boşşşşşşşveeeeeeeeeeeerrrr takma kafanaa..senin kızının adı rüya....ikiside çok farklıı annesi babası bulundukları ortam farklıı....bak bu örneği hep veriyorum..benim ikiz yeğenlerim var ikiside aynı evde aynı anne babayla aynı şeyleri yaşıyorlar...oğlumuz herkesee ağlıorduu,ama kız olan herkese gülüyor misafir gelince sevinior...kızımız anane dioo oğlumuz diemioo..o da dede dioo anane diemio....her bebek farklıı aynı gün aynı dakika içinde doğdular o kadar farklılar kii...biri sesli yerde uyur birisi uyumazzz..senin sese alıştırıp alıştırırmamanla alakasıı yokk...bebeğin nasıl istiyorsa öyle davranıorsun...alerji konusuna gelincede süt alerjisi çok önemli kızımdan biliyorum...hiiç gerek yok tehlikeye atmaya sen bilinçli bir annesin nasıl gerekiyorsa öyle davranırsıınn :1hug:
teşekkür ederim ya, oh rahatladım azıcık, anlatmasam içim şişecekti resmen. onun eline versem aman anne ben bilemiyom sen yetiştir desem dünyalar onun olacak. ama Rüya benim kızım onu en iyi ben anlarım ve benim istediğim gibi yetişecek beğenmeyen beğenmesin ama düşüncesini de kendine saklasın.
senin eşin ne zaman gidiyordu.