2008 Ekim Anneleri

hayatım elinle mi sağıyosun pompayla mı.eğer elle sağıyosan az çıkar.pompayla dene.bi de neden sağıyosun sütünü anlamadım.CADIARZU
pompayla sağıyoum medelanın pompamız güçlü ama neden böyle oluyor anlamadım akşamları yatmadan önce tok tutsun diye mama veriyorum o ara kendimi sağıp buzuğa atıyorum kafam karıştı şimdi acba benim sütüm yetmiyormuki ama yetmese ağlar herhaalde dimi bizimki emdikten sonra ya uyur yada agular ağlama durumuda yok ne zaman sıksam süt geliyor

evet terkencim.haklısın canım.doymasa ağlar.uyumaz.mızmızlanır.sen takma kafana.senin sütün bol bol yetiyo demekki.valla benim buzlukta hiçç sütüm yok.yatarken mama falan vermiyorum.gece 4 kere kalkıyorum emziriyorum.valla o sağlıklı olsun yeterki ben 10 defa da kalkarım.

bişey soracam.şimdi dün ben milupanın sütlacını falan aldım ya sütlacı dün açtım bugün de biraz yedi yarın bitmese bile atacam mı?yani açtıktan 48 saat sonra mı atıyoruz.bilen var mıı?

şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum
hee ona mıı kızdın lenn :teselli: bende saa kızdım ne olduu gittin nie bişe yazmadın olm walla eylüle bişe mi olduu bu kız çıldırdı gitti dedimm..bi daha böyle yapma ne olduysa yaz sonra git :mymeka: merak ettim bee laelaelaelaelae
bende vermiorum portakal mandilina zaten doktorumuzda verme demişti..hem nisandan biliorum acaip gaz yapar kusmasına neden olur,hemde pişik yapar asittten dolayı..ama muz,elma rendeleyip içine formül mamadan koyup veriyorum...yada muhallebisine muz koyuyorum..biz artık büyüdük 1 bütün muz yiyoruz çeyrekten başlamıştım ilk...ama kaka problemi var diorsan elmayla birlikte ver de kabız olmasın kuzucuk
oha nasıl 15 dk önce yaa delimi bunlar :1shok: yafrim kakasını yapii ya, uykusu var uyuyamıyo, uyku saati geçince böle oluyo kafamçokkarıştı saabahtan beri zart zurt koyveriyo zaten, gaz mı oldu nedir, ama ıkınma filen yok gayetrahat çıkartıy
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla kısasa kısas yapacan bunlara, bu arada haber gedi mi yavri

he yaa bu işler böyle anacım herşey son dakika olur...güya dün akşam yada bugün sabah gitcektiii ama beklioozz :delphin:

yufusun ki uyku huzursuzluğu demek kii uykuya hemen geçemeyince huzurlanıo demekki...nasıl güzelce yemesii yiyomu mamayı

ya bide eşim olmuş 31 yaşında,onu bile ne zaman görseler"oğluumm sen yine kilo vermişsin,hiç iyi görmedim senii"diyolar.el kadar bebeye demeseler şaşardımsırnaşık şey
eşim normalde zayıf biri.ama evlendiğimizden beri 11 kilo aldı..artık bende dayanamıyom.ben aldığımda iğne iplik gibiydi,sayemde kilo aldı toparlandı diyorum..hiç cevap veremiyolar he heeeekötükedihüso

sonunda eşime ailesinin kilo takıntısı olduğunu kabul ettirdim..hihoyyy
thihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ağzınamı tutuverecem yesin deseene

kızlar ben kendimi sağdığım zaman en fazla 50 cc çıkıyor ama emzirdiğim zaman memeyi bebişin ağzından çıkardığımda her zaman süt geliyor acaba sağarken nedeb az geliyor sütüm azalmış ve yetmiyor olabilirmi bebişim emmeyi bitirdiğinde ağlaması yok mutlu görünüyor amaneden sağınca az çıkyor bileniniz varmı:uhm:

