canım sıkıldıı yaww :çok üzgünüm: kızımın arkadaşı bugun annemle babam ayrılcak demişş nisana..nisanında yüzünden düşen bin parçaa çok hassastır kızım bu konulardaa....bende arayayım die düşünüodum kadını şimdi meraklı olmamayayım die aramadım az önce kadıncağız aradı merak etmiş bizi 1-2 haftadır konşmamıştık...
aramışken söyledim yanlış anlamayın ama nisan böyle dioo çocuk böyle anlatmış biraz daha dikkatli olursanız daha iyi olur dedim...kavga etmiş kocasıyla 3 tane çocukları var birisi 4,5 yaşında birisi 1 yaşınnda birisi yeni doğdu...adamla tartışmışlar adamda git çocuğa annenle ayrılcaz kızım bundan sonra beni daha az görceksin deyip gitmiş evden kötükedihüso yavruda hem kavgaya şahit olmuş hem babasıı dangalağın söyledikleri yüzünden sürekli ağlama halindeeymiş senağlama ne düşüncesiz adamlar(!) var yaa ayrılcaz die çocuğa pat die söylenir mii

klava: eşime de anlattım çok üzüldü ..şimdi gidip çocuğu alayım diorum azcık gezmeye götüreyim çocuklarıı iyi gelir... :çok üzgünüm: hemen gidip gelmem lazım
öptüm hepücüğünüzü