum bi yandan ağlamayı beceremeyen neye benzediğini bile görmedğim bi şeyin mutluluğuyla uçuyodum, ne gündü bee :delphin:

4. ayınız hayırlı uğurlu olsun
nice mutlu,sağlıklı aylar,yıllar,bir ömür geçirin birlikte inşallah

ay gerçekten ne gündü bee...hayatımın en güzel ,1 sn.sini bile unutamayacağım tek günüydü:1rolleyes:

4. ayınız hayırlı uğurlu olsun
nice mutlu,sağlıklı aylar,yıllar,bir ömür geçirin birlikte inşallah

ay gerçekten ne gündü bee...hayatımın en güzel ,1 sn.sini bile unutamayacağım tek günüydü:1rolleyes:

ayyy ivettttttt :asigim: o ilk anları anlatan bi fotomuz bilem var, kardeşim çekmişmiş, ona ilk dokunuşumu falan ayyyyyyyy duygulandım bak şimdik :asigim:senağlama

ayyy ivettttttt :asigim: o ilk anları anlatan bi fotomuz bilem var, kardeşim çekmişmiş, ona ilk dokunuşumu falan ayyyyyyyy duygulandım bak şimdik :asigim:senağlama

bizimde varkaydirigubbakcemile2 bizimde varrrrhihoyyythihoyyyt
ona ilk bakıp kucağıma aldığım an..bide koklarken falansenağlama
ağlatacan valla benide

ayyy ne kadar büyümüş bu sıpa yaa, burda minnacıkmış, ay aşkım geldi, uyansa da sevsem:asigim:

Son düzenleme:
çooooooook tatlıııııııı
ay canım sende çok halsiz görünüyon:çok üzgünüm:.yerim ben sizi yaaa.bende koyayım dicem ama sıpa başladı ağlamaya.uykusu var sanırım.koydurtmaz bana şimdi
ay duygulandım bende yaaasenağlama

Back
X