Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hanımlar ben geldimmmmmmm, geçmiş okumaya şalıştım ama epey kaynatmışsınız yarıda bıraktım.dün akşamdan beri girmiyorum mede çok kaynattmışsınız
Özlemcim , hemşerim geçmiş olsunnnnnn,
uyudu sonundamirmirmirmir nerdeyse ben uyucedim ne inat yaa:1shok: babası kılıklıÇok üzgünüm çoook
kızlaaaaaarrrrr kızım nihayet sesli güldüüüüsenağlamasenağlama o güldükce ben ağladımsenağlama bambaska bişe buu yaaa allahım isteyen herkese versin:Saruboceq: nolur sizde her aklınıza geldiğinde dua edin bu duyguyu yıllarca özlemle beklemek cok zor:çok üzgünüm:
Hosgeldin canim ne yaptinn gecmisi okumadigina eyi etmissin gecmisi okurken buraa kayniyoo sohbetten oluyon sonraa profiline bebisinin resmini koysana bakalim senin yaramaza[/Q
evt geçmişiğ o kadar kaynatmışsınız ki bu güne gelemdim, gelemyinc ed ebıraktım , iyi etmişim dimi
bebişimin resmini koyamadım çözünürlük büyük dedi, tkvim yapamadım biyrde tıkanıp kalıyom
yani ilk defa beceremedim.bu konuya herla ibolyanın el atması gerkecek.
huuuu ibolya nerdesin?????????,
limonla tuz hikayesine mi girdin yoksaa
![]()
napıonuz kızlar ya?
bır uysukluk var bugunlerde ustumde benım.bişi yapasım yok...mirmirmirmir
bişi sorucam sıze.ıklım 1. ayından sonra agulamaya basladı ,cıvıl cıvıl sureklı sesler cıkarıodu..mrıldanıodu kendı kendıne.bu aralar oakadr azaldı kı cocugun sesını bıle duymuyorum tum gün.:1no2: arada yapıyor sesli gülüyor ama cok azaldı eskısıne gore.bu babasının da benımde dıkkatımı zı cekıyor..neden acaba ya??benneyaptımki
nivacım ben 7 sene sonra kavustum kuzuma.ama 8. hamileliğimdi cemre benim.7 bebek kaybettim meleğimi kucağıma gelene kadar.bu kaçamadı yakalandı bizekaydirigubbakcemile3:Saruboceq:celen sen kaç yıl sonra kavuştun bebişine ben 9 yıl sonra
leylacımm gündüzleri biraz nefes alsan iyi olur tabii :teselli: yaa bütün gün ve gecee senin üzerinde zor tabi![]()
ayy gözünn aydın celenimm hihoyyyt neye seslii güldüü cadııı merak ettim hihoyyyt
leylacımm gündüzleri biraz nefes alsan iyi olur tabii :teselli: yaa bütün gün ve gecee senin üzerinde zor tabi![]()
ayy gözünn aydın celenimm hihoyyyt neye seslii güldüü cadııı merak ettim hihoyyyt
Meran ne ettun yavv okudum angur herifin vukatini insan hic cocuga pat diye ayriliyoruz dermi ee madem oyle bi halt yiyecen ne pes pesine 3 tane bebe yapiyon o gunahsiz yavrularin sucu ne bi gelecek veremiyeceksen onuaile orataminda buyutemiyecen ne yapiyon dimi
He yaa valla 7 gun 24 saat acigizz full hacerle calisiyom bide kayinvaldemle oturuyom yaa hicc zorlanmiyom sanirlarr ayy hic faydasi yok bana valla sabah gidiyo aksam geliyo yavv allah rizasi icin bi saat gec git isimi yapiim bebeye bak sonra gene git dimi yok allahim ana ogul ne iss hirsi varmis bunlarda yavv dukkana asik olmuslarr orda yatip kalkacaklar nerdeysee bi aksam bi yatagini toplar geri kalan herbisey ustumee ev yemek cocuk bunaliyom yavv tamam cok iyi bana cok iyi davraniyoo kiyamiyoo aslinda benim durumuma uzuluyoo esimden cok dusunuyoo benii amaa amma orayyi birakamiyoo ekmek kapisi kizimm baska bisey yok aklim olsaa hic esnafla evlenirmiydimm gece gunduz tatil pazar bayram dugun gezme sosyal bi hayat hic bisey yok odun gibi yasiyozz
çıtırım sen naptın gittimi kilolarr plates işe yaradımııı ??