el pompasıyla sağınca benim de öle oluyo, seninki el mi makine mi

beyazzambak c.tesi gecesi seni gördüm rüyamda.(sanki tanıyomuşum gibi!) bebişleri yanyana koymuşuz aaa ne kadar benziyolar.ikiside beyaz ve maviş diyoruz.ne alaka yaww..bu sabah da eşimden ayrılmışım teee taş dervrinde çıktığım bi çocukla evleniyorum..düğünüme 1 gün var,ne gelinlik var ortadaa,ne ev..birinin evinde oturcakmışız içi dayalı döşeli:uhm: popom açıkta kaldı herhalddelikafaduldendelikafadulden

bence de açıkta kalmış :roflol::roflol:

ya şimdi milupadan aradılar.ayın 18 inde bana örnek ürün göndermişler.hala gelmedi??onlarda şaşırdı.kargoda bi problem var galiba dediler.araştırcaklarmış.olmazsa tekrar yollarız dediler.uleyn mng kargo yolla benim bebişimin mamalarınıkötükedihüso

du bedne ariyim bari milupayı, mail attım cevap gelmedi, ya mng mesaj atıyo kargonuz geldi diye niye öyle oldu acaba

kıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık

geçmiş olsun yafrimmmmm :teselli:

şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum

senin kaynanaya mok yeniyo dicen onu da vercek bebeye yaaa :oklava:

demir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüso:oklava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış

ayy kızlar çok mu merak ettiniz.teşekkür ederim çok duygulandım.napıyım ya o kızgınlıkla kapattım bilgisayarı.sen şimdi milupayla ilgili yazdığım şeye cevap ver meranımmmmmmmm

hee ona mıı kızdın lenn :teselli: bende saa kızdım ne olduu gittin nie bişe yazmadın olm walla eylüle bişe mi olduu bu kız çıldırdı gitti dedimm..bi daha böyle yapma ne olduysa yaz sonra git :mymeka: merak ettim bee laelaelaelaelae
bende vermiorum portakal mandilina zaten doktorumuzda verme demişti..hem nisandan biliorum acaip gaz yapar kusmasına neden olur,hemde pişik yapar asittten dolayı..ama muz,elma rendeleyip içine formül mamadan koyup veriyorum...yada muhallebisine muz koyuyorum..biz artık büyüdük 1 bütün muz yiyoruz çeyrekten başlamıştım ilk...ama kaka problemi var diorsan elmayla birlikte ver de kabız olmasın kuzucuk

he yaa bu işler böyle anacım herşey son dakika olur...güya dün akşam yada bugün sabah gitcektiii ama beklioozz :delphin:

yufusun ki uyku huzursuzluğu demek kii uykuya hemen geçemeyince huzurlanıo demekki...nasıl güzelce yemesii yiyomu mamayı

anaacım anlamadım ben bu oğlanı, bi bakıon 120 cc içiyo üstüne beni emio, bi bakıyon 90lığı bitiremiyo, beyfendi sinirliyken emmezmiş, tavır yapıyo baaa :delphin:

ibolyam yusufun tahlilleri nasıl çıktı bşey yoktur inşallah belki diş çıkarıyordur huysuzluğu ondandır hiç baktınmı kabarıklık falan varmı ya ben sana daha önce doktorunuz ek olarak ne verin diyesormuştum ama araya çok sayfa girdi okuyamadım ne verin dedi doktorunuz

bişey soracam.şimdi dün ben milupanın sütlacını falan aldım ya sütlacı dün açtım bugün de biraz yedi yarın bitmese bile atacam mı?yani açtıktan 48 saat sonra mı atıyoruz.bilen var mıı?

bak canım benim...eğer az yedirceksen bi kaşıkla başka bir kaseye al metal olmayan mama kaşığıyla ...şimdi aldın kaseye aldıktan sonra kavanozu hemen dolaba koycaksın...48 saat dolapta durabilio...yine yedirmek istiyorsan kasaye al ne kadar yedirmek istiyorsan kalanını dolaba koy...bebeğe yedirdğin kaşığı içine mama kavanozunun içine sokma eğer az yedirceksen....

mrb kızlar nasılsınız biz bugün aşı olduk o yüzden oğluş keyifsiz durmii
hoşgeldinn yeşimcimm ...geçmiş olsun inş.ateşlenmez
demir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüso:oklava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış
oo ii gözün aydıın bu ayıda atlatttın hamile kalmadan hihoyyyt
yuhh kendini bilmez karıyaa bakk kötükedihüso benzimiyosa benzemioo Allah Allaahh sananee :mymeka:
anaacım anlamadım ben bu oğlanı, bi bakıon 120 cc içiyo üstüne beni emio, bi bakıyon 90lığı bitiremiyo, beyfendi sinirliyken emmezmiş, tavır yapıyo baaa :delphin:
küçük heriff sinir yapıoo hee bakk senn kaydirigubbakcemile3 babasının küçük modeli mi olcek nee kaydirigubbakcemile3

ee ben direk içine çay kaşığı soktum.sonra da yedirdim.kaseye falan almadım.yarın atıyımmı şimdi ne diyosun?

canım sıkıldıı yaww :çok üzgünüm: kızımın arkadaşı bugun annemle babam ayrılcak demişş nisana..nisanında yüzünden düşen bin parçaa çok hassastır kızım bu konulardaa....bende arayayım die düşünüodum kadını şimdi meraklı olmamayayım die aramadım az önce kadıncağız aradı merak etmiş bizi 1-2 haftadır konşmamıştık...
aramışken söyledim yanlış anlamayın ama nisan böyle dioo çocuk böyle anlatmış biraz daha dikkatli olursanız daha iyi olur dedim...kavga etmiş kocasıyla 3 tane çocukları var birisi 4,5 yaşında birisi 1 yaşınnda birisi yeni doğdu...adamla tartışmışlar adamda git çocuğa annenle ayrılcaz kızım bundan sonra beni daha az görceksin deyip gitmiş evden kötükedihüso yavruda hem kavgaya şahit olmuş hem babasıı dangalağın söyledikleri yüzünden sürekli ağlama halindeeymiş senağlama ne düşüncesiz adamlar(!) var yaa ayrılcaz die çocuğa pat die söylenir mii :oklava: eşime de anlattım çok üzüldü ..şimdi gidip çocuğu alayım diorum azcık gezmeye götüreyim çocuklarıı iyi gelir... :çok üzgünüm: hemen gidip gelmem lazım
öptüm hepücüğünüzü :delphin:

kıslar biliyonuz mu ben hasta oldum :çok üzgünüm: hemde çok boğazım çok acıyo genzim yanıyo evden çıkmadan hiç soğuk görmeden nasıl becerdiysem artık inşallah gülüme geçmez :1no2: çok korkuyom ya bide hasta olursa naparız artık bilmiyom yarın aşımız da var bakalım ilk defa sağlık ocağına gidecez boyuna kilosuna bakacaz artık
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hoşgeldinn yeşimcimm ...geçmiş olsun inş.ateşlenmez

oo ii gözün aydıın bu ayıda atlatttın hamile kalmadan hihoyyyt
yuhh kendini bilmez karıyaa bakk kötükedihüso benzimiyosa benzemioo Allah Allaahh sananee :mymeka:

küçük heriff sinir yapıoo hee bakk senn kaydirigubbakcemile3 babasının küçük modeli mi olcek nee kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım da çıkıyom biraz ateşi var gibi en iyisi ateş düşürü vereyim biraz ya geçen sefer hiçte böyle mızmız değildi bu sefer çok mızmızlanıyo durmuyo neden acaba

niye öle demiş dangalak :mymeka:

kız iboş babasına mı çekti dersin:roflol:roflol:

kuvvetle muhtemel anacım :roflol::roflol:

ibolyam yusufun tahlilleri nasıl çıktı bşey yoktur inşallah belki diş çıkarıyordur huysuzluğu ondandır hiç baktınmı kabarıklık falan varmı ya ben sana daha önce doktorunuz ek olarak ne verin diyesormuştum ama araya çok sayfa girdi okuyamadım ne verin dedi doktorunuz

yok yafrim dişten deel bizimkisi, beyefendinin uyku saati geçti ya ona kızıyo, uykusu gelmişmiş de uyuyamamışmış, bana tavırlanıyo, sankim ben zorla uyutmuyom kaydirigubbakcemile3 annem şindik bize pirinçli muhallebiyle devam maması vverdi, listemizde mama veya anne sütü, akşam saat 8 de muhallebi var, meyve suyu var, sonra bi de çorba var yourt var ama çorbayla yoğurdu denemedim henüz, bu konuda tereddütlüyüm fisfisfis

Back
X