ne ossun yafrim ..annem vaCitirr hosgeldinn sekerimm ne yaptinn haberler nasil anlat bakimm
ilgisini çekecek yeni birşeyler dene bazen çabuk alışıyorlar
gamyoncuiremsu
hiç merak etme bu dönem iklimin seni dinleme dönemi..seni dinleyerek taklit ederek konuşmayı öğrenecek...şimdi o senden en erken dersini alıyo , bu konuşma dersi o yüzden de dinlior a.s
çıtırım plates işe yaradımı kilo verdin mii canım :uhm:
zorr ya en azından pazar günleri açmasınlar dükkanı yaa...yada 1 gün kayınvaliden evde olsun 1 gün eşinn...sende nefes al yaa walla çok zorr :teselli: ne bu böyle tatili yok bilmem nesi yokk..hadi onlar orda insan yüzü görüoo sen ona hasret evde akşama kadar çocukla ooff seniin hiiç tatilinn yok :çok üzgünüm:He yaa valla 7 gun 24 saat acigizz full hacerle calisiyom bide kayinvaldemle oturuyom yaa hicc zorlanmiyom sanirlarr ayy hic faydasi yok bana valla sabah gidiyo aksam geliyo yavv allah rizasi icin bi saat gec git isimi yapiim bebeye bak sonra gene git dimi yok allahim ana ogul ne iss hirsi varmis bunlarda yavv dukkana asik olmuslarr orda yatip kalkacaklar nerdeysee bi aksam bi yatagini toplar geri kalan herbisey ustumee ev yemek cocuk bunaliyom yavv tamam cok iyi bana cok iyi davraniyoo kiyamiyoo aslinda benim durumuma uzuluyoo esimden cok dusunuyoo benii amaa amma orayyi birakamiyoo ekmek kapisi kizimm baska bisey yok aklim olsaa hic esnafla evlenirmiydimm gece gunduz tatil pazar bayram dugun gezme sosyal bi hayat hic bisey yok odun gibi yasiyozz
aayy kuzum beniimm kıyamam sanada onada çok duygulandım haa senağlama Allahım hep güldürsün yavrularımızıı...bir gülücüğüne dünyayı verselre değiişmeyizz senağlamaayaanı ısırdım sonrda yüzüne bakıp ısırdım dedim gülmeye basladıkaydirigubbakcemile3 ya meraaaaann cok güzeldi yaaasenağlama
MERAN
hani sen resim ekiliyon ya onu nasıl yapıyosun
benim sıpayı da gösterem leyloşuma
celen sen sımdı gelmıcen mıı martta??
aayy kuzum beniimm kıyamam sanada onada çok duygulandım haa senağlama Allahım hep güldürsün yavrularımızıı...bir gülücüğüne dünyayı verselre değiişmeyizz senağlama
seni çok iyi anlıyorum leylacım, benim kociş de :asigimazarlama , kendi işmiz,
tam gün sabah gece çalışıyor desem yeri, herkes senede 2 hafta tati l yapar biz 1 hafta, sabah çıkar ya 9 da ya d a12 de gece gelir 1 de . çocukal devamlı ilgilenmek yorcu oluyor.çok da seviyoruz yavruları ama , bizde insanız işte.bayramda çalışırlar seyranda çalışırlar, herkes kocasıyla gezerken biz tek gezeriz.şimdi bir de ben işe başladım. durum süper yaniiiii![]()
meroş kocan naptı gıttı mi?
Oyle valla cok sinir bozucuu yaa su kocasii hafta sonu evde olup ailece piknige veya bi carsi gezmesine cikip sonra disarda bi yemek yiyip yazlari taile gidip bi kac hafta tatil yapanlara bi imrenirim kiii hic oyle biseyimiz olmadii en tek gezmemiz annelmlere gideriz hic bos vaktii yok bayram yaklasirken gece 1 2 de gelir eve ee bira yorgunlugunu bayramin 1. Gunu yatarak gecirir 2. Gunu annemlere gidriz tamam sonra yine iss off